Şimdi Ara

Wayward Pines (2014) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
595
Cevap
22
Favori
14.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    allien gördüm sanki.Çok fazla bullshit yüklediler toplayamayacaklar bu diziyi.Topladıklarında boşuna izlemişiz diyeceğiz bence.
  • WISDOM kullanıcısına yanıt
    Güzel mi hocam başlayayım mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

Güzel mi hocam başlayayım mı?

İzlediysen Under the Dome ve Twin Peaks'ı andırıyor. Gizemi çok iyi vermişler oyunculuk da iyi, daha dördüncü bölümde zaten bir şans ver istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vicdan Azabı

Ben ethan şerifliğini ilan edecek diyorum

Demiştim

• Sondaki neydi öyle

• 1x4

Ölen elemanın kasabaya nasıl düştüğü hikayesin garipti, Pam ve öğretmen kadın insan değil galiba ikisi de acayip tipler. Sonda yaratığı gördük Gollum tipli bir şey sanki. Çok fazla bilinmeyen var yavaştan seyirciye bazı şeyleri açıklamaları lazım yoksa ileride sıkacak bence. 1x5 promoda çok fazla şey göstermişler okul ile ilgili bakalım ne olacak.

1x5 promo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sondaki o canavar neydi öyle ya diğer bölümü bekliyorum.
  • ulan iyice abarttılar ya, her yerden gizem fışkırıyor hiç bir şey açıklamıyorlar. nereye kadar gidecek böyle.
  • 4 Bölüm itibariyle cidden merak uyandıran bir dizi. Silent Hill havası var. Sanırım 10 bölüm olarak planlanmış. Merakla takip ettiğim dizilerden biri.
  • 4 bölümü de izledim ve epey beğendiğimi söylebilirim. Her bölüm merak uyandırıyor ve bölüm boyunca hiç sıkılmıyorsunuz. Tavsiye ederim.
    Ayrıca daha 4 bölüm olmuşken her şeyi açıklamalarını beklememek lazım ilerleyen bölümlerde açıklanacak elbet. Bir de şuna dikkat çekmek istiyorum ki oyunculukları çok iyi buldum özellikle baş rol karakterimizin. Yani yeri geldiğinde flash ve arrow gibi çoğumuzun fanı olduğu dizilerde rezil oyuncuklar görüyorken şu yaz dizisinde bu kalitede bir oyunculuk gayet iyi.
  • Bende çok beğendim diziyi, izlerken hiç sıkılmadım. Umarım hep böyle güzel ve akıcı ilerler.
  • Dizi nefis,bir cok orenegi var bu tarz film ve dizilerin,ve hep merakimi celbetmistir bu tarz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 8 Haziran 2015; 1:11:37 >
  • Fazla bölüm birikmeden , olumlu yorumlara bakarak başlıyorum an itibariyle. under the dome'a benziyor demişssin inş kalite bakımından benzemez.
  • dizi ilginç bir şekilde ilgimi çekiyor merak uyandırıyor izlettiriyor kendini. bu çizgisini bozmadan bence 3-4 sezona kadar yolu var. under dome benzetenler dizi izlemeyi bilmiyorlar.net diyorum. her kasabalı gizemli diziyi under dome yapmayın artık suyunu çıkardınız. dizinin "gizemli kasaba kelimesi haricinde (sadece kelime)" başka bir benzerliği yok o under bilmem neyle.
  • diziyi under the dome la kıyaslamak diziye hakaret bence
  • under the dome bu dizinin yanında ilkokul müsameresi gibi kalıyor.
  • 5 bölümle yeni bir aşamaya geçildi.bu zamana kadarki birçok soru cevaplandı.bu kadar erken beklemiyordum doğrusu.

Wayward Pines bir çeşit Nuh'un gemisi ise,ve dışarıda hiçbirşey yoksa,kasabadaki insanların ihtiyacı nasıl karşılanıyor?kasaba bunu tek başına karşılayamaz?zaten çok büyük biryer değil.şunu anlamış olduk.yetişkinleri sadece oyalıyorlar.asıl istedikleri çocuklar.helikopterle gelen doktor başka biryerden geldi sanırım.dışarıda kontrol merkezi gibi bir yer mi var?
  • gümüş_süvari kullanıcısına yanıt
    Bazı soruları cevaplasada yeni gizemleri peşinden getirdi bu olay.
    Bu vahşi yaratıkların arasından Burke'un hayatta kalması saçmalık. Helikoptere nasıl koştuklarına baksana. Çok rahat öldürebilirlerdi. Neyse fazla zorlamayalım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1x5
    Bambaşka bi gizem leveline geçti dizi, eğer iyi toplarlarsa efsane olur.toplayamazlarsa ki toplayamayacaklar diye düşünüyorum, fiyasko olur
    Şimdi benim tahminime göre bu doktor zamanda yolculuk yapabiliyor.Bi zaman makinası yaptı geleceğe adam taşıyor 2015 yılından.Mr.Burke' un tek başına yapamayacağını anladılar ailesini getirdiler.Geçmiş zaman yani 2015le bağlantı olmasa burke tek başına gelmişti başta ve öyle kalırdı.
    Saçma olan;
    1- insanları kendilerini savunacakları bilimi geliştirecekleri şekilde yetişttirmeleri dışında mal gibi okula git gel sanat yap gitar çal spor oyna ile oyalamaları.
    2-Yetişkinlere değilde çocuklara anlatıyorlar gerçeği.Mal olmayan her yetişkin öyle bi sisteme karşı çıkar, kaos oluşturur.Anlatsalar herkes daha mutlu yaşardı.
    3-Madem insan ırkını devam ettiriyorsunuz neden sadece amerikalılar var? Hani bunun zencisi,asyalısı,kırgızı,türkü yoksa doktor faşo midir ?
    4- böyle böyle gider bu iş.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 12 Haziran 2015; 20:53:01 >

• kitaptan spoiler vermek isteyen varsa pm'den ulaşsın bana lütfen acayip merak ettim..
    son bölümdeki hikayeye pek inanmadım ben. Açıklanmayan bir sürü soru var. Birkaç yerde edindiğim bilgiye göre bunlar ilk jenerasyon değilmiş. Daha önce ebevenylere anlatmışlar intiharlar baş göstermiş. Bu yüzden cocuklara anlatıyorlarmış. Son bölümde anlatılan hikaye gerçek mi değil tam çözemedim. Bu arada 5. bölümle birlikte kitap bitmiş. kalan bölümler nasıl olacak merak ediyorum. Olaylara hakim olan varsa dediğim gibi spoiler versin
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.