Şimdi Ara

Yakıt Tasarruf Cihazı (A Enerji) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • denemedim ama bi ise yaramaz belki yakit borusunu sikip daha az yakit gecmesini sagliyordur o zamanda arac sutcu beygirine doner

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Source

quote:

Orijinalden alıntı: RappeR07

Neresine takıyoruz bunu aracın? Bir de işleyişi anlatacak olan yok mu

Motora giden benzin borusuna

Söylenen şu:

Çalışma prensibini şu şekilde özetleyebiliriz:

Kullandığınız yakıttaki hidrokarbonlar birbirlerine yakın moleküler gruplar oluşturur. Bu hidrokarbonların içerisine yeterli miktarda oksijen girmez. Bu yüzden de tam olarak yanma gerçekleşmez. Neticede aracınızın egzozundan yanmamış, çığ yakıt dışarı atılır. Yakıt tasarruf cihazları, yakıt borusuna monte edilir. Buradan geçen hidrokarbonlar, oluşturulan çok yüksek manyetik alan sayesinde parçalara ayırır. Bu sayede içine daha çok oksijen girmesi sağlanmış olur. Dolayısıyla da yanma işlemi en yüksek seviyeye ulaşır ve yakıtın tamamına yakınının yanması sağlanır. Bu sayede yakıtı tam verimle kullanmış ve tasarruf etmiş olursunuz.

bu cihaz bu kadar ucuza mal edilip bu kadar başarılı olsa,araçlarda fabrikasyon olurdu.adamlar start stop sistemi,yarı otomatik çift kavarmalı,sorun yumağı şanzumanlar ile yakıtı düşürüp,düşük emisyon değeri alıp düşük vergi ile araç satmaya,düşük vergi ilede sürümden kazanmaya çalışıyorlar.bu cihaz bence tam bir dolandırıcılık ürünü.
    şayet imalatçı firma o kadar güveniyorsa.firma 2 adet aynı model aynı motorlu araç ile birinde cihaz var diğerinde cihaz yok iken,noter huzurunda tem otoyolunda sabit hız ve araçlar aynı viteste arka arkaya 500 km yapar.depo tekrar fullenip ölçülür.sonra cihaz bir araçtan sökülüp diğerine takılıp tekrar 500 km ölçülür ve sonuç,benim anlıyacağım dilde matematiksel olarak verilir.noterlede depolar kontrol edildiği için eyvallah deriz.
    inşallah cihazdan fayda görürsünüz.ama benim pek inancım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

quote:

Orijinalden alıntı: zulu1616

Bak ben daha iddialı konuşayım: Teknik üniversite mezunu makine mühendisiyim. yıllardır da otomotiv sektörün içerisindeyim. eğer o elindeki alet işe yarasın diplomamı yırtarım !!!

Aha da hodri meydan!!! "%30 a varan değer artışıymış... "ODTÜ test etmiş" ba ba ba olaya gel olaya...

Konuyla tam alakalı değil ama bi ara da power balance negatif iyonlu bileklik vardı. Basketçi shaquille o'neal'i falan oynatmışlardı reklamlarda. Bi bitmediler arkadaş, ne kadar meraklılarmış saf insanları dolandırmaya

Sırf akaryakıt zamları yüzünden insanlar da vereyim 30-40 TL "BELKİ" işe yarar diyerek zengin ediyorlar bu dolandırıcıları.

Tamamda o ünlemler sinirlenip bağırıp çağırmalar niye?

"gerçek olmadığını sen nereden biliyorsun?" diyenlere ithafen yazdım hocam. Birazda mesleki aşkın verdiği gazla ve ortaya da diplomamı koyduğum için coşmuş olabilirim birazcık

Sizde hak verin ama bana, sadece hortuma takarak %30 yakıt tasarrufu yaptıran bi cihaz 50-100 tl gibi bir fiyata satılır mı? Böyle bir buluş gerçek olsa yer yerinden oynamaz mı?

sektörde yıllarını vermiş mühendisler olarak afedersiniz de bizler eşek miyiz? doğru olsa neden "evet, doğru, müthiş bir buluş" demeyelim?

• İlk önce 4 bin cc motorda %6 küsür tasaruf yazmışlarda kimin bu kadar büyük motorlu aracı var neden 1.6 motorda denenmedi ???
    İkincisi %6 tasarufa satılmayacağını bildikleri için bilerek %30 %40 a varan yazıyorlar kimsede demiyorki o rakamlara nasıl varacaz
    Cevap basit varamayacağız
  • Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın %30 yakıt tasarrufu benim iddam değil herkesin merak ettiği (bence birçok kişi merak ediyor) bir cihazı sırf bu yüzden satın aldım amacım gerçekten işe yarayıp yaramadığını test edip sizlerle paylaşmak

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • galip tekinden hikayeler masal onlar 5.viteste test ettiler işe yaramadığını gördüler efsane avcıları da denedi fos.

Orijinalden alıntı: huawéi

Adamların yüzlerce mühendisi bir tarafını yırtıyor aracı hafifletip,yeni motor teknolojileri bulalım diye bizde iki kıytırık mıknatıstan keramet bekliyoruz.

Türbeye gidip çaput bağlayın araba daha az yakar

• yüzde 2 tasarruf saglasın öpte basına koy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Source

Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın %30 yakıt tasarrufu benim iddam değil herkesin merak ettiği (bence birçok kişi merak ediyor) bir cihazı sırf bu yüzden satın aldım amacım gerçekten işe yarayıp yaramadığını test edip sizlerle paylaşmak

Sonuç

Yakıt Tasarruf Cihazı (A Enerji)

[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Yaa bırak günlerdir bir boruyu nasıl bulamadın

Orijinalden alıntı: cyberm

Yaa bırak günlerdir bir boruyu nasıl bulamadın

Gösterdiğim 3 borudan biri ama hangisi? Emin olmadan takmak istemedim

• Bu ürünü test eden, ona onay veren ODTÜ Makinanin cok degerli ögretim üyelerini önce meslekten men etmeli.
    Test raporuna bakildiginda cihazli ve cihazsiz test sonuclarinda hemen hemen hicbir degisim yok.
    Degisim yokta nasil %30 tasarruf saglanmis anlamak mümkün degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

Bu ürünü test eden, ona onay veren ODTÜ Makinanin cok degerli ögretim üyelerini önce meslekten men etmeli.
    Test raporuna bakildiginda cihazli ve cihazsiz test sonuclarinda hemen hemen hicbir degisim yok.

psikolojik olarak % 30 kafan iyiyse eğer %50 ya varan tasarruf sağlıyormuş :)

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Bu ürünü test eden, ona onay veren ODTÜ Makinanin cok degerli ögretim üyelerini önce meslekten men etmeli.

Google`da biraz arastirmayla isin aslini ögrendim ve burada da paylasayim.

Raporun altinda imzasi bulunan emekli olmus Prof. Dr. Bayka`ya Ford Türkiye`de gelistirme müh. olarak calisan birisi mail atar ve durumu sorar. Gelen cevap cok ilginctir.

Hocam kolay gelsin. Nette dolaşırken ekoyak testi ile ilgili sizin rapora rastladım.Bahsi geçen ürünü kendi aracınızda kullanıp kullanmadığınızı merak ettim.
    Rica etsem cevaplayabilirmisiniz.
    Saygılarımla,

Rapor var. Ancak 90 ların başında yapılan bir deneye ait. Yeni araçlarda farklı teknoloji uygulanıyor. Rapor yeni araçlar için geçerli değil. Bu cihaz yeni araçlarda aksi tesir bile yapabilir. Firmayı, bu raporu artık kullanmamaları konusunda uyardım. Eğer bu raporu hala kullanıyorlarsa, bence onlara fazla güvenmeyin.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/92274-yakit-tasarruf-aparati-4.html

Alanlara gecmis olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Google`da biraz arastirmayla isin aslini ögrendim ve burada da paylasayim.

Raporun altinda imzasi bulunan emekli olmus Prof. Dr. Bayka`ya Ford Türkiye`de gelistirme müh. olarak calisan birisi mail atar ve durumu sorar. Gelen cevap cok ilginctir.

Hocam kolay gelsin. Nette dolaşırken ekoyak testi ile ilgili sizin rapora rastladım.Bahsi geçen ürünü kendi aracınızda kullanıp kullanmadığınızı merak ettim.
    Rica etsem cevaplayabilirmisiniz.
    Saygılarımla,

Rapor var. Ancak 90 ların başında yapılan bir deneye ait. Yeni araçlarda farklı teknoloji uygulanıyor. Rapor yeni araçlar için geçerli değil. Bu cihaz yeni araçlarda aksi tesir bile yapabilir. Firmayı, bu raporu artık kullanmamaları konusunda uyardım. Eğer bu raporu hala kullanıyorlarsa, bence onlara fazla güvenmeyin.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/92274-yakit-tasarruf-aparati-4.html

Alanlara gecmis olsun.

90 lı yıllar nere 2013 nere

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.