Yarbay
09 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
135 üye
Görüntülenme
Toplam: 2084 (Bu ay: 6)
Gönderileri
Merhaba

Futbol bölümleri için bölümün düzeni, tertibi, üyelerin bölümde rahatça yazıp çizebilmeleri ve spor bölümlerinin kendi arasındaki koordinasyonu amacıyla, gönüllü olarak görev alabilecek yönetici adayları arıyoruz.

Herhangi bir kriter gözetmemekle beraber, uyarı geçmişi çok kabarık olmayan ve bölümünü gerçekten seven, bölümü daha iyi noktalara getirebileceğine inanan arkadaşlarla iletişim kurmak isteriz.

Başvurularınızı :

Ad Soyad:
Forumdaki kullanıcı adı ve profil linki :
Günlük online süresi :

bilgilerini doldurarak basvuru@donanimhaber.com adresine gönderirseniz değerlendirmeye alacağız.

Alakanız için teşekkürler.

DH YÖNETİM

Not: Daha önce başvuran arkadaşlar tekrar başvurabilir.
Merhaba

Futbol bölümleri için bölümün düzeni, tertibi, üyelerin bölümde rahatça yazıp çizebilmeleri ve spor bölümlerinin kendi arasındaki koordinasyonu amacıyla, gönüllü olarak görev alabilecek yönetici adayları arıyoruz.

Herhangi bir kriter gözetmemekle beraber, uyarı geçmişi çok kabarık olmayan ve bölümünü gerçekten seven, bölümü daha iyi noktalara getirebileceğine inanan arkadaşlarla iletişim kurmak isteriz.

Başvurularınızı :

Ad Soyad:
Günlük online süresi :

bilgilerini doldurarak basvuru@donanimhaber.com adresine gönderirseniz değerlendirmeye alacağız.

DH YÖNETİM
Merhaba,

"Güncel, Kültür ve Tarih, Felsefe ve Bilim ve Teknoloji" bölümleri için bölümün düzeni, tertibi, üyelerin bölümde rahatça yazıp çizebilmeleri için gönüllü olarak görev alabilecek yönetici adayları arıyoruz.

Başvurularınızı :

Ad Soyad:
Günlük online süresi :

DH YÖNETİM

Açıklamalara göre "workplace comedy" olacak dizinin konusu Amerika başkanı Donald Trump'un fikri olan "Space Force". Steve Carell hem yapımcı hem de oyuncu olarak yer alacak. Ayrıca The Office senaristlerinden Greg Daniels da yapımcılar arasında.

KAZANAN ŞARKI

ŞARKILAR

1. ŞARKI

2. ŞARKI

3. ŞARKI

4. ŞARKI

5. ŞARKI

6. ŞARKI

7. ŞARKI

8. ŞARKI

9. ŞARKI

10. ŞARKI

11. ŞARKI

12. ŞARKI

13. ŞARKI

14. ŞARKI

15. ŞARKI

16. ŞARKI

17. ŞARKI

18. ŞARKI

19. ŞARKI

20. ŞARKI

21. ŞARKI

22. ŞARKI

23. ŞARKI

24. ŞARKI

25.ŞARKI

Yarışmaya Katılım Şartları

Yarışmaya katılan herkes belirtilen kurallar ve açıklamalar içerisinde oy kullanmak zorundadır.
Bu nedenle yarışmaya katılıp şarkı dinleyecek vakti olmayanların/oy kullanmayacakların katılmaması rica olunur. Belirtilen süre içerisinde oy kullanmayanlar gelecek 2 yarışmaya katılma hakkı kazanamayacaklardır.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Takvim

Son Katılım, şarkıların açıklanması ve oylama başlangıcı: 19 Eylül 2018 20:00
Oylama Bitişi: 23 Eylül 2018 21:00
Sonuçların açıklanması: 23 Eylül 2018

Not: Takvimdeki saatlerde değişiklik olabilir. Değişiklikler konu başlığından da duyurulacaktır.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şarkı Seçimleri

Şarkılarla ilgili 2 kural vardır.

Birincisi, şarkı yarışma dahilinde daha önce kullanılmış olamaz.
Daha önce kullanılan şarkıları görmek için burayı tıklayın.
Alternatif mobil link:https://mobile.donanimhaber.com/dh-sarki-yarismasi-kullanilan-sarkilar--65873388

İkincisi, şarkıların yer aldığı videoların uzunluğu 7:00'den uzun olamaz.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Başvuru

Başvuru için bana şarkının linkini içeren bir PM atmalısınız.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Örnek Oylama

1 puan A numaraya
2 puan B numaraya
3 puan C numaraya
4 puan D numaraya
5 puan E numaraya
6 puan F numaraya
7 puan G numaraya
8 puan H numaraya
10 puan I numaraya
12 puan J numaraya

şeklinde en çok beğendiğiniz 10 şarkıya puanları dağıtıp bana PM atmalısınız.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Bir terapistin kocasıyla olan ilşkisini anlatacak 6 bölümlük dizi 19 Ekim'de yayınlanacak.

10 bölümden oluşacak mini dizi James Clavell‘ın aynı isimli romanından uyarlanıyor. Roman 1600 yıllarında feodal Japonya'yı anlatıyor.

Audrey Niffenegger'ın romanından uyarlanacak dizi Steven Moffat'a (Sherlock, Doctor Who) emanet.

La Casa de Papel‘in yaratıcısı Alex Pina tarafından hazırlanacak dizi, 20 yıl sonra cesedi bulunan ünlü bir DJ'in kız kardeşinin neler olduğunu öğrenmek için Ibiza'ya gitmesini konu alıyor.

On Her Own Ground adlı kitaptan uyarlanacak 8 bölümlük dizi. Başrolü Octavia Spencer olaca kdizi ilk kez siyahi bir kadının milyoner olmasını anlatacak.
Hakkında
Hakkımda:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 44.326
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 437.253 (Bu ay: 3.381)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 38.487 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.