Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.861
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: GAMEHUNTER

Under the dome biter wayward pines biter bu ne yahu. Yeni sezon beklediğim tüm diziler devam etmiyor.

Under The Dome'un bitmesi gerekiyordu zaten hocam. 2. sezondan sonra sapıtmıştı dizi ilk sezonda izlediğimiz o gizemli eserden hiçbir şey kalmamıştı. Bu dizide tek sezon sürmeliydi veya Burke ailesi devam etmeliydi.
  • üçüncü sezon için "belki" diye açıklama yapmışlar
    quote:

M. Night has talked to both Dana and me recently about the possibilities of what a third season could be. We are exploring story and casting ideas; we haven’t made any decisions
  • Çekilecekse çekilsin dün I am Legend filmini izledim (Daha önce izlememişim nasıl atladıysam) Aklıma direkt Wayward Pines geldi. Oradaki Abby'lerin aynısı var.

Birde Wayward Pines'deki oynayan genç orada da oynuyor çocuk rolünde. (Charlie Tahan) Nasıl bir tesadüfse. :)

I Am Legend filmiyle Wayward Pines dizisi birbirine çok benziyor. Filmin sonunda Wayward Pines gibi korunaklı kasaba falan inşaa ettiklerini gösteriyorlar. Abby'ler zaten birebir aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GAMEHUNTER -- 10 Ağustos 2017; 12:33:56 >
  • Gelsin devamı her türlü izletir kendini bekliyoruz bakalım.
  • 3.sezondan halen ses yok
  • Dizi iptal, boşuna beklemeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • üçüncü sezon için kesin haber geldi, iptal
    http://tvline.com/2018/02/26/wayward-pines-cancelled-fox-no-season-3/
  • başlasam boşa mı başlamış olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: adv11

başlasam boşa mı başlamış olurum
    ilk sezon ortalama üstü bence izlenir.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    3.sezon yokmuş ya o sebeple dedim kaliteli bir yapıma benziyor
  • Diziye başlamayı düşünüyorum ama genelde 2.sezon beğenilmemiş ilk sezon ile çok bağlı değilse sadece ilk sezonu izlesem yeterli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

Diziye başlamayı düşünüyorum ama genelde 2.sezon beğenilmemiş ilk sezon ile çok bağlı değilse sadece ilk sezonu izlesem yeterli olur mu?
    ben de yeni izledim. ilk sezon gerçekten çok başarılı. 10 üzerinden 10 puanlık bana göre. ama ikinci sezondan bahsedersek 10 üzerinden ancak 6 alır. çok kötü değil son sezon. ama ilki çok başarılı olduğundan ikinci sönük kalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ista1907

ben de yeni izledim. ilk sezon gerçekten çok başarılı. 10 üzerinden 10 puanlık bana göre. ama ikinci sezondan bahsedersek 10 üzerinden ancak 6 alır. çok kötü değil son sezon. ama ilki çok başarılı olduğundan ikinci sönük kalıyor.

Alıntıları Göster
    İlk sezonda hikaye bitiyor 2.sezonu izlemesen olur gibi bir şey duymuştum doğru mudur yoksa hepsini mi izleyeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charles Bartowski

İlk sezonda hikaye bitiyor 2.sezonu izlemesen olur gibi bir şey duymuştum doğru mudur yoksa hepsini mi izleyeyim

Alıntıları Göster
    ilk sezonun finalinde aslında bir hikaye bitiyor ama ikinci sezonun hikayesini doğruyor. ikinci sezonun ilk bölümüne bakıp karar verebilirsin bence.
  • ista1907 kullanıcısına yanıt
    Öyle yapayım hocam teşekkürler. Dün 3 bölüm izledim geçen de Lost'u bitirmiştim üzerine çok iyi geldi

Sezon finali editi:

Bu sezon finalinde emeği geçen herkesi sevgi ve saygı ile anıyorum. Tam sezonu güzel şekilde bitir Shyamalan yine twist yapayım derken batırmış.

Kötü son mu yapmak istiyorsun o zaman Pilcher tüm B grubunu öldürsün bitsin, iyi son mu yapmak istiyorsun B grubu tesisi ele geçirmişti bırak yönetsinler veya Pilcher bir şans versin. Ne kötü ne iyi bir son vardı saçma sapan rezil bir şekilde bitirdiler sezonu. Ana karakterler ölmüş dizi bitmiş. Bazı diziler ana karakteri öldürür ama yan karakterleri de dolu dolu olduğundan yine devam eder ama bunda yan karakterleri iyi yansıtamadın ki onlar için devam edelim bir de ergen takımı yönetime geçti CW dizisi olur iyice.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.