Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (646. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
806
Favori
1.232.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Valla ben risk alıp 5 aylık üyeliği yaktım, 36 ay bir daha aldım. Bakalım zaman gösterecek ne derece doğru bir iş yaptığımızı. Mart ayı sonuna kadar hiç zam gelmezse boşa yakmış olacağız 5 ayı.

ama mart ayı sonuna kadar zam gelmeme ihtimali, bilet almadığım halde bana milli piyangodan büyük ikramiye çıkması kadarGAME PASS [ANA KONU] Bizzat Phill Spencer açıkladı, mecburen zam yapmak zorundayız. Tatil sezonu bitene kadar sabrediyoruz dedi. Tatil sezonundan kastı Cadılar bayramı-Kara cuma vs ise zaten zamın eli kulağındadır. Yok eğer noel-yılbaşı dönemini kastettiyse 2 ay daha var ama. Yğine de riskli. hem Microsoft'un zam yapması, hem de yılsonu Türkiyede beklenen yeni bir kur şoku nedeniyle risk çok büyük.

• nighty kullanıcısına yanıt

tatil dönemi dedigi noel yılbaşı

Bende 3 ay yaktım sadece zam olayıda değil bu 3 yıllık alım kaldırılabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

İptal işlemini ve 36 aylık alımı nasıl yaptınız ? Microsoft müşteri temsilcisiyle mi ? Hayırlısı olsun başka çare yok gibi duruyor. Zam kesin gelecek risk almak gerekiyor.

• Matraxater kullanıcısına yanıt

Hocam sorunu çözdün mü? Aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum ve iptal ederken para iadesi talep etmediğimden eminim.

• Unravel Two hakkında;

Eşimle birlikte Series S üzerinden yavaş yavaş oynayarak 10 saat gibi bir sürede bitirdik.

+ Eğlenceli bir oynanışı var, iki kişi böyle bir platform oyunu oynamak keyif vericiydi.

+ Grafikleri çok hoşumuza gitti.

+ Oyun müzikleri sakinleştiriciydi.

+ Bölüm dizaynları ve optimizasyon iyi seviyedeydi.

- Hikaye çok yüzeysel kalmış bir tık üstüne düşülebilirdi.

- Bulmacalar çok kolaydı biraz daha düşünmek isterdik.

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]

GAME PASS [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AIK -- 30 Ekim 2022; 17:40:1 >
  • Nømad kullanıcısına yanıt

Az önce sorunsuz bir şekilde yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • m-99 M kullanıcısına yanıt

Yok hayır. şu linke hesabınıza girince gözüküyor zaten. Ordan iptal ediyorsunuz:

https://account.microsoft.com/services

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nighty -- 30 Ekim 2022; 18:31:7 >

bunu başaramadım ben 10. iptal de kartı mı blokladı ne oldu anlamadım, hiç bir şekilde alış veriş yapamıyorum MS store üzerindne.

• SegateMaduru kullanıcısına yanıt

İlginç bir durum. Bugün bundan şikayet eden bir çok kişi daha oldu. Sistemsel bir sorun mu var, yoksa Microsoft bu yöntemi de mi iptal etti acaba. İnşalallah geçici bir sorundur.

• Hamochira H kullanıcısına yanıt
    Henüz daha para gelmedi, sanırım tatil süreleriyle ilgili, forumlarda buna benzer konulara denk geldiğimde mesai dilimlerini baz alın diyor. Yarın belli olur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kuhleep kullanıcısına yanıt

Aboneliği iptal et seçeneğine tıkladıktan sonraki ekranda "Aboneliği İptal Et" ve "Aboneliğe Geri Dön" seçenekleri çıkıyor. Bu aşamadan sonra İptal etmeye devam edince mi iade fiyatını gösteriyor yoksa iptal işlemi tamamlandıktan sonra mı iade tutarı görünüyor.

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

Hocam yanlış hatırlamıyorsam iptal edilditen sonra gösteriyordu. Ama bence süreniz al kaldıysa iptal ücretini kafaya takmayın. Bana 5 ay için 15 tl iade etti ama umurumda değil. Çünkü muhtemel bir zamla çok çok daha fazlasını kaybedeceğiz

13 Ocakta bitiyor üyelik. Değiniz gibi 2 ay için riske girmeye değmez. Peki iptal işlemini yaptıktan sonra bir süre beklememiz falan gerekiyor mu. İşlem tamamlandıktan sonra hemen başlayabiliyoruz sanırım beklemeden.

• promedyumx P kullanıcısına yanıt

Aşamaları hızlı hızlı geçtiğim için tam olarak hatırlamıyorum ama iptal etmeden önceki aşamada iade edilecek tutarı gösterdi ondan sonraki aşamada iptal ettim diye hatırlıyorum.

İptal ettikten hemen sonra yeni abonelik alabilirsiniz. Benim anında kredi kartına ücret iade oldu, belli bir süre beklemeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuhleep -- 31 Ekim 2022; 9:4:58 >
  • Benim gamepass'in bitmesine daha 7 ay var o yüzden risk alacağım ve ne olacağını göreceğim.

Çok büyük bir zam beklemiyorum 30 lira olan gamepass 45 falan olur ultimate de 60-70 bandına oturur. Tahminim bu.

Aile paketi de gelecek ve adres kısıtlaması yok. 3 4 kişiye bölününce yine cüz'i bir miktar kalacaktır.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ortalık biraz karışmış ancak merak ettiğim soru şu. Bir PC oyuncusu olarak ortalama ne kadara ortaklığa girebilirim 3 yıllık pakette? Sanırım iki konsol + bir pc mümkün üyelikte. Ortak arayan varsa detayları iletebilirse incelemek isterim.

• Antocio kullanıcısına yanıt

Hayır hocam 3 kişi kullanım olmuyor. 1 konsol + 1 konsol(+pc) olmak üzere 2 kişi kullanabiliyorsunuz. Hesaplardan birinin Pc Gamepass'e erişimi olmuyor. Diğer hesap ise aynı anda konsol ve pc açık olmamakla birlikte pc ve konsolunda game pass kullanabiliyor.

• 
Sayfa: önceki 644645646647648
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.