Yüzbaşı
25 Eylül 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 121 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar kolay gelsin envanterimde bulunan ★ Sustalı Bıçak | Gizli Şehir bıçağımı satmak istiyorum. Bıçağı envanterden kontrol edebilirsiniz. Bıçağın fiyatını 120,00TL(YüzYirmiTL) olarak düşünüyorum.
Almak isteyen arkadaşlar için iletişim numaram : 0543 779 54 30 yada özel mesaj atın geri dönerim size.

Envanter Linki :http://steamcommunity.com/id/onurduraneskut/inventory

İyi oyunlar herkese...
Arkadaşlar herkese iyi forumlar,

Bunda yaklaşık 1 - 2 hafta önce sırf 4 - 5 TL ucuza satıyor diye Superonline firmasına internet için başvuruda bulundum. Superonline ile yaşadığım sıkıntılarımı Bu Başlıkta 2. mesajda yazmıştım. Superonline firmasından hizmet alamayınca iptal ettirip Türk Telekoma Başvuruda bulundum aman allahım bu ülkede gerçekten 0 bir internet başvurusu yapmak bu kadar zor ve uğraştırıcı olamazmış anladım. Telefon ile başvuruda bulundum. M.T. başvuruyu aldı ve işlemleri bitirdik telefonu kapattık ertesi gün herhangi bir bildirim gelmeyince tekrardan aradım başvurum iptal olduğunu öğrendim. Ne arayan var ne mesaj atan iptal ile ilgili...Neyse iş yerinden izin aldık gittik bire bir bayiye başvuruda bulundum imzayı attım 03.02.2017 tarihinide saat 08:30 ile 13:30 arasında gelip kurulum yapılacağını ve interneti kullanabileceğimin mutabakatına vardık. Cuma günü oldu ne arayan var ne soran var nede gelip bir işlem yapan. Akşam eve gelince aradım durumu m.t. ilettim oda şikayet kaydı oluşturduğunu söyledi ertesi gün için geleceklerini iletti. Ertesi gün oldu yine aynı olayları birebir yaşadım tekrar m.t. aradım pazartesi günü için sabahtan gelineceğini ve beni arayacaklarını söyledi. Yahu arkadaş aha şu saat olmuş randevu saati geçti yine arayan soran yok bu nasıl bir iştir. Bu nasıl bir iş ahlakı bu nasıl bir dümendir ben çözemedim. Az önce aradım m.t. bana hala aynı hikayeyi anlatıyorlar arkadaşlar sizinle irtibata geçecek biz şikayetinizi iletiyoruz diye. Resmen insanlarla dalga geçiyorlar.

Bu ülkede evimize internet bağlatmak bu kadar zor mu yahu bu kadar insanlar ile dalga geçilir mi... Şu an hala servis çalışanlarının aramasını bekliyorum bakalım ne zaman gelip kurulum yapacaklar. Yazıklar olsun bu ve benzeri firmalara paramız ile bizi rezil ediyorlar ve milyon dolarları götürüyorlar.
Merhaba arkadaşlar steam hesabımı bazı nedenlerden dolayı satma kararı aldım. İçinde CS:GO başta olmak üzere 9 adet oyun vardır. Başlıca oyunların listesi şu şekilde;

1- Counter-Strike: Global Offensive
2- Pro Evolution Soccer 2016
3- Call of Duty: Modern Warfare 2
4- PAYDAY 2

Profil linki : Burada
CS:GO Ekranı : Link 1
CS:GO Ekranı : Link 2 31.01.2016 Tarihli Güncelleme

Ağırlıklı olarak CS:GO oynadığım için diğer oyunların oynanış süreleri azdır. Steam seviyesi 18, CS:GO rütbesi şu an Birinci Sınıf Üstün Usta 299 win bulunmaktadır. Hesap için istediğim ücret 200,00TL arkadaşlar.

Envanterde Bulunan Skinleri Ayrıca Satabilirim.
Sustalı Bıçak Gizli Şehir FT 120,00 TL

İletişim : 0543 779 54 30 numaradan ulaşabilirsiniz.

Ödeme Konusuna gelince İşbankası hesabım var parayı oraya gönderdiğiniz anda hesabı veririm.
Merhabalar arkadaşlar elimde bulunan AWP ASİMOW silahını satmak istiyorum. Fiyatı 60 TL'dir.

Adana içi elden veya İş Bankası Havalesi İle Alış verişi gerçekleştirebiliriz.

Silahı İncelemek İsteyenler İçin Envanter Linki :
Envanter Link

Silahın Görünümü Gayet İyidir. Buda Steam Analyst.com İncelemesi

İletişim 0543 779 54 30
Hakkında
Meslek: Muhasebe
İlgi Alanları: Video Oyunları
Forum İmzası:
İmzanız Kural Dışı !!!

Madem Öyle İmza Mimza Yok !!!
Hakkımda:
quote:

...Biri Bana Daha İyi Şeyler Yapmam İçin Yardım Edebilir Mi ?...
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Samsung
Operatör
Turkcell
ISS
TTNET
Oyun Platformu
XBOX SERİES S
Takım
Fenerbahçe
Steam
http://steamcommunity.com/id/onurduraneskut/
Xbox Live GamerTag
Kuhleep
Basketbol
Fenerbahçe
Modem
Zyxel
Beyaz Eşya
Vestel
Milli Takımlar
Turkiye
Formula 1
Ferrari
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 956
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 2.677 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 574 (Bu hafta: 3)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.