Aile paketinin ülkemize ne zaman geleceği tarih net olarak belli mi ? Hali hazırda xcloud hala gelmedi çünkü. |
GAME PASS [ANA KONU] (647. sayfa)

-
-
Evet insanlar çılgınca 15 senelik Gamepass depoladı ama xbox bizi üzmeyecek bence
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sıfır mail hesabıyla ödeme sırasında da arıza çıkarmazsa 3x12+ultimate alabiliyoruz değil mi?
hep mesajlar olan üyeliğe şeklinde gidiyor, ilk mesaj da güncel değil.
-
Yaptığınız ekleme konuya noktayı koyuyor bence
-
Ben iptal eder etmez yaptım hemen. Cumastesi iptal etmiştim, ödeme bugün iade oldu kartıma.
-
Bilgilendirme için teşekkürler. :)
-
Selamlar, 36 aylık live gold aldım ama ultimate'a upgrade ederken "bizim tarafımızdan bir sorunla karşılaştık, tekrar deneyiniz" şeklinde hata alıyorum. Xbox Destek'le görüştüğümde max aboneliklerin 36 aylık olduğunu, yani 35 aylık live gold üstüne 1 aylık game pass ultimate almam gerektiğini söyledi. Buna göre önce 1 aylık live gold'u kullanıp, 1 ay sonra ultimate almam gerekiyor. Sizin yorumlarınızdan anladığım herkes live gold'u 36 aylık almış ve upgrade ederken sorun yaşamamış. Doğru değil mi? Ne yapmam gerekiyor, çözüm yolu önerebilecek var mı?
Saygılar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEWARTORG -- 1 Kasım 2022; 13:13:8 > -
Ben abonelik alırken 36 aylık aldım hatta şansımı denedim 36 + 3 aylık paket daha zorladım ama sistem hatası verdi maksimum süreye ulaştınız diye, ondan sonrada sıkıntısız bir şekilde ultimate pakete yükseltme yaptım.
-
Bir değişilik olduysa haber yok. Fakat, durum şöyleydi en fazla 36 yıllık ultimate aboneliği sahibi olunabildiği için 36 aylık live gold un üstüne 1 ay ultimate alınca 37 ye çıkmıyor yine 36 ay ama ultimate dönüşüyordu.. Başka bir mh ile görüşün bence..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son 3 aylık paketi aldığınız saatin üzerinden 24 saat geçmesini bekleyin. Ben alırken öyle olmuştu. 1 gün sonra alınca çözülmüştü.
-
"ULTIMATE PAKET YÜKSELTME" yaparken sadece ULTIMATE GAME PASS satın alıyorsunuz değil mi? Başka herhangi bir şey yapmıyorsunuz?
Her şeyi yönergelerdeki gibi yaptığımı düşünüyorum ama bu hatayı alıyorum malesef.
-
Çok teşekkür ederim. Bekleyip deneyip görelim o zaman bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEWARTORG -- 1 Kasım 2022; 13:39:27 > -
Gold Live hediye etme ekranına bir türlü gidemiyorum. Ya US adresine yolluyor yada sayfa bulunamadı hatası veriyor.
-
Hediye etme yok artık, direkt hesaba 3 aylık şeklinde alınıyor.. yukarıda tarifler mevcut.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 yıllık gold live üyeliği aldım daha sonra da ultimate e yükselttim. Şimdi her ay benden herhangi bir para alınacak mı yoksa ödenmesi gereken her şeyi ödedim mi? Yinelenen ödemeyi kapatabilir miyim?
Edit: Ultimate'e çevirmeden önce gold live üyeliğimi iptal ettim ama ödemeyi almadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mathers -- 1 Kasım 2022; 16:52:19 > -
Eğer herşey olması gerektiği gibi tamamlandıysa, ultimate e çevirme ekranında ultimate ücretinin tekrar tahsil edileceği tarih yazıyor. Dönüşüm tamamlandıysa 24 ay boyunca başka ödeme yapmayacaksınız.
-
Üyeliğim bittiği ve konsoldan gamepass e erişemediğim halde Live Gold almak isteyince "Aboneliği yönet" çıkıyor satın alamıyorum. Bunun bir sebebi var mı devam eden hiçbir üyeliğim yok.
Ekstra olarak ise şuan 36 ay almanın tek yöntemi 3 ay alıp iptal edip tekrar almak mı?
-
ms hesabım a gel orda abonelik devam ediyor olabilie bendede olmustu bne 9 unda biyor diye düşünüyor iken bir baktım 1 gün sorna bitim 1 gün sonra yapabildim bendede aboneligi yönet vs çıkıyordu sonraki gün çıkmadı ve yaptım
-
Yok hocam bitmiş şimdi alabildim sıkıntı olmadan. Herhalde sunucu da bir sıkıntı oldu o sırada.
35 ay aldım üzerine 1 ay da ultimate ekleyeceğim.
Kafam ne rahatladı 2025 sonuna kadar devam ediyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silkolet -- 2 Kasım 2022; 12:56:37 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X