< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
GAME PASS [ANA KONU] (645. sayfa)

-
-
Evet hocam doğrusu düzeldi. Ben Microsoft hesabından değil Xbox hesabından girdim. Denedim oldu. Şu an 3 yıl uzatmış oldum.
Mevcut aboneliğim 31 Mart 2023'te bitiyordu, iptal edince 15 tl iade etti. Şaka yapıyor galiba dedim ama, hakkaten de 15 TL. Hahaha
. Neyse, zaten bana Monster bilgisayardan 6 ay hediye üyelik kartı gelmişti. Bu boşa giden 5 ayı ona sayarım artık ne yapayım
O 5 ay boşa gitmesin diye mevcut aboneliğin süresini bitirmeyi beklesem, yakında zam geleceği kesin gibi. Phill Spencer bile bahsetti. Hem de sağlam zam gelecek.
Eğer zam gelirse kârdayım demektir. Gelmezse de yok yere 5 ay kaybettik demektir ki, şu enflasyon ortamında/ülkenin bu ekonomik durumunda 5 aylık kumar oynamak çok mantıklı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 29 Ekim 2022; 12:2:34 > -
Halletmenize sevindim 👍 Aynen öyle, hükümetin programına bile baksanız mantıklı yaptığınız..😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam merhaba pc kullanıcısıyım konsolum yok.Daha önce 2 yıl gamepass'im bitti bende arıyorum ortak.
-
Game pass için ben de ortak arıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut aboneliği iptal edip 3 aylık kartla 36 ay uzatma yöntemini denerken, 6. denememden sonra, tüm aboneliklerin anında iadesini ve tutarlarını talep etmişim farkında olmadan. 6 x 75₺ ödemesi gerçekleşti demekte ama daha tutarlar hesabıma gelmedi. Hafta sonu ve resmi tatillerde olduğumuz süreç nedeniyle mi henüz banka hesabına yansımadı acaba tutar, bilen varsa yazabilir mi. Şayet tutarları sağlıklı şekilde alabilirsem, tekrardan kaldığım yerden 36 ya da 24 ay üzerinden değerlendirmeye devam edeceğim ben de.
-
grid legends gelmiş ben daha yeni gördüm, çok iyi oyun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcut aboneliğimi iptal edip, yeniden 3 yıllık aldım ben de...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/154257441
Bu yöntemi uygularken 3 kere 3 Ay Live Gold aldıktan sonra Microsoft kendiliğinden para iadesi gerçekleştiriyor ve bundan dolayı bir daha Live Gold almaya çalıştığım zaman uzat seçeneği çıkmıyor. Bu durumu yaşayan var mıdır veya çözümü nedir?
-
4. Seferden sonra az önce başıma geldi. 12 aylığa razı olup game pass'a çevirdim. Bende aboneliği uzat bölümü 4. seferden sonra çıkmayı bırakmıştı.
İptal ettiğiniz süre kaç aydı? İade ne kadar yaptı?
Yaklaşık 8 ay vardı, 19,23₺ ücret iadesi oldu. Daha önceden ucuza Gamepass aldığımız ve arkadaşla ortak aldığımız için çok önemsemedik zaten. Kişi başı 472,5₺ ye geliyor...quote:
Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903
İptal ettiğiniz süre kaç aydı? İade ne kadar yaptı?
Hocam ben dün sorunsuz aldım. sistemi kapatmış oalcaklarını sanmıyorum ama. Acaba adımları tam olarak izlediğinize emin misiniz. Mesela her 3 aylık aldığınızda aboneliğin yinelenen ödemesini kapatmak şart. Mesela sonuncu denemenizde yinelenen ödemeyi iptal etmeyi atlamış, unutmuş olabilir misiniz?
Mesela ben çok dikkat ettim. Hatta önüme kağıt kalem alıp kaçıncı seferde olduğumu bile not ettim. Buna rağmen bir arkadaş soru sorunca kaçıncda olduğumu karıştırdım. Girdim bankanın uygulamasına. Provizyonda bekleyen ödemeleri sayarak kaçıncıda olduğumu tesbit edip ordan devam ettim.
-
Hayırlı olsun hocam
-
36 aylık almıştım 2024ün 3. ayında bitecek. bunu uzatmanın bir yolu yok mu arkadaşlar?
-
Yok hali hazırda olan üyeligi uzatmanın tek yolu gamepass ultimate in hediye kodunu alıyordun biraz pahalıydı ama işini görüyordu ama ms türkiye hepsini kaldırdı aboneligin bitmeden hiçbir şekilde yenileme yapamazsınız
ya uyanık satıcılardan gamepass ultimate kodu bulman lazım yada süre bitimini bekleyeceksin
-
Live gold u ultimate e 1 e 1 oranda çevirmek için aktif ultimate olmaması lazım, aktif ultimate varsa abuk bir oranla live gold u ultimate i uzakma imkanı var.. googleda tablo var, ama değmez 24 live gold u 8 ay ultimate olarak hesaba ekliyormuş..
Hocam az önce sizin dediğiniz gibi yenilenen ödemeyi kapatarak iptal ettim ve daha ilk seferinden kendiliğinden iade edildi.
-
ağustos 2023e kadar ultimate üyeliğim varmış. Sanıyorum mantıklı bir oranla uzatma imkanı artık yok. 12 aylık gold u 4 aylık ultimate olarak çeviriyor malesef. 4 ay için 500 tl ödemek mantıklı değil.
Mevcut olanı iptal edip yeniden alsak olabilir aslında. 10 ayı yakmış olacağız ama ileride yaşanacak daha büyük masraftan kurtaracaktır.
Aralık ayından sonra Türkiye özelinde çok büyük zam gelebilir.
-
Ultimate üyeliğini kaç kişi kullanabiliriz? İki kişi birlikte FIFA oynayabilir mi? İlk mesajda 2 konsol ya da 1 konsol 1 PC diyor doğru mıdır?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X