Şimdi Ara

WİNDOWS 10'DAN 11'E NASIL GEÇEBİLİRİM?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kendime sistem topladım ve dün montajını yaptık. Ancak yakınımda USB Bellek'de sadece Windows 10 bulunduğu için onu kullanmak zorunda kaldım.

Videolarda izliyorum USB Bellekle başka bir bilgisayarda indirip daha sonra Windows 11 yüklenecek bilgisayara aktarıyorlar.

İlla USB Bellek şart mı?

Şu an Windows 10'dan 11'e yükseltme yapamaz mıyım?

Ya da Windows 10 key alıp ayarlardan güncelleme yapabilir miyim zaten key 20-30TL.

Bir de sistemimde her bileşen kaliteli güç kaynağı hariç o yüzden patlama olaylarından falan biraz korkuyorum. Güç kaynağı Power Boost 750W 80+Bronze.

Bu güç kaynağı en azından 2-3 ay dayanır mı, patlama olursa sistemime zarar verir mi?

Gigabyte RX 7700XT 12 GB OC

Ryzen 5 7600 AM5 İşlemci

Kingston 6000MHz DDR5 16 GB RAM

Kioxia Exceria Plus G3 NVMe M.2 SSD

Gigabyte A620M H 6400MHz Anakart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yükseltme yapabiliyorsun güncellemeleri takip edersen zaten windows updsana güncellemeni öneriyor oraya bastığında güncelleme yapabiliyor ancak benim tavsiyem win10u kurmuşsun bilgisayarını aç bir tane win11 usbsi hazırla temiz format at kurulumu sıfırdan yap çok şey fark etmiyor ama yinede değer.

evet usb olmadan format atamazsın aslında Usb veya harici depolama birimi olmadan format atma yöntemi var ama çok istisna yöntemler ağ üstünden fln oluyor gerek yok çok karmaşık ve ihtiyaç hali dışında aşırı gereksiz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11’den se 2022’ye geçtim
    3 yıl önce açıldı
    Windows 10 dan 11 e Yükseltme
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.