Şimdi Ara

Vestel Millenium 32750 32' TFT-LCD 1,748ytl!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
23.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugun bir anda gaza gelip şu lcd tv yi aldım.
    http://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20222873.htm

6,5ms tepki süresi ve 1200:1 knsnt ve 500 parlaklık ile aslında eski tv yi 450ytl ye sayıyorlar ama ben tv vermedım 400ytl indirdi. ve 2,148ytl-400ytl= 1,748 ytl ye maxsimum a 9taksit e satın aldım. öncelikle artık olan oldu bıten bıttı. iyi geldi bana yani görüntü güzel. tasarımda güzel. beni mutlu etti. sadece işte lg var gene 82cm modelı 2,250ytl. ondan 500ytl daha ucuza geldı. 2 tv yıde ızledım aynı geldı. yanı alacaklara tavsıye olsun dıye soyluyorum ha bu arada lg 8ms tepki süreli.
    peki siz nasıl buldunuz? fiyatına göre iyi bi secim olmamısmı?_

birde merak ettiğim şu sankı görüntü plazmadan kötü yani grafikler keskınlık belırgınlık canlılık bunlar donuk gıbı. bırde ideefixe.com da bu tv için 800:1 ve 450parlak demıs. kafam karıstı. vestel ın sıtesınde de 1200:1 500 parlaklık dıor. tepkı suresı 6,5ms densmıs ama bunun ne kdr gercek oldugu soru ısaretı?
    ___
    arkadaslar bilemiyorum yaa yani böyle sanki pek tatmın etmedı beni. neden diceksiniz ctr televizyondan sonra bu bıraz sönük bi grüntü veriyor :S yada ben ayarlarını yapamıyorum. karanlık filmlerde detay görmek için aydınlıgı acıyorum ama bu seferde ekranın alt ve üst sıyahı böyle rengı atmıs sıyah oluyor. onu normal siyah rengini alıcak şekilde kontrast ve aydınlıgını ayarlayıncada karanlık fılmde karanlık mekanlar cok karanlık kalıyor. ayrıca bı tv yayınında yaptıgım renk ayarı dıer yayına gecınce ya cok tuaf kacıyor yada cok renklı. kıvam veremıyorum. bana yardımcı olurmusunuz. bana dıjıtal uydu tv yayını ve fılm ıcın goruntu ayarı verırmısınız.
    keskınlık 0-31 arası.
    parlaklık 0-61 arası
    kontrast 0-63 arası
    renk 0-70(kusurdu) arası
    özellikle bırde keskınlıgı ne yapmalıyım. yardımlar ıcın tskler.

___
    Arkadaşlar bu yazıyı Ufuk_Acar abi yazdı...
    Cezası bitmediği için onun ricası üzerine foruma ben aktardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 8 Aralık 2006; 21:28:02 >

• valla dedıgın o kadar ıyı olduku bende alcakdım o tv yı.almısken ıyısı olsun dıyom ama sonu olmuyo sureklı yenılerı cıkıyo.vestel almak ısdıyom ama soyle bıseyde var.vestel lın sıtesınde plazmalar ve lcd modellerı azalmış galıba bu kampanyadan satiş yapdılar ellerındekılerı bıtırdıler.zaden vestelın panellerı lg yada baska marka acaba ellerındekılerı bıtırıp yenı plazma ve yenı lcd modellerımı surecekler pıyasaya yenı gelen daha kalıtelı yanı daha ıyı panellerle.ayrıca vestel dovızdekı en ufak artısı yansıdıyo dısartan aldıkları ıcın panellerı döviz de bu aralar düşük vestel de bunu fırsat bılıp ellerındekı bıtırıp yenı plazma ve lcd ekranlarmı surecek puyasa merakla beklıyorum bakalım ne olacak aranızda bu konuyla ılgılı bılgısı olan varsa bısey desınde bızde ona gore haraket edelım.bende kararsızım ısde vestelın yenı modellerı gelecekmı onu takıp edıyom..

• Vestel alinirmi derim baska bisey demem..
  • Hayırlısı olsun alınmış alınmıştır . Alındıktan sonra fazla da yoruma gerek yok zaten . Kendini soğutma güle güle kullan . Selamlar ...
  • Bende almayı düşünüyorum.Nasıl buluyorsunuz ürünü.Veya tavsiye edebileceğiz başka bir ürün var mı? (Benzeri)
  • Bizim bi arkadaşta arçelik'in 81 ekran lcd tvsi vardı hareketli görüntüler tam bir felaketti.Daha sonra otomatik keskilik ayarı mı nedir onu kapattık görüntüdeki flulaşma büyük ölçüde gitti.Eğer böyle bir ayar varsa sen de onu kapatarak daha güzel bir görüntü elde edebilirsin.
  • arkadaşlar herkes bırseyler yazmış teşekkürler.
    şimdi tv yeni oldugu için benımde onceden bı tecrubem olmadıgı ıcın ayarlarını fln pek yapamadım ve tam randırman alamamıştım. ancak forumda sağolsun arkadasların yazdıklarnı okuyup yaptıklarımla içime sindi lcd. şöyleki ben ne tv de ne dvd de nede uyduda 16:3 ayarını yapmamıstım. sonra uyduda rgb ayarı secılı degıldı. sonra kntrst ve parlaklık ayarları alakasızdı. vs vs vs bunlar ıcın standardı bulunca olay duzeldı. ve buz devrı2 tokyo drıft hellboy orjınal dvd fılmlerıyle yaptıgım testlerde lg ve philips de aynı goruntulerı aldım. gerek karanlık detayda gerek tepkı suresınde(ki vestelde 6,5ms dır DİKKAT!) gerekse renklerın canlılıgında bı fark gormedım. testlerı ep center da yaptım. sağolsunlar yardımcı oldular. nerdıyse bı yarım saat tv lerı mesgul ettım. gercı orda calısanlarında ısıne geldı :) 1-2 kısı almayı baya kafasına koydu. sonuç mu? 1,750ytl ye aldıgım vestel lcd 2,500 cıvarındaki lg philips den hıc asagı kalmadı. fark yok. bence lcd ye gecmeyı dusunenler bu fırsatı dusunsun derım. garantı vs konuda da emın olun vestelde kımsenın parası kalmaz. eskı kasa degıl bunlar yenı kasa yenı uretım. eskı uretımden var calıstıgım yerde anlıyorum begenmıyenlerı ama bu yazdıgım model yenı ve cok farklı. bunu vestel bayılerıne gıdıp (fılmınızıde alın) gorebılırsınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende ps3 de denedim bugun fiyatına gore kalitesi iyi bence toshiba var bende vestel bence fiyatıyla iyi bir alternatif lg 11 taksit vatanda 2100 fln bu tvde 1750 gibi taksitle alınabilinir
  • arkadaşlar bu tv 1080 p yı desdeklıyomu vestel ana sayfasında bı bılgı bulamadım da ılerde ps3 aldıgımda bıde basıma bu cıkmasın aman allah desdeklemez falan sonra bı daha tv dıye ugrasmıyım bılgısı olan varsa bı zahmet klavyeye düşlayıversın..
  • Hayır 1080p'yi desteklemiyor.Zaten şu an bu fiyatada bu mümkün değil..
  • Bende almak istiorum ama 1.748 liraya taksitle bulamadım. Bana nerden ve nasıl aldığınızı söylerseniz sevinirim.
  • bakın soyle yapıcaksınız.
    gidiceksiniz bı tane 32750 istiyorum. diceksiniz. tv verırsenız 450ytl tv vermezsenız 400ytl dusucekler. ve pesin fiyatına 8-9taksıtlı ıstıceksınız. siz isteyın onlar yapar. olmazsa ferıkoy de fakom dan aldık bız oraya bakın. vestele gırın bayılerıne bakın fakom a.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufuk_acar

bakın soyle yapıcaksınız.
    gidiceksiniz bı tane 32750 istiyorum. diceksiniz. tv verırsenız 450ytl tv vermezsenız 400ytl dusucekler. ve pesin fiyatına 8-9taksıtlı ıstıceksınız. siz isteyın onlar yapar. olmazsa ferıkoy de fakom dan aldık bız oraya bakın. vestele gırın bayılerıne bakın fakom a.

3 tane vestel bayiine bugün arka arkaya gittim. Hepsi woldcard a aşırı fiyat farkı koyuyor ve hepsi de farklı fiyat veriyor. Bu bayileri anlamakta zorlanıyorum Bir tanesi de önce 1.770/12 worldcarda okey diyor. Sonra amcasına sorup bana dönüp kurtarmadığını söyleyebiliyor..

Dediğiniz bayii de araştırıcam teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mitescere -- 13 Aralık 2006; 17:45:55 >

• Toffieboy bu televizyonu boyutlarını olcup bana gonderirmisin.en ve boy yani.Duvara olurmu acaba diye bakıcam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZéuS

Vestel alinirmi derim baska bisey demem..

arkadaşım nedir bu vestel alehtarlığı..

adam türk markasını ön plana çıkartıyor ve gayet iyi sonuç veren pek çok ürünü var...
  • MERHABA ARKADAŞLAR. BEN DÜN BİR VESTEL BAYİİNDEN Millenium 32750 32" TFT-LCD TV Yİ ALDIM. FAKAT BAYİİ DE DURUYO. ACABA NASIL BİR CİHAZ ALDIM DİYE GOOGLE DA ARAMA YAPTIĞIMDA BU SİTEYİ GÖRDÜM VE SİTEYE SIRF BU YÜZDEN ÜYE OLDUM. BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEĞİM. KONULAR SÜPER.
    YA ARKADAŞLAR. BEN 1770 YTL VERDİM. ÜSTELİK BU VESTEL TANIDIK. ACABA KAZIKLANDIMMI. VE ALDIĞIM CİHAZI KULLANAN ARKADAŞLARDAN YORUMLARINI BEKLİYORUM. KISMETSE YAZA EVLENECEĞİM. BU TV Yİ EVİME KOYDUĞUMDA NASIL BİR RANDIMAN ALIRIM. BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
    YORUMLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

ERDEM YILMAZ
    İST./PENDİK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adigeerdem -- 29 Aralık 2006; 12:48:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: adigeerdem

MERHABA ARKADAŞLAR. BEN DÜN BİR VESTEL BAYİİNDEN Millenium 32750 32" TFT-LCD TV Yİ ALDIM. FAKAT BAYİİ DE DURUYO. ACABA NASIL BİR CİHAZ ALDIM DİYE GOOGLE DA ARAMA YAPTIĞIMDA BU SİTEYİ GÖRDÜM VE SİTEYE SIRF BU YÜZDEN ÜYE OLDUM. BUNDAN SONRA DA DEVAM EDECEĞİM. KONULAR SÜPER.
    YA ARKADAŞLAR. BEN 1770 YTL VERDİM. ÜSTELİK BU VESTEL TANIDIK. ACABA KAZIKLANDIMMI. VE ALDIĞIM CİHAZI KULLANAN ARKADAŞLARDAN YORUMLARINI BEKLİYORUM. KISMETSE YAZA EVLENECEĞİM. BU TV Yİ EVİME KOYDUĞUMDA NASIL BİR RANDIMAN ALIRIM. BENİ BİLGİLENDİRİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
    YORUMLAR İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

ERDEM YILMAZ
    İST./PENDİK

dostum hayırlı olsun,sanırım evleneceğiniz için şimdiden aldınız.
    ama ben sizin yerinizde olsam alacağım günü beklerdim.
    yaza başka şeyler çıkarsa pişman olmazsınız umarım

• Valla benim dilim vstel ürünlerinden yandı(lcd ya plazma aladım ama üretim kalitesinden şüpheliyim) genede hayırlı olsun umarım bir sorun çıkmaz
  • Teşekkür ederim dostum. Ya aslında haklısın ama sadece tv almak için gitmedim. diğer beyaz eşya ihtiyaçlarını da karşılamak içinn gittim ve boğazıma kadar borca girip aldım. E tabi toplu halde alınca biraz daha indirimli oldu ürünler. Hepsi aradan çıksın istedim. Neyse ama vitrinde gördüğüm kadarıylar çok göz alıcı bir cihaz. Beni al ldiye bağırıyordu. Bende aldım. Ama acaba nasıl bir teknoloji. Henüz deneme şansım olmadı. Bayramdan sonra alacam eve. DEneyecem ama eğer aman amanlık bir sorunu varsa eve getirmeden iptal ettireyim.

Erdem YILMAZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: adigeerdem

Teşekkür ederim dostum. Ya aslında haklısın ama sadece tv almak için gitmedim. diğer beyaz eşya ihtiyaçlarını da karşılamak içinn gittim ve boğazıma kadar borca girip aldım. E tabi toplu halde alınca biraz daha indirimli oldu ürünler. Hepsi aradan çıksın istedim. Neyse ama vitrinde gördüğüm kadarıylar çok göz alıcı bir cihaz. Beni al ldiye bağırıyordu. Bende aldım. Ama acaba nasıl bir teknoloji. Henüz deneme şansım olmadı. Bayramdan sonra alacam eve. DEneyecem ama eğer aman amanlık bir sorunu varsa eve getirmeden iptal ettireyim.

Erdem YILMAZ

anlıyorum
    bunu söylememin sebebi şu;
    ben evlenirken de aynı sizin gibi toplu olarak aldım eşyaları.
    sadece tv nu evlenmeden tam6 ay önce almıştım.
    arçelik 55 ekran tv.525 milyon
    sonra olanlar oldu,tam meridyene denk gelmişim,bir ay sonra 70 ekranlar sanki bana nispet eder gibi 525 milyona satılmaya başladı

vestel sizin seçiminiz tabii ki.bu iş birazda şans meselesi.
    bana sorarsanız bende vestel almam,ama bunun nedeni tv nun kötü olmasıyla ilgili değil daha önce farklı eşyalarda firmayla yaşadığım sorunlar.
    her halikarda seçiminiz inşallah hayırlı olur,birlikte nice senelerde kullanırsınız

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.