Tam gaz orta doğu çöpü ülke olma yolunda devam...

Amerika ve diğer emperyalist ülkeler ellerini ovuşturmaya başladı ektiklerini biçecekler yavaş yavaş.
Bu günlerin ve daha kötüsünün geleceği o kadar belli ki. BOP gümbür gümbür devam ediyor.

İşgal daha da büyüyerek devam edecek anlaşılan rezalet rezalet. BOP artık bambaşka seviyede.

Video tamamen ibretlik.... Bir ülke ve yöneticileri bu kadar kafasız olabilir.
Orta doğu insanından (çöpünden) bir haberler...
Bizim okumuş insanlarımızı beğenmez ağız burun bükerler birde utanmadan gerçekten inanılmaz.
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: Arapça destekleme kursları açacağız
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 2022-2023 eğitim yılından itibaren Arapça ve İngilizce destekleme ve yetiştirme kursları açılacağını açıkladı.
Bir sonraki seçimde gene seçilirlerse muhtemelen bir sonraki adım resmi dili Arapçaya çevirmek olacak bu kadar Orta doğu çöpü boşa getirilmedi ülkemize.

Director
Baz Luhrmann
Writers
Baz Luhrmann(screenplay by) | Sam Bromell(screenplay by) | Craig Pearce(screenplay by)
Stars
Tom Hanks | Austin Butler | Olivia DeJonge
Küresel Parlamenterler Konferansı'na video mesaj gönderen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Son 7 yıldır en fazla mülteciye ev sahipliği yapan ülkeyiz. Bu sorumluluğu yerine getirmeye devam edeceğiz. 2. Dünya Savaşı'ndan bu yana en büyük insan hareketliliğinin yaşandığı şu dönemde kimse sorumluluktan kaçamaz." dedi.
Ülke tam bir orta doğu çöplüğü olmaya doğru tam gaz gidiyor... Çok çok kötü durumlar..
Daha kaynakları kendine yetemeyen ülkeye birde ne olduğu belirsiz kaçak insanlar geliyor/getiriliyor ekonomiden çok daha büyük bir sorun ile karşı karşıya ülke.
Bunlar kim terörist mi nedir kimdir o şehir merkezindeki kimsenin can ve mal güvenliği yok.

Aldığı Alman fonunun hakkını Nevşin Mengü ile birlikte gerçekten veriyor tek kelime ile rezil skandal bir video.
Meslek: Yazılım Mühendisi
İlgi Alanları: Bilgisayar,Yazılım,Sinema,Cep Tel,Müzik,Spor
"Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir." - Nikola Tesla "Zekanın gerçek göstergesi bilgi değil hayal gücüdür. İnsanlık umudunu yitirmedikçe ve hayal ettikçe başaramayacağı hiçbir şey yoktur." System.out.print("Beşiktaş JK");
|

Son Giriş: 16 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 22.407
İkinci El Bölümü Mesajları: 220
Konularının görüntülenme sayısı: 11.114.645 (Bu ay: 8.494)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 16.558 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor