Şimdi Ara

Yakıt Tasarruf Cihazı (A Enerji)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu yine Opel'e bağlayacağımı sananlar bu sefer yanılıyor Radyo'da TV'lerde bol bol görüyoruz reklamlarını gerçekten merak ettiğim için aldım ve denemeye karar verdim ismi A Enerji ODTÜ tarafından test edilmiş kutusunda yazdığına göre test edip görücez sonucu

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti

• Hocam kullanım sonucu yakıt tüketimlerini paylasirsan iyi olur.Ama bana inandirici gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hayatın hayali hacminde işgal ettiği haller sebebiyle, “feda” olsun diye diye alemlere saldığın nida, bir bakmışsın “heba” olmuş gidivermiş. Yükünü yıkıp hacmini silmiş, elleri boş sana geri gelmiş. Başkaları ne der bilmem. Lakin ben derim ki; “feda” ile “heba” arası bıçak sırtı bir mesafe. Cefası hep sana yakın. Sefası sana sebep olanlara senden bile yakın. Yani, canım kardeşim, neyi ne için feda ettiğini iyi bilmeli insan.
  • merakla takipteyiz...radyolarda bi depoda 200km fark eder gibi iddalı şeyler söylüyolardı pek inandırıcı gelmemişti

Chery kimo 1.3 lusso
  • Adamların yüzlerce mühendisi bir tarafını yırtıyor aracı hafifletip,yeni motor teknolojileri bulalım diye bizde iki kıytırık mıknatıstan keramet bekliyoruz.

Türbeye gidip çaput bağlayın araba daha az yakar
  • Geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: huawéi

Adamların yüzlerce mühendisi bir tarafını yırtıyor aracı hafifletip,yeni motor teknolojileri bulalım diye bizde iki kıytırık mıknatıstan keramet bekliyoruz.

Türbeye gidip çaput bağlayın araba daha az yakar

haklı insana ne denir

• bu ürün işe yarasaydı piyasada satılmasına izin verilmezdi.
    Devrim Arabası
  • İşe yarayacağını hiç sanmıyorum. İşe yarar birşey olsaydı bunu firmalar kullanırdı zaten şahıslar değil.

1 Joe Hart 3 Bacary Sagna 4 Vincent Kompany(C) 5 Pablo Zabaleta 6 Fernando Reges 7 Raheem Sterling 8 Samir Nasri 10 Sergio Kun Agüero 11 Aleksandar Kolarov 13 Willy Caballero 14 Wilfried Bony 15 Jesús Navas 17 Kevin De Bruyne 18 Fabian Delph 20 Eliaquim Mangala 21 David Silva 22 Gaël Clichy 25 Fernandinho Luiz 26 Martin Demichelis 29 Richard Wright 30 Nicolas Otamendi 42 Yaya Toure 72 Kelechi Iheanacho

MCFC
  • Forumda bilinen birisinden yorum duymak güzel olacak.

Bekliyorum.....

• bundan geçen kayınçomun arkadaşının dayısının damadının iki göbek öteden annesinin yeğeni ve bi arkadaşın komşusunun iş arkadaşının patronunun ortağının mahallesinin muhtarının kapıcısıda almış ve çok beğenmiş. Ailecek beğenerek kullanıyorlarmış. O derece!

Bu mesaj tamamen hayal mahsülü olmasada az buçuk abartmasyon barındırabilir. Gerçek şahıslarla bir bağlantısı olamadığı gibi, yer mekan ve şahıslar tamamen uydurumasyonedir.

işe yaramayacağı bence kesin

size garanti demişlerdir memnun kalmazsanız iade edebilirsiniz diye,ancak iade almayacaklarınada her iddiaya girerim

bir tanıdık almıştı işe yaramayınca iade etmek istemişti,15 gün kullanın kesin fayda görürsünüz diye,15 gün sonrada artık iade alamayız demişler,çünkü iade etme süresi bitmişti

• Eğer bir işe yarıyorsa forumu bırakıcam, bu kadar da iddialı konuştum.
    Eğer bunu okuyorsan, bu uyarı senin için. Bu anlamsız forum imzasından okuduğun her kelime hayatından harcanan diğer bir saniye demek. Yapacak başka işlerin yok mu? Hayatın gerçekten bu kadar boş mu da bu anları daha iyi geçirebileceğin bir yol düşünemiyorsun? Yoksa saygı duyduğun ve inandığın bu otoriteyi ortaya koyanlardan çok mu etkilendin? Okuman gereken her şeyi okur musun? Düşünmen gereken her şeyi düşünür müsün? Sana alman gerektiği söylenen her şeyi satın alır mısın? Evinden çık, karşı cinsten biriyle tanış, gereksiz alışverişleri ve mastürbasyonu bırak. İşinden ayrıl, bir kavga başlat, yaşadığını kanıtla. Eğer insanlığını ispat edemezsen, bir istatistik olarak kalacaksın. Artık uyarıldın...
  • İşe yaramasada iade etmiycem zaten hatıra olarak saklarım kısa sürede sonuç beklemeyin arkadaşlar biraz test edip iyice emin olduktan sonra sonucu sizlerle paylaşıcam

[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • huawéi kullanıcısına yanıt
    bana tamircinin dediği gibi
    öyle olsaydı fabrikada takarlardı zaten
    bu iş telefonların sar değerleri gibi onlarında azaltan kabları filan vardı

Orijinalden alıntı: L.J

Eğer bir işe yarıyorsa forumu bırakıcam, bu kadar da iddialı konuştum.

Çok iddalı bir konuşma

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.