Şimdi Ara

Windows 8.1 e geçeyim mi Yoksa Windows 7 de mi kalayım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • WİNDOWS 8.1 AL WİNDOWS 7 GİBİ KULLAN ÖYLE BİR SEÇENEK SUNUYOR SANA

Orijinalden alıntı: oouz

WİNDOWS 8.1 AL WİNDOWS 7 GİBİ KULLAN ÖYLE BİR SEÇENEK SUNUYOR SANA

O nasıl oluyor biraz bilgi verir misin ?
  • kesinlikle, 64 bit sürümü win 8.1 uefi kurulum yap. güncellemelerle çok stabil oldu. oyunlar için ise 64 bit sistemler istiyor bazı oyunlar artık. eski yeni çalıştırmadığı oyun yok. zaten eski oyunlarında steam de yeniden remaster editionları çıkıyor. ekte resimde benim oyunları yükledim. bende win 8.1 64bit uefi kurulumlu sistem var.
     Windows 8.1 e geçeyim mi Yoksa Windows 7 de mi kalayım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ps3xbox360 -- 16 Aralık 2014; 22:46:37 >

• Yüzyılların eskitemediği soru ben en son win98 den win2000 geçeyim mi kalayım mı diye sormuştum yıllar önce Windows geçmişte kalan işletim sistemlerini desteklemez belli bir süre sonra mecbur geçiş yapmak zorundasın zaten
    Ram olayında koca koca cihazlarda hep 1gb koymuşlar ki cihazları ram le çalıştırmıyorlar o yüzden hem hızlı hem düşük ram li
    İçin rahat olsun win8.1 stabildir hızlı çalışır alışman zaman alır alışınca bırakamazsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Resmi Origins2 Discordu:https://discord.gg/jNuqRpf Türk Topluluğu Discordu:https://discord.gg/yDTnXpc Global Topluluk Facebook Grubu:https://www.facebook.com/groups/origins2global/
  • 8.1 değilde 8 geçmeni öneririm.
  • Bende çok tereddüt ettim Win 8.1 e geçerken.3 haftadır kullanıyorum şu anlık memnun kaldığımı söyleyebilirim.Özellikle açılış kapanış baya fark etti.Stabilitesi iyi.Driver yönünden sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Amd Ryzen 5 5600---Msi b450 Gaming Plus---Corsair Vengeance Rgb Pro (4x16) 64 Gb---Xfx Rx 6700 swft 309 10 Gb---Wd Green SN3000 Nvme M.2---Team Vulkan Z 256 Gb Ssd---8 Tb Seagate Exos---8 Tb Wd Purple---Rampage Castle Full Tower---High Power Element Revo 850w---Acer 24.5 1ms 100hz İps
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

windows 8 pişmanlıktır. Allah bulaştırmasın.

Kullandın mı kardeşim ?

(CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
  • aliosman2323 kullanıcısına yanıt
    Gerçekten Kullanan birisi bunu altına yazsın geçeyim mi geçmeyeyim mi 10 nu mu bekliyeyim ama gerçekten kullanan biri yazssın kullanmayan hiç yazmasın

Orijinalden alıntı: Ritiim

Gerçekten Kullanan birisi bunu altına yazsın geçeyim mi geçmeyeyim mi 10 nu mu bekliyeyim ama gerçekten kullanan biri yazssın kullanmayan hiç yazmasın

Ikinci baslik acmaktansa isteyen istemeyen burada fikir almak icin gorusunu yazabilir yoksa forum copluge doner dimi

(CPU)AMD Ryzen 7 3800X 3,9GHz 36MB _ (MSB)MSI B450-A PRO MAX _ (GPU)MSI GeForce GTX1080Ti ARMOR 11GB _ (RAM)Crucial 28GB Ballistix DDR4 3600MHz _ (PSU)Thermaltake 700 Watt psu _ (SSD) SAMSUNG EVO PLUS SSD 256GB _ (CASE) COUGAR PANZER-G GAMING SİYAH KASA _ (MAUSE)THERMALTAKE TT ESPORTS BLACK GAMING
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ritiim

quote:

Orijinalden alıntı: AlpKhanate

windows 8 pişmanlıktır. Allah bulaştırmasın.

Kullandın mı kardeşim ?

Evet kullandım beğenmeyip attım köşeye. Zimmetli mal Format atamıyorum

Üzerine para verseler 7 ye geri dönmem.
    Win10 un stabil sürümü çıksın onu ilerde düşünürüm, ama geçmek için acele etmeyeceğim.
    Çünkü 8.1 den çok memnunum.
    Intel Core i7-7700K (default) / Asus ROG Strix Z270G Gaming mATX (Bios 1301) / G.Skill Trident Z RGB 2x8 Gb 3600 MHz 15-15-15-30 2T 379 (DRAM 1,379V - VCCIO 1,1250V - VCCSA 1,1375V) / Intel HD Graphics 630 / Hadron 500 W / Intel SSD DC S3700 Enterprise 200 Gb x 5 / Intel Thermal Solution BXTS15A / Samsung SH-224FB dvd-rw / Samsung 2433LW 24" / Logitech Z-2300 / Windows 10 Pro x64 / Uzay montaj / APC BX650LI-GR ups x 2
  • Herkesler fikir belirtmiş, bende belirteyim. Sony marka laptopumu alalı yaklaşık 1 sene oldu. Win 8 ile gelmişti ve eski 4 yıllık laptopumdan çok daha ağır çalışmaktaydı. Hızlı açılıp kapanması dışında bir esprisi yoktu. Win 7'ye geçtim ve makina çağ atladı resmen. Bir ara yine Win 8 hevesle geçsemde Win 7 her zaman daha stabil çalıştı, orjinal driver larını yükledim hep bu arada sony sitesinden. Memnun olan var olmayan var ancak ben Microsoft'un Win 8 ile Win 7 yi geliştirdiğini pek düşünmüyorum. Sorunsuz ve seri bir Win 7 kullanıyorken şimdi neden macera arayayım ki ? Denemedim değil ama Win 7 bence daha stabil ve sorunsuz. Bu kadar farklı yorum karşısında yapacak tek şey var, deneyin kendiniz görün :)
    UEFI Windows 8.1 kurulumu yap. Gerisini düşünme. Windows işletim sistemlerinde her zaman en son çıkanı tercih etmeye özen gösterin. Güvenlik olarak W8.1 şuan diğer sistemlerden daha güvenli. Bilinmeyen kaynakları antivirüs olmasa da çalıştırmak için özel izinler gerekiyor.

Stabilite ve disk kullanımı olarak daha önceki işletim sistemlerinin önünde. Metro beğenmeyen herkes W8.1 kötüdür diyor. Metro kapatılabiliyor. Başlat menüsünü isteyen insanlar ne var o başlat menüsünde merak ediyorum. Fakat onuda çözmek mümkün ufak araçlar kurabiliyorsunuz.

Şuan en iyi Windows "8.1"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.