Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi kasabada rahat rahat dolaşamayacak eleman, iyice garipleşti işle. Ailesi de geliyor üstüne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 23 Mayıs 2015; 4:25:28 >
  • İlk başta truman show dedim ama değişik çıktı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni gerim gerim geriyor izlerken.
    Epey şaşırtıcı, gizemli. Tavsiye ederim, şimdilik gayet iyi gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3.bölüm izledim dizi gizem üstüne gizem yüklüyorlar umarım altından kalkabilirler.
  • 3.Bölüm de çok iyiydi, diziye dün gece başlamıştım ve hayranı oldum. Mükemmel bir gizem var dizide. Ortam da çok iyi.

Şerif'in ölmesi nelere sebep olacak acaba, ayrıca Şerif'in cesedini alan şey ve o sesler neydi öyle.. Dizi çok akıcı gidiyor şimdilik umarım bu kalitede, uzun soluklu bir dizi izleriz.
  • 1x3

Şerifin ölmesi iyi oldu nasıl rahatsız edici bir karakterdi o öyle yav. Cesedi alıp götüren şeyle kafam karıştı şimdi, demek ki o duvarlar aslında içeridekileri tutmak için değil, dışarıdakilerden korunmak için. Bu gizem böyle giderse kitabını okurum ben bunun dayanamayıp

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Allâme

3.Bölüm de çok iyiydi, diziye dün gece başlamıştım ve hayranı oldum. Mükemmel bir gizem var dizide. Ortam da çok iyi.

Şerif'in ölmesi nelere sebep olacak acaba, ayrıca Şerif'in cesedini alan şey ve o sesler neydi öyle.. Dizi çok akıcı gidiyor şimdilik umarım bu kalitede, uzun soluklu bir dizi izleriz.

Hocam dizi sadece 10 bölüm diye biliyorum ben
    .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • amazonta kullanıcısına yanıt
    Eğer 10 bölüm olursa, "kalite düşer" korkusu çekmeyeceğiz, kaliteli bir yapım olarak akıllarda kalacak. Ama ben en azından 3 sezon falan sürmesini isterim. Mesela Daredevil, Fargo gibi dizilerde 1 sezon olarak planlanıp, 2.sezonu çıkacak olan dizilerden. Umarım aynı olay bu dizi için de geçerli olur.
  • Dizi çok güzel tavsiye ederim.
  • İlk 3 bölüm iyiydi gizem yükleyip durdular umarım overload olmaz
  • Güzel başladığını söyleyebilirim. Konusu DOme dizisini andırıyor. Umarım dizi çıkmaza girmez.

Şimdi o elektirikli duvarın arkasında canavarlar var ve bu duvarlar onların içeriye girmesini engelliyor. Peki şerif nasıl dışarı çıkıp, Burke'un karısı ve çocuğunun arabasının kaza yapmasını ve Wayward Pine'a girmelerini sağladı??? Acayip bir gizem yarattılar. O şerif bir yerlerden çıkmış olmalı.
  • İyi yorumlar var. Diziyi heder etmeyeyim, tüm bölümler tamamlanınca seyrederim.
  • Her bölüm sonu yok artık dedirttiriyor.

Hele 3.bölüm sonu acayip oldu.
  • İşler iyice karıştı yav.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 numara bir dizi Süper ya

• dizide hersey var abi. Gizem, entrika, ask, aile, korku, cesetler, idam, conever
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gielenberg

dizide hersey var abi. Gizem, entrika, ask, aile, korku, cesetler, idam, conever

Harbiden he her şeyden var :)

• Ben ethan şerifliğini ilan edecek diyorum
  • Dizi şimdiye kadar mükemmel gidiyor. İlk 2 bölümü izledim. Resmen Under the Dome'u hep hayal ettiğim gibi olmuş.
  • 1x1 ve 1x2 mükemmeldi. 1x3e geçiyorum hemen.

Edit: 1x3 ve 1x4 de mükemmeldi. Bundan sonra güncel takip ederim.

Bu arada bilen varsa 1.sezondan mı oluşacak sadece? Yoksa tutarsa devam eder mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 5 Haziran 2015; 19:30:41 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.