Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (649. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.784
Cevap
773
Favori
1.198.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler hocam mesajınızı umarım ilk sayfaya sabitlerler baya yararlı açıklayıcı olmuş.

Sadece bir yeri sorucam abonelik iptali her defasında sartmiydi yoksa direk yenileme iptal yetermiydi o kısım beni zorladı 😄😄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum hocam, zaten 12 kere tekrar ettiğimiz bir aşama olduğu için belki gerek yoktur ama ben böyle yaptım geçtim :D

• bugün 12 aylık live gold alıp 4 ay kadar uzattım üyeliği. toplamda 35 aya geri döndüm. bir öncekinde ms üzerinden hediye alarak yapmıştım daha uyguna mal olmuştu. 464 lira hepsiburada premium üyelik ile.

• Üyeliğimin bitmesine 1 ay kaldı. aynı hesapla en avantajlı olarak nasıl devam ederim veya yeni hesapla tekrar satın almak mı daha mantıklı olur. 2 yıldır bakmıyordum konuya baya karışmış ve zorlaşmış işler. okudum biraz ama net bilgi sahibi birisi aydınlatırsa memnun olurum.

EDİT: ekşi sözlükteki anlatılanları yapıcaz sanırım. umarım hala çalışıyordur ortak arkadaşımlada konuştuktan sonra deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esevetnov -- 5 Kasım 2022; 3:44:18 >
  • arkadaşlar selamlar, bilgisayarda kullanmak için sadece bu xbox live gold aboneliği yapsam yeterlimi? yeğen içindeki oyunları oynasın bilgisayarına yükleyip yeter yanlış bir şey almayayım. Minecraft roblox falan oynuyor.

• th3sicilian T kullanıcısına yanıt

Live gold aboneliği oyunları xbox üzerinden online oynamaya yarıyor diye biliyorum. Sadece pc ise Pc Gamepass almanız lazım, yanlış ise arkadaşlar düzeltir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 kişiye kadar destekli Gamepass arkadaş ve aile aboneliği satışa çıkmış. Yakında ülkemize de gelebilir.

https://support.xbox.com/tr-tr/help/subscriptions-billing/manage-subscriptions/xbox-game-pass-friends-family-faq

www.xbox.com
    Buy Xbox Game Pass Friends & Family — Game Pass Friends & Family 1 Month | Xbox
    https://www.xbox.com/en-IE/games/store/xbox-game-pass-ultimate/CFQ7TTC0HXBN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 5 Kasım 2022; 11:21:52 >
  • adrasa A kullanıcısına yanıt

xbox uygulamasından girince pc game pass diye geçiyormuş evet.. Bunu aldığım zaman acaba arkadaşlarıyla online oynayabilirler mi bilgisayar üzerinden?

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

22 euro 1 aylıgı

• asko56 kullanıcısına yanıt

Şu anda bu planı Kolombiya ve İrlanda Cumhuriyeti'nde uyguluyoruz. Önümüzdeki aylarda başka ülkeler eklenebilir. Kolombiya'da aylık fiyat 49.900 COP'dur. İrlanda'da aylık fiyat 21,99 euro'dur.

Ülkeye göre fiyatlandırma yapılıyor, muhtemelen burada da öyle olacak.

Xbox Game Pass Ultimate — Ultimate 1 Month 14.99 olduğuna göre 5 kişi için 21 Euro yine bile iyi fiyat.

onlar için avantajlı mesela avrupada olsam arkadaş çevrem xbox da ise samimi oldugum arkadaşlarıma teklif ederdim

Zaten detaylarda aynı ülkede olma ve cihaz üzerinde/hesapta ülke değiştirmeme şartı var. Ülke değiştirince gruptan otomatik atıyormuş ve 2 en fazla 2 kez aynı gruba katılınabiliyor.

Bu arada 49900 Kolombiya Pesosu karşılığı Amerikan Doları = 9.802794

Bizde de böyle olursa aylık 35TL civarına gelir.

ms resmi açıklama yaptı 2023 de tüm her halta zam gelicek

arjantini bilmiyorum ama türkiye için düz gamepass ultimate 59 tl aile üyeligi ise 89 tl olucaktır aylık

Zam geleceği malum, ancak 5 kişi alınca kişi başı düşen pay, bugünkü zamsız fiyata bile gelse yeni abone olacaklar için iyi bir fiyat olabilir. Bekleyip göreceğiz.

ona katılıyorum bakalım gelirse görücez benim ümidim yok getirmezler

• merhaba, 2 sene önce 36 ay live golddan çevirmiştim. daha 11 ayım var. Tekrar 3 seneye uzatmak için, kalan 11 ayı live golda geri çevirmenin hiç bir yolu yok mu?

• foreone kullanıcısına yanıt
    +1

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Yok. Abonelik bitmeden ekleme yapılmıyor.

11 ayınızı yakarsanız yapabilirsiniz. İptal ve iade isteyeceksiniz; iade ettikleri ücret çok cüzzi bir şey oluyor. Üst mesajlarda nasıl yapıldığı yazıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • tayaydin kullanıcısına yanıt

Sağolun cevaplar için. Yakmaya, uğraşmaya değmez :). Yanlış hesaplamadıysam 25 ay ultimate 1125 lira. 36 ay livegold+1 ay ultimate 945 lira.

Arasında 180 lira fark var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreone -- 5 Kasım 2022; 16:46:59 >
  • 
Sayfa: önceki 647648649650651
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.