Silinen verilerinizi kolayca geri getirebileceğiniz bir yazılım olan Easy Recovery'nin nasıl kullanıldığını resimli olarak anlatmaya çalışacağım..Öncelikle belirtmek istediğim bir husus var..Dosya kurtarma işlemi her zaman %100 olumlu sonuç vermez..Bu yüzden büyük beklentiler içerisinde olmamak gerekir dosya kurtarmaya çalışırken..
Verilerimizi kurtarma işlemine başlayalım..
Format atmadan veya verilerinizi silmeden önce bir kez daha düşünün..Çünkü en kolay veri kurtarma yöntemi budur
Önemli Not: Diskinizi tarattıktan sonra kurtarmak istediğiniz dosyaları kurtarmak için lisanslı kullanıcı olmanız gerekmektedir..
Yıllar yılı hiç bıkmadın , Büyük bir aşkla bağlandın , Yeri geldi sabahladın , Bütün ömrünü harcadın , Şimdi söyle nerdesin sen , Oldu mu bırakıp gitmen , Keşke çıkıp şaka desen , Ne olur ALPASLAN DİKMEN
hp pavilion dv 6189 eu AMD 64 X2 TL-56 1.83GHz,1MB Ön Bellek,1600MHz FSB. 2048MB DDR2 667MHz Bellek (Maksimum 2GB. 256 MB nVidia GeForce Go 7200 Turbo Cache.120GB 5400Rpm. DVD+-RW. windows xp pro.. motorola v3i/ nokia 6510/ nokia6100/ nokia1100/ericsson t28...
Evet konuyu biliyorum yalnızca bu konuda sıkça sorular geldiğini fark ettim bi resimli anlatım iyi olur diye düşündüm..Şimdi de pmler artmaya başladı ama problem değil..Amaç amme hizmeti Rica ederim üstat..
quote:
Orjinalden alıntı: sameducer
sadece 1 tane önemli resmim vardı hiçbiri bulamadı umarım bu bulur deniyorum