Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dizi bir yandan bazı soruları yanıtlıyor, bir yandan yeni gizemler ortaya çıkarıyor.
    Eğer 2014 yılında değil 4028 yılındaysalar ve insan ırkı sona erdiyse, nasıl halâ yeni kişiler geliyor Wayward Pines kasabasına, ben bunu anlayamadım kaçırmış olabilirim.

Acaba o doktorun helikopteri nereden geldi, Wayward Pines dışındaki yerler nasıl?

Bir de şu hemşire kadının tipi çok ürkütücü yav, arkadan bir anda çıkıyor sanki korku filminde seri katil.
  • Dizi The 100'a bağladı
  • Anlamayanlar için. 1x5

Şimdi bu bilim adamı gelecekte böyle bir şey (yaratıklar) olacağını öngörmüş ve insan toplamaya başlamış. Wayward Pines'a giden yolda bunlar pusu kuruyorlar. Kaza yaptırtıyorlar ya da kendiliğinden olan kazalarda insanlar baygınken bunları alıp uyutuyorlar ve binlerce yıl bu uykuda kalabiliyorlar. Muhtemelen bir tesiste böyle yüzlerce insan saklıyorlar uyku tüpü gibi bir şeyin içinde. Wayward Pines populasyonunu dengede tutmak için de öldükçe bu tüplerden adam çıkartıyorlar.

Bu baş karakter arkadaşımızın da aradığı ajan kadın kendisinden önce wayward da trafik kazası geçirmiş. Başkaraktermiz de bu yüzden diyor daha iki hafta önce beraberdik nasıl yaşlandın bu kadar diye, o da ben şu kadar yıldır buradayım diyor. Demekk kii o kadın 12 yıl erken uyandırılıp wayward'da yaşamaya başladı.

Şahsi fikrimce dizinin sağlam bir dizi olduğunu düşünmüyorum. Kurgu ve işleyiş yönünden pek çok hata verir böyle yapımlar ve birinci sınıf bir dizi olmazlar. Under the dome dan oyunculuk ve bir kaç yönden daha iyi olsa da bir yere kadar iyiler. Bu tür yapımlar çok üste oynayamazlar. Belli bir seyirci kitlesi olduğundan yayına devam eder yalnız o ayrı bir konu.

O değil de dizi the descent filmlerinin devamı sanki. O yer altındaki yaratıklar yeryüzüne çıkmış ve insan ırkını yok etmiş gibi. Çok benziyorlar.

• beklenen bölüm geld,, çoğu soruyu cevapladılar ama yeni yeni sorular ortaya çıktı şimdi de
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinikYas

Anlamayanlar için. 1x5

Şimdi bu bilim adamı gelecekte böyle bir şey (yaratıklar) olacağını öngörmüş ve insan toplamaya başlamış. Wayward Pines'a giden yolda bunlar pusu kuruyorlar. Kaza yaptırtıyorlar ya da kendiliğinden olan kazalarda insanlar baygınken bunları alıp uyutuyorlar ve binlerce yıl bu uykuda kalabiliyorlar. Muhtemelen bir tesiste böyle yüzlerce insan saklıyorlar uyku tüpü gibi bir şeyin içinde. Wayward Pines populasyonunu dengede tutmak için de öldükçe bu tüplerden adam çıkartıyorlar.

Bu baş karakter arkadaşımızın da aradığı ajan kadın kendisinden önce wayward da trafik kazası geçirmiş. Başkaraktermiz de bu yüzden diyor daha iki hafta önce beraberdik nasıl yaşlandın bu kadar diye, o da ben şu kadar yıldır buradayım diyor. Demekk kii o kadın 12 yıl erken uyandırılıp wayward'da yaşamaya başladı.

Şahsi fikrimce dizinin sağlam bir dizi olduğunu düşünmüyorum. Kurgu ve işleyiş yönünden pek çok hata verir böyle yapımlar ve birinci sınıf bir dizi olmazlar. Under the dome dan oyunculuk ve bir kaç yönden daha iyi olsa da bir yere kadar iyiler. Bu tür yapımlar çok üste oynayamazlar. Belli bir seyirci kitlesi olduğundan yayına devam eder yalnız o ayrı bir konu.

O değil de dizi the descent filmlerinin devamı sanki. O yer altındaki yaratıklar yeryüzüne çıkmış ve insan ırkını yok etmiş gibi. Çok benziyorlar.

İyide şöyle birşey var, bu bizim burke kaybolduğunda doktorla bir fbi ajanı konusuyordu. Doktor ona artık başladık durduramayız diyordu. Bence çocukları o sarışın ablamız trollüyor. Bu arada onun gençlik fotoğraflarını bulsak dehşet birine benziyor

• Carla Gugino var dizide bir şans vermek lazım gizem konusunu severim.
  • bu diziye başlamadan önce eğer başlamak isteyen arkadaşlar var ise kendilerine şu soruları sorsunlar,

Terra Nova'nın yandan yemiş halini izlemek istiyor musun ?

eureka'nın üstten yemiş haline ciddiyet bindirilmiş halini izlemek istiyor musun ?

The 100 'ün tersten yemiş halini izlemek istiyor musun ?

Eğer bu 3 diziyi izlediyseniz bu dizi size birşey katmaz.

Ana karakter Tam frankenstein tipinde hatta diziye ilk başladığımda (konusu nedir diye okumamıştım kia artık dizilerinin 1 paragraflık konusunu okuduğumda neredeyse dizinin finaline kadar herşeyi tahmin edebiliyorum ne yazık ki) frankenstein yarattığı şey sanırım dedim, en azından 5-10 dakikalık bir ters köşe oldum dizi de

neyse özet geçelim , çok da iyi bir dizi değil , hatta sonu terranova gibi olabilir yani iptal edilebilir.

• a|i kullanıcısına yanıt
    Tespitlerinize %100 katılıyorum bunun dışı bir senaryoyu kabul etmek zor
  • Allâme kullanıcısına yanıt

yeni insanları muhtemelen doktor un icat ettiği bir zaman makinesi yada iletişim ağıyla geçmişteki doktora haber veriyor veya doktor kendisi zaman makinesine atlayıp oradan adam beğeniyor kendine.

hayvanların kış uykusu olayını 2000 yıl kadar uzatacak şekilde insanlara uygulayıp 4028 e kadar uyutuyorlar wayward da.Bu sebeple doktorun geçmişe gitme olasılığı zayıflıyor ancak iletişim kurabilme olasılığı da artmış oluyor.

doktorun helikopteri bizim eleman garaj gibi yere girip ailesinin geldiğini öğrendiği yerden geliyor sanırım.Muhtemelen gizli bir askeri üs.Araçların üstündeki tozlara ve araç içindeki eskimeye dikkat ettiysen uzun yıllardır orada bekletilmiş olduğunu farkediyorsun

hemşire tam korku film/dizilere layık ses tonu ve tipiyle dizinin ilk 5 bölümünde gizemin büyük bir kısmını oluşturuyordu taki helikopterde selam verene dek.Muhtemelen kasabanın idarecilerinden biri olduğunu göreceğiz.

• 1x5

Bir anda her şeyi açıklayacaklarını hiç beklemiyordum Ama bazı yalanlar var geri dönmek imkansız değildir bence. Kasabadaki zamanla gerçek zaman arasındaki iliişki biraz karışık. Hala bilinmeyenler var gerçi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Knisath kullanıcısına yanıt
    Frankenstein Mat dillon için hakarettir İlk bölümü izledim çok iyi bence gizem ve sır perdesi ilginç bir kasaba bana güzel geldi.
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt
    elemanın tipinde var ama ,frankenstein dizisi çekerken bunu o role koy cuk oturur
    Evet biraz andırıyor o role koyunca olabilir fakat daha önceki frankenstein tipleride öyle olduğu için olabilir eğer çok zayıf olursan surat kısmında yağ olmayınca öyle oluyor.

3 bölümü izledim şerifi öldürdüler şerifmi olcak şimdi acaba?
  • ICromwelleI kullanıcısına yanıt

2 bölüm kalmış spoiler yeme en iyisi sen
  • emrebo kullanıcısına yanıt

Şimdi bir şeyi farkettim O sarışın megan denen kadının evli olduğu adam başkan yani dikkatli olun demişti o kadın için sanırım çocukların beyinlerini yıkamak daha kolay olduğu için onları şimdiden aşılıyorlar amaç onlara bir şeyleri aşılamak ve geçmişi düşünmemelerini sağlamak bu sayede hayatta kalcaklarını sancaklar ve Wayward Pinesın doğru bir yer olduğunu sancaklar ve çocukda farkettiyseniz beyni hafiften yıkanmaya başlamış durumda.

Şimdi şu uyku olayı ise tamamen fiyasko gibi tam olarak açıklanmadı onun hakkında baya teori olabilir bilemeyiz kısaca 4048 yılındayız olayı tamamen saçmalık gibi kısaca daha 1 hafta geçmeden o zaman dilimine gelmesi imkansız ya bir zaman mankinesi kavramı var yada farklı bir boyutdalar bunlar kısacası iki evren var gibi bir şu an bulundukları yer Wayward Pines diğeri 2015 yılındaki önceki zaman dilimi.

Bizim şerifin oradan kaçamamasının nedeni farklı bir olay bana kalırsa orayı o çevreleyen alan sanırım bir kapsül gibi bir şey olabilir ve gidip gidip tekrardan geri dönüyor yukarıya tırmanıp çıktığı alanda Abbylerin olduğu alan onlar bir önceki varlık diyorlar ya ilk nesil onlarda sanırım ordalar demekki bu kuralları ona göre şekillendirmişler kurallardan çıkanları direk ölüme gönderip cesedini abbye atıyorlar bu sayede Wayward Pinesdan uzak kalıyor. Kısacası çok fazla soru işareti barındıyor şahsen bu kadar çok gizem ve entrika adamı çıldırtır bakalım dizi ne olcak bana göre iyi ilerliyor ama bir tık daha açıklayıcı olmalı diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ICromwelleI

Şimdi bir şeyi farkettim O sarışın megan denen kadının evli olduğu adam başkan yani dikkatli olun demişti o kadın için sanırım çocukların beyinlerini yıkamak daha kolay olduğu için onları şimdiden aşılıyorlar amaç onlara bir şeyleri aşılamak ve geçmişi düşünmemelerini sağlamak bu sayede hayatta kalcaklarını sancaklar ve Wayward Pinesın doğru bir yer olduğunu sancaklar ve çocukda farkettiyseniz beyni hafiften yıkanmaya başlamış durumda.

Şimdi şu uyku olayı ise tamamen fiyasko gibi tam olarak açıklanmadı onun hakkında baya teori olabilir bilemeyiz kısaca 4048 yılındayız olayı tamamen saçmalık gibi kısaca daha 1 hafta geçmeden o zaman dilimine gelmesi imkansız ya bir zaman mankinesi kavramı var yada farklı bir boyutdalar bunlar kısacası iki evren var gibi bir şu an bulundukları yer Wayward Pines diğeri 2015 yılındaki önceki zaman dilimi.

Bizim şerifin oradan kaçamamasının nedeni farklı bir olay bana kalırsa orayı o çevreleyen alan sanırım bir kapsül gibi bir şey olabilir ve gidip gidip tekrardan geri dönüyor yukarıya tırmanıp çıktığı alanda Abbylerin olduğu alan onlar bir önceki varlık diyorlar ya ilk nesil onlarda sanırım ordalar demekki bu kuralları ona göre şekillendirmişler kurallardan çıkanları direk ölüme gönderip cesedini abbye atıyorlar bu sayede Wayward Pinesdan uzak kalıyor. Kısacası çok fazla soru işareti barındıyor şahsen bu kadar çok gizem ve entrika adamı çıldırtır bakalım dizi ne olcak bana göre iyi ilerliyor ama bir tık daha açıklayıcı olmalı diyebilirim.

5 . bölümü izlemedin sanırım hepsinin cevabı var çünkü

5 bölümüde izledim ondan sonra açıkladım zaten.
  • Bazı filmlerinde sonlara doğru gizemi kaybolsa da M. Night Shyamalan'ın yapımlarını beğeniyorum, başlığı gördüğüm iyi oldu hemen başlayacağım.
  • İlk 5 bölüm itibariyle çok etkileyici bir dizi olduğunu söyleyebilirim. Sizi sürekli ikilemde bırakıyor. Anlatılanlar aldatmaca mı? Yoksa hepsi gerçek mi? Tüm bölümler boyunca kendinize bu soruyu soruyorsunuz.
  • LOST dizisinden beri bu sekilde paylasılan teoriler görmemiştim Demek ki dizi amacına ulaşmış. Bu arada Çamlık ismiyle çevrilen roman ilk 5 bölümle bitti, yani bundan sonraki 5 bölüm senaristlerin hayal gücüne kalmış, bu nedenle kitabı okuyanlar için de sürpriz olacak.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.