Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut'a geçtiğimiz aylarda kanser teşhisi konulduğu öğrenilirken, son haftalarda durumu ağırlaşan Bulut'un İstanbul'da bulunan bir özel hastanede tedavi altına alındığı ortaya çıktı. ![]() Tedavi gören Yiğit Bulut'un durumu ağırlaştı - Sözcü Gazetesi https://www.sozcu.com.tr/yigit-bulut-kansere-yakalandi-p192424dolar 3 lira olursa yüzüme tükürün diyen bir şahıstı. |
Yiğit Bulut'un durumu ağırlaştı...

-
-
Haber değeri yok.
-
-
Yüzüme tukurebilirsiniz diyen akp limi kimene ne hali varsa gorsun
-
Solo leveling teki boss mu o😉
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Çok et yiyenlerde bu kanser daha mı fazla oluyor acaba? 40-50 yaş üzeri haşlama veya şiş dışında et yememek gerekir diye düşünüyorum ( kanser dışında kalp damar hastalıklarını da artırıyor diye tahmin ediyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 7 Temmuz 2025; 9:26:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rabbim şifa versin...
-
-
adamı kimse sevmiyor
-
Allah şifa versin ne diyelim.
-
en büyük etken genetik. sonra diğerleri geliyor.
-
-
Ne olursa olsun insan canı, Allah şifa versin.
-
Ölünün ardından konuşulmaz. Keşke ülkede asgari de olsa bazı sınırlarımız olabilse , ülke bu kadar aşırı kutuplaşmasa .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 7 Temmuz 2025; 13:32:47 >
Ne diyon yiğit anlamıyorum dediğini heee
Adı gibi yigit, aslan bir adam.
Umarım iyileşir ama çok zor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Haber değeri yok. |
Dolar 3 lirayi geçerse suratıma tükürün demişti. 40 oldu zicmak gerekir herhalde. |
Jöle sürsün geçer.
|
Milletin hakkını "tıksırıncaya, çatlayıncaya" kadar yiyenlerden bir tanesi, ölmüş. Umarım bol bol üç günlük dünya için bunları yapmaya milletin hakkını yemeye, kula kulluk etmeye değer miydi diye kendine sormuştur. Kendi halinde yürüyen karıncayı düşünürüm ama bu tür millet düşmanlarına karşı zerre empatim yok. |
Hesap verme zamani.
|
![]() |
Yüzüme tukurebilirsiniz diyen akp limi kimene ne hali varsa gorsun |
Yalakalara saygı duyulmaz, tıtri ne olursa olsun. Bir yalakaya ancak başka bir yalaka saygı duyar. |
sen nesin? arap tohumu mu? |
Benzer içerikler
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- dost koleji hangi cemaat'in
- parayla diploma veren üniversiteler
- emre ayan
- lösev'e bağış yapanlar yorumları
- kaan uçak motoru hangi ülkenin
- amazon prime üyelik fiyatı
- togg yeni kampanya
- türkçe spiker
- a36 ne zaman çıktı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X