Şimdi Ara

Yakıt Tasarruf Cihazı (A Enerji) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
3
Favori
2.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Orijinalden alıntı: met.nar

quote:

quote:

Bu ürünü test eden, ona onay veren ODTÜ Makinanin cok degerli ögretim üyelerini önce meslekten men etmeli.
    Test raporuna bakildiginda cihazli ve cihazsiz test sonuclarinda hemen hemen hicbir degisim yok.
    Degisim yokta nasil %30 tasarruf saglanmis anlamak mümkün degil.

psikolojik olarak % 30 kafan iyiyse eğer %50 ya varan tasarruf sağlıyormuş :)

Google`da biraz arastirmayla isin aslini ögrendim ve burada da paylasayim.

Raporun altinda imzasi bulunan emekli olmus Prof. Dr. Bayka`ya Ford Türkiye`de gelistirme müh. olarak calisan birisi mail atar ve durumu sorar. Gelen cevap cok ilginctir.

Hocam kolay gelsin. Nette dolaşırken ekoyak testi ile ilgili sizin rapora rastladım.Bahsi geçen ürünü kendi aracınızda kullanıp kullanmadığınızı merak ettim.
    Rica etsem cevaplayabilirmisiniz.
    Saygılarımla,

Rapor var. Ancak 90 ların başında yapılan bir deneye ait. Yeni araçlarda farklı teknoloji uygulanıyor. Rapor yeni araçlar için geçerli değil. Bu cihaz yeni araçlarda aksi tesir bile yapabilir. Firmayı, bu raporu artık kullanmamaları konusunda uyardım. Eğer bu raporu hala kullanıyorlarsa, bence onlara fazla güvenmeyin.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/92274-yakit-tasarruf-aparati-4.html

Alanlara gecmis olsun.

90 lı yıllar nere 2013 nere

35 Beygirlik 4 silindirli traktör motorunun neden kullanildigini da anlamis olduk...

• faydası olmadığı külliyen yalandır

kullanırsanız onbin km yerine onbinbir km yaparsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    43k km corolla 1,6 xli 1995 (on numara benzinli motor)
  • Source kullanıcısına yanıt
    Sonuç nedir?
    Adres Tarif Edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: s0ft

Sonuç nedir?

Arkadaslar belki kizacaksiniz ama daha deneyemedim cihazi :) yakit borusunu bulamadim biryerede gosteremedim bilen varsa resim uzerinden gosterirse cihazi monte edicem araca

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • Ya bilmem kac tane mühendisin yapamadıgını ufacık biseymi yapacak
    ellemeyin aracınızın orasına burasına
    Utanmasalar Bunları takınca Araba yakıt üretiyor diyecekler

quote:

quote:

quote:

quote:

Bu ürünü test eden, ona onay veren ODTÜ Makinanin cok degerli ögretim üyelerini önce meslekten men etmeli.
    Test raporuna bakildiginda cihazli ve cihazsiz test sonuclarinda hemen hemen hicbir degisim yok.
    Degisim yokta nasil %30 tasarruf saglanmis anlamak mümkün degil.

psikolojik olarak % 30 kafan iyiyse eğer %50 ya varan tasarruf sağlıyormuş :)

Google`da biraz arastirmayla isin aslini ögrendim ve burada da paylasayim.

Raporun altinda imzasi bulunan emekli olmus Prof. Dr. Bayka`ya Ford Türkiye`de gelistirme müh. olarak calisan birisi mail atar ve durumu sorar. Gelen cevap cok ilginctir.

Hocam kolay gelsin. Nette dolaşırken ekoyak testi ile ilgili sizin rapora rastladım.Bahsi geçen ürünü kendi aracınızda kullanıp kullanmadığınızı merak ettim.
    Rica etsem cevaplayabilirmisiniz.
    Saygılarımla,

Rapor var. Ancak 90 ların başında yapılan bir deneye ait. Yeni araçlarda farklı teknoloji uygulanıyor. Rapor yeni araçlar için geçerli değil. Bu cihaz yeni araçlarda aksi tesir bile yapabilir. Firmayı, bu raporu artık kullanmamaları konusunda uyardım. Eğer bu raporu hala kullanıyorlarsa, bence onlara fazla güvenmeyin.

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/92274-yakit-tasarruf-aparati-4.html

Alanlara gecmis olsun.

90 lı yıllar nere 2013 nere

35 Beygirlik 4 silindirli traktör motorunun neden kullanildigini da anlamis olduk...

Test 90 lı yıllarda olsa raporda ODTÜ nün neden 50. Yıl anteti var?

Birde zaten test sonucu %6.6 tasarruf demiş ki bu da bir dizel aracın 1500kmde ortalama 100km tasarruf anlamına gelir. Gerçek hayatta bunuda kimse anlayamaz.

Gerçeklere gelirsek babam benden habersiz benim 2006 scenic 1.5 dci ya taktırmış ve bana haber vermemiş( kendisinde 2011 model olduğu için benimkinde denemiş). Hiç bir fark hissetmemiştim taki görene kadar. 1 yıl sonunda serviste farkettiğim günden beri yakıt arttı gibi hissediyorum

• bi ara beleş dağıtıyorlardı bunları ama sonucu merak ediyorum
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.