Şimdi Ara

Windows 8.1 e geçeyim mi Yoksa Windows 7 de mi kalayım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle ben windows 7 kullanıcısıyım bu konuyu açmamım sebebi herkes win 8 kullanıyor görünüş felan çok hoş fakat bazı oyunları açmıyor felan diyenler var ben windows 8.1 i düşünüyorum önceden torrent ten geçinirdim ama artık orjinal takılıyorum oyunlarımı aldım bile fakat win 8 çalıştırmıyor felan diyorlar bazılarını bazıları da eski oyunları çalıştırmıyor dedi karar veremedim geçeyim mi win 8.1 e o çalıştırıyor dediler bi yorumlarınızı alayım şimdiden teşekkürler

• 8.1 in çalıştırıp 7 nin çalıştırmadığı hangi oyunlar varki? ben 7 kullanıyorum çatır çatır shadow of mordor, sniper elite3, farcry4 oynuyorum.
  • ya benim donanım iyi yani kullanan arkadaşım var hiç bi skıntı yok win 7 ye lafım yok iyi zaten çalıştırmadığı oyun yok da ne bilim herkes kullanıyor çok hoş görüntüsü var

Orijinalden alıntı: Ritiim

ya benim donanım iyi yani kullanan arkadaşım var hiç bi skıntı yok win 7 ye lafım yok iyi zaten çalıştırmadığı oyun yok da ne bilim herkes kullanıyor çok hoş görüntüsü var

win 8 orjinalse kullan. değilse kullanma. crackli win 8 stabil çalışmıyor çünkü.

Orijinalden alıntı: kmlhyt

quote:

Orijinalden alıntı: Ritiim

ya benim donanım iyi yani kullanan arkadaşım var hiç bi skıntı yok win 7 ye lafım yok iyi zaten çalıştırmadığı oyun yok da ne bilim herkes kullanıyor çok hoş görüntüsü var

win 8 orjinalse kullan. değilse kullanma. crackli win 8 stabil çalışmıyor çünkü.

yanlış bilgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EuroTrumpSimulator2 -- 14 Aralık 2014; 15:47:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Intel Core i5 4670k SOKET 1150 3.4GHZ 6MB CACHE 22NM / Hyper 612 Ver.2 CPU Soğutucusu / Asus GTX970 ROG STRIX GDDR5 4GB 256Bit DX12 Nvidia Geforce / Gskill 8GB (2X4GB) RipjawsX DDR3 1600Mhz CL9 1.5V DUAL KIT RAM / Seagate 3.5" 1TB BARRACUDA Sata 3.0 64MB Cache 7200RPM Harddisk / MSI Z87-G43 INTEL Z87 SOKET 1150 DDR3 3000MHZ(O.C.) SATA 3.0 USB 3.0 HDMI ANAKART / CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 200R 550W MIDT ATX SİYAH KASA / Windows 7 Professional SP1 64bit
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya ben çakma felan istemiyorum kullanmıyanlar varsa yorum yapmazsa iyi olur çünkü yanlış bilgi veriyorlar orjinal kullanıcam win 10 u beklemek istemiyorum pek zaten çıktığı gibi geçicem de win 8.1 farklıymış öyle diyorlar

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB
  • win8.1 kötüleyenlerin çoğu bence daha önce win8'i hiç kullanmayanlar. Ben de ilk win8 çıktığında pek sıcak bakmamıştım. Taki sisteme kurup kullanana kadar. 8.1'e geçince ise daha da çok sevdim. Orjinal olmamasına rağmen hiçbir sıkıntısını görmedim. ne counter 1.6, gta san, gta vice gibi eski oyunlarda ne far cry 3-4 , battlefiled 3-4, cod serileri gibi yeni oyunlarda en ufak bir sorun yaşamadım. Sadece eski oyunlarda bir kereliğine uyumluluğu winxp, win7 diye ayarlaman gerekebiliyor. Ondan sonra rahatça oynayabiliyorsun. Bütün güncellemeleri de sıkıntısız yüklüyebiliyorum.

Bence win7'yi win8'den daha iyi görenler zamanında win xp'ye de win7'den daha iyi demişlerdir

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

win8.1 kötüleyenlerin çoğu bence daha önce win8'i hiç kullanmayanlar. Ben de ilk win8 çıktığında pek sıcak bakmamıştım. Taki sisteme kurup kullanana kadar. 8.1'e geçince ise daha da çok sevdim. Orjinal olmamasına rağmen hiçbir sıkıntısını görmedim. ne counter 1.6, gta san, gta vice gibi eski oyunlarda ne far cry 3-4 , battlefiled 3-4, cod serileri gibi yeni oyunlarda en ufak bir sorun yaşamadım. Sadece eski oyunlarda bir kereliğine uyumluluğu winxp, win7 diye ayarlaman gerekebiliyor. Ondan sonra rahatça oynayabiliyorsun. Bütün güncellemeleri de sıkıntısız yüklüyebiliyorum.

Bence win7'yi win8'den daha iyi görenler zamanında win xp'ye de win7'den daha iyi demişlerdir

windows 8 i laptopumda kullanıyorum(zorundayım yoksa garantide sorun çıkartıcak) açtıktan sonra 5 dk sonra kendine geliyor sistem. ram kullanımına girmiyorum bile boştayken 2 gb ram kullanıyor(formattan sonra bile)
    güncelleme deseniz orjinal olduğu halde güncellemeleri indiremiyor. bi ara indiriyordu kurarkende kuramıyordu geri alıyordu. rezil bir sistem

Dell Inspiron 15 7567 Core i7-7700HQ + Samsung 970 Evo 1TB

• Dostum bende uzun zamandır görünüm için win8 e geçmek istedim arkadaşım skin kullan dedi bende skin kullanmaya başladım.
    Ben Merto kullanıyorum gerçekten win8den de güzel.

Orijinalden alıntı: oguz298

windows 8 i laptopumda kullanıyorum(zorundayım yoksa garantide sorun çıkartıcak) açtıktan sonra 5 dk sonra kendine geliyor sistem. ram kullanımına girmiyorum bile boştayken 2 gb ram kullanıyor(formattan sonra bile)
    güncelleme deseniz orjinal olduğu halde güncellemeleri indiremiyor. bi ara indiriyordu kurarkende kuramıyordu geri alıyordu. rezil bir sistem

Sorun win8'de değil senin laptobunda dostum. Ben 1 yıl win8 kullandım sonra format atıp 8.1'e yükselttim. 7-8 aydır da win8.1 kullanıyorum. 4 tane (2 si sony, 1 toshiba, 1 samsung) laptoba format attım. uefi modda prjinal win8 kurulu olarak geldiler. Formattan önce de, sonra da hiç bahsettiğin gibi problemler çıkarmadılar. 2 tane laptobu ise win7'den win8.1'e yükselttim, yine hiçbir sorun yok. Ben bir çok bilgisayarda win8 ve 8.1 deneyerek diyorumki işletim sistemi gayet sorunsuz ve düzgün çalışıyor. Sen sadece kendi sorunlu sistemine bakıp win8 5 para etmez diyorsun
    Win8'de sorun yok formattan sonra bile boşta 2 gb ram kullanımı, 5 dk'da açılması, güncellemeleri kuramaması sistemle ilgili bir sorun varmış gibi gösteriyor, bence senin laptobu garantiye yolla.

• şahsen windows 7 nin daha stabil çalıştığını düşünüyorum.. xp den sonra 7 bayağı iyi oldu ama aynısını win 8 için söyleyemeyeceğim malesef..

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

quote:

Orijinalden alıntı: oguz298

Sorun win8'de değil senin laptobunda dostum. Ben 1 yıl win8 kullandım sonra format atıp 8.1'e yükselttim. 7-8 aydır da win8.1 kullanıyorum. 4 tane (2 si sony, 1 toshiba, 1 samsung) laptoba format attım. uefi modda prjinal win8 kurulu olarak geldiler. Formattan önce de, sonra da hiç bahsettiğin gibi problemler çıkarmadılar. 2 tane laptobu ise win7'den win8.1'e yükselttim, yine hiçbir sorun yok. Ben bir çok bilgisayarda win8 ve 8.1 deneyerek diyorumki işletim sistemi gayet sorunsuz ve düzgün çalışıyor. Sen sadece kendi sorunlu sistemine bakıp win8 5 para etmez diyorsun
    Win8'de sorun yok formattan sonra bile boşta 2 gb ram kullanımı, 5 dk'da açılması, güncellemeleri kuramaması sistemle ilgili bir sorun varmış gibi gösteriyor, bence senin laptobu garantiye yolla.

Yok artik.. Win 8.1 bosyayken ram kullanimi sikayetleri almis basini gitmis.. O zaman yeni alanin da sonradan kuraninda laptoplari bozuk..

Ibretlik tespit yapmissiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Abi biri diyor kur biri diyor kurma ya kullanmayanlar lütfen yorum yapmasın beğenen nasıl beğeniyor onu soruyorum beğenmeyenler adam 4 tane pcye yüklemiş gayet memnun ?? şimdi net cevap istiyorum kurayı mı kurmayayım mı ? (Orjinal Kurucam)

Orijinalden alıntı: bazen13

Yok artik.. Win 8.1 bosyayken ram kullanimi sikayetleri almis basini gitmis.. O zaman yeni alanin da sonradan kuraninda laptoplari bozuk..

Ibretlik tespit yapmissiniz.

Allah aşkına ne kadar ram kullanıyor. kendi sistemimde 8 gb ram var. ccleaner ile başlangıçta çalışan programlara baktığımda 14 tane var. boştayken ram kullanımı 1.2 gb. firefox'u açıp internet girdiğimde 1.5 oluyor. Bu mu çok. Format attığım laptoblarda ise 2-4 arası ramleri var. Başalnıçta ise 3-4 program oluyor. boşta 700-800 mb arası kullanıyor. sıfırladığım laptoblarda ise laptboun programları yüzünden yine 1 gb civarına çıkabiliyor. Neye göre win8 çok ram kullanıyor xp'ye göre mi. Ayrıca yorumumu düzgün okursanız ben tespit yapmadım elime geçen win8'li sistemlerdeki durumu söyledim. Şikayetler almış başını gitmiş derken kullanmadığınız halde tespit yapmaya çalışan sizsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fire.Sword -- 14 Aralık 2014; 20:13:30 >

• 8i hiç kullanmadım 8.1 i çıktığından beri kullanıyorum skype ile lisansladım çok memnunum

hatta 2006 da aldığım laptopa (2gb ram 1.7 işlemci hp nx6110 ) embedded sürümünü kurdum w7 ve xp ye göre çok hızlı
  • O zaman win 8.1 hayırlı olsun kuruyorum ama orjinal alıcam tabiki yorumlanırız için teşekkürler kullanıpta beğenen varsa illaki güzeldir
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.