Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk bölümü izledim ve ben beğendim takip edilebilir..
  • Dizinin kadrosu mükemmel, Melissa Leo, Matt Dillon, Terrence Howard ve Toby Jones var.
  • Yeni izlemeye başladım üçüncü dakikadayım ama kadronun iyi olduğunu söylemye geldim.
  • Lost dizisinin karada geçen versiyonu gibi bir şey olmuş.Kasabanın olayı ne mantıklı bir şey düşünemedim.Kasabadaki zamanla dış dünyanın zamanı arasında farklılık var kasabada deneysel bir takım şeyler döndüğü belli.Ayrıca dizi hep kasabada geçtiği için bir süre sonra sıkacağa benziyor.Bu yüzden 2'nci sezonu göremeyebilir.Lost faciasından sonra artık seyirciler bu tür gizemleri yemiyor.
  • İlk bölümü izledim, Under The Dome kitabını andırsa da aslında çok farklılıkları da var. İlk bölüme göre çok iyi buldum kafalarda çok soru işareti var bakalım nasıl devam edecek umutluyum ben.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    under the dome un dizisi mi bu mu daha iyi peki ? 7. 8 . bölümünde bırakmıştım ben onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusei

under the dome un dizisi mi bu mu daha iyi peki ? 7. 8 . bölümünde bırakmıştım ben onu

Daha ilk bölümden iki dizinin karşılaştırmasını yapamam ama ben de Under The Dome'un ilk sezonunu ve ikinci sezonunun yarısını izleyip bırakmıştım. İki dizinin de konuları mükemmel diğeri batırmıştı bu ne olur bilmiyorum ama bence güzel devam edecek:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • garipti ilk bölüm.

zaman kavramını anlamadım, biri 2 hafta önce gelmiş 12 yıldır buradayım diyor. biri 1999'da gelmiş yıl 2000 diyor
  • evet bir zaman karmaşası var ilk bölümde , dizinin önemli gizemlerinden biri olacak bu sanırım

Barmen kız zaman ın farkındada değildi , bence birşekilde beyin yıkama işlemleri yapıyolar ve o bölgeye girenler için zaman dış dünyaya göre hızlı akıyor olabilir, geçmiş e de gitmiş olabiler diycem ama ozaman Ethan niye gitmedi diye sormak lazım :)
  • İkinci bölümü çıkmadı dizi patladı galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apollon

İkinci bölümü çıkmadı dizi patladı galiba.

ilk bölüm erken düştü, normalde ilk bölüm 14 mayıs ikinci bölüm 21 mayıs olarak gözüküyor. 21 mayısta gelecek büyük ihtimal.
  • s1e1 10/8 dizi gayet güzel başladı ama bütün merakın güzemin aksiyonun 5-6 bölüme sığdırılması ve kalan bölümlerin boş diyalog ve entrikalarla dolması gibi bir kötü his var içimde umarım öyle olmaz
  • Kesinlikle izlerim bu diziyi ben. Bu tarz gizemli, farkli iceriklere bayiliyorum.
  • İlk bölüm çıktı herhalde imdb puanlamayı açmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: onea54

İlk bölüm çıktı herhalde imdb puanlamayı açmış

Normalde tv'de bugün yayınlanacak ama ilk bölüm sızmış galiba erken düştü izledik bile.

• Güzel miydi ilk bölümü?

Edit: Yukarıyı yeni okudum bölüm yeni çıkmamış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 15 Mayıs 2015; 20:13:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman güzele benziyor izleyelim bakalım.
  • Kasaba olayı 1'e1 Black River'dan alınmış artık shyamalan mı yoksa writer'da adı geçen Chad Hodge denen şahıs mı bilmiyorum ama bir kaç eski yapımdan parçalar alarak güzel bir dizi yaratmışlar. En iyiler arasında olan korku yazarı Dean R. Koontz'un bir romanından alınmış hatta filmide var ki bence müthiş bir klasiktir underrated bir filmdir izlemenizi tavsiye ederim.
    http://www.imdb.com/title/tt0280241/?ref_=fn_al_tt_1

Kasabanın gizemi dışında ki olaylarda bana biraz twin peaks'i anımsattı ki oda gelmiş geçmiş en iyi dizilerden biri hayatınızın bir döneminde mutlaka izlemeniz lazım.

Dizinin ilk bölümü bence çok iyidi özellikle çekimler ve doğa harikası dağlık bir kasabada geçmesi yerinde bir isabet bu arada çekilen yer kanada imiş, şaşırmadım. Matt Dillon böyle bir konu ve karakter için cuk oturmuş. Adamın dizi kadar gizemli,ilginç bir surat yapısı var, alnı önde gözleri çukurda sanırım bundan kaynaklanıyor hafif frankenstein havası var. Konuya yazılan ilk yorumda çok doğru bu adam harbiden dengesiz, ya çok iyi yada vasatın bile altı, şaşırıp kalıyorsun sabit bir kalitesi yok ama bu dizi iyi bence hatta devamıda eğer sürpriz bir şekilde bozulmassa çok çok iyi bir dizi. Hayırlısı

• ikinci bölüm bugün çıktı altyazı yok yalnız.
  • 1x2

güzel bölümdü, soruların çoğu hala cevapsız. kızın bu kadar çabuk öleceğini beklemiyordum. ortağı resmen sattı bizimkileri. insanlar da fena değişmiş kadının boğazını keserken alkışlıyorlar

1x3 promo

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.