Şimdi Ara

Vestel Millenium 32750 32' TFT-LCD 1,748ytl! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
23.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar vestelin görüntü kalitesi diğer cihazlardan LG ,SAMSUNG,PHİLİPS..VS gibi ürünlerden çok daha düşük lcd yad plazma alacaksanız yerli ürünleri tercih etmeyin vestel, arçelik, profilo..vs bu firmaların çoğu uzak doğudan malzemeleri getirip montajını burda kendi yapıyor.kullandıkları malzemelerde pek kaliteli değil

saygılar
  • ARKADAŞLAR YORUMLARINIZ İÇİN VE İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. UMARIM BİR SORUN YAŞAMAM. HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER. SAĞOLUN.
  • arkadaşım merhaba;

yarın bende gidip aynı tv den almayı düşünüyorum. kullanmaya başladıysan yorumların objektif olarak nedir. yardımlarını bekliyorum
  • MERHABA DOSTUM, ANLAŞILAN SENDE BENİM YAŞADIKLARIMDAN GEÇİYOSUN. ŞİMDİ ARKADAŞIM BEN DAHA EVE KURUP DENEMEDİM. ÇÜNKÜ FORUMU AYRINTILI OKUDUYSAN EVLENİNCE KULLANMAK İÇİN ALDIM. VE NASİPSE YAZA DÜŞÜNÜYORUM EVLİLİĞİ DE. HAZIRLIKLARINI YAPIYOZ İŞTE BÖLECE. ŞİMDİ ALDIM EVDE AMA. SERVİS GELİP KURMASI GEEREKİYO. AMBALAJINI AÇAMIYORUM. AÇTIĞIMDA ETİKTE BOZULACAK VE GARANTİ DIŞI KALACAK. SEVİS KURDUĞU ANDA GARANTİSİNİ BAŞLATIYO CİHAZIN. AMA SANA TAVSİYE EDECEĞİM ŞEY, PİYASAYI BENCE İYİCE ARAŞTIR. CEBİNDEKİ PARAYA GÖRE ALABİLECEĞİNİN EN İYİSİ NEYSE ONU AL. BU FİYATA BUNDAN İYİSİ ŞAMDA KAYISI DERİM. AMA BİRAZ DAHA PARAN VARSA BAŞKA MODELLERE BAK BENCE. PHILIPS, LG, SONY, PANASONİC BÜ ÜRÜNDE EN KALİTE MARKALAR. BUNLARIN DIŞINDA Bİ MARKA ALACAKSAN DA BUNU AL. OK. KOLAY GELSİN...
  • benim başka bir sorum olacak
    20" vestel milenyum lcd alınmış 2. el
    bilgisayara bağladık sorun yok, pek bilgimiz yok ama tv anten girişi bi acayip ?(yada bize öyle geliyor) normal anten girişi yok scart var, svideo var birde tv anten 12 ohm girişi var? hangi kablodur tv seyretmek için alacağımız ? absürd bir soru gibi gelirse şimdiden kusuruma bakmayın lütfen?
  • ARKADAŞIM LCD VE PLAZMALAR NORMAL TV DEİL TABİKİ. DÖNÜŞTÜRÜCÜ ALIP SCART OLARAK BAĞLAMAN LAZIM. AMA SEN NORMAL ANTENE BAĞLAMAK İÇİN LCD ALDIYSAN DA AYIP OLMAZ MI BİRAZ. ZATEN DİGİTAL YAYINLARDA VE DVD, VCD, VS.VS. YAYINLARDA SCART ÇIKIŞLARI VAR. KOLAY GELSİN..
  • yani kablo tv izlenemicek mi bununla?
  • KARDEŞ NE ALAKASI VAR. KABLOLU TV NİN NASIL BİŞEY OLDUĞUNU GÖRDÜN MÜ SEN. KABLOLU TV DE YAYININ GELDİĞİ KABLO BİR KUTUYA GİRİYO. O KUTUDAN DA SCARTLA TV YE BAĞLIYOSUN. BENİM BAHSETTİĞİM NORMAL ÇANAK ANTEN. ARTIK O ANTENLER 1-2SENE SONRA YALAN OLACAK. TARİHE KARIŞACAK. ŞUANDA BİLE KULLANAN AZ BİR KİTLE VAR. HERKES. DIGITAL UYDU, DIGITURK KULLANIYO. AMA 2007 ORTALARINDA BUNLARINDA DEMODE OLMASI BEKLENİYO. TV NİN ÖZELLİKLERİNİ ARAŞTITIRSANIZ EĞER. HD ready DİYE Bİ ÖZELLİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ. BU 2007 ORTALARINDA ÇIKMASI BEKLENEN KABLOLU YAYIN TEKNOLOJİSİ İŞTE. LCD VE PLAZMALARIN HAKKINI VERECEK YAYIN. ŞUANDA KİM NE DERSE DESİN .DIGITURK DE, HERHANGİ BİR UYDU YAYINI DA, LCD NİN HAKKINI VEREMİYOR. DVD DE ANLAŞILIYO TV NİN KALİTESİ SADECE. AMA HD TEKNOLOJİSİ ÇIKINCA İNTERNET AĞINDAN SEYREDİLECEK YAYINLAR VE 1 SAAT ÖNCEKİ YAYINI GİRİP SEYREDEBİLECEKSİNİZ. NEYSE. BU KADAR.. ARAŞTIRIN BENCE...
  • teşekkür ederim arkadaşım ilginden dolayı
  • EYVALLAH RİCA EDERİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cobain
    SORU:
    benim başka bir sorum olacak
    20" vestel milenyum lcd alınmış 2. el
    bilgisayara bağladık sorun yok, pek bilgimiz yok ama tv anten girişi bi acayip ?(yada bize öyle geliyor) normal anten girişi yok scart var, svideo var birde tv anten 12 ohm girişi var? hangi kablodur tv seyretmek için alacağımız ? absürd bir soru gibi gelirse şimdiden kusuruma bakmayın lütfen?
    ..........................................
    CEVAP:
    ARKADAŞIM LCD VE PLAZMALAR NORMAL TV DEİL TABİKİ. DÖNÜŞTÜRÜCÜ ALIP SCART OLARAK BAĞLAMAN LAZIM. AMA SEN NORMAL ANTENE BAĞLAMAK İÇİN LCD ALDIYSAN DA AYIP OLMAZ MI BİRAZ. ZATEN DİGİTAL YAYINLARDA VE DVD, VCD, VS.VS. YAYINLARDA SCART ÇIKIŞLARI VAR. KOLAY GELSİN..
    SORU:
    yani kablo tv izlenemicek mi bununla?
    CEVAP
    KARDEŞ NE ALAKASI VAR. KABLOLU TV NİN NASIL BİŞEY OLDUĞUNU GÖRDÜN MÜ SEN. KABLOLU TV DE YAYININ GELDİĞİ KABLO BİR KUTUYA GİRİYO. O KUTUDAN DA SCARTLA TV YE BAĞLIYOSUN. BENİM BAHSETTİĞİM NORMAL ÇANAK ANTEN. ARTIK O ANTENLER 1-2SENE SONRA YALAN OLACAK. TARİHE KARIŞACAK. ŞUANDA BİLE KULLANAN AZ BİR KİTLE VAR. HERKES. DIGITAL UYDU, DIGITURK KULLANIYO. AMA 2007 ORTALARINDA BUNLARINDA DEMODE OLMASI BEKLENİYO. TV NİN ÖZELLİKLERİNİ ARAŞTITIRSANIZ EĞER. HD ready DİYE Bİ ÖZELLİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ. BU 2007 ORTALARINDA ÇIKMASI BEKLENEN KABLOLU YAYIN TEKNOLOJİSİ İŞTE. LCD VE PLAZMALARIN HAKKINI VERECEK YAYIN. ŞUANDA KİM NE DERSE DESİN .DIGITURK DE, HERHANGİ BİR UYDU YAYINI DA, LCD NİN HAKKINI VEREMİYOR. DVD DE ANLAŞILIYO TV NİN KALİTESİ SADECE. AMA HD TEKNOLOJİSİ ÇIKINCA İNTERNET AĞINDAN SEYREDİLECEK YAYINLAR VE 1 SAAT ÖNCEKİ YAYINI GİRİP SEYREDEBİLECEKSİNİZ. NEYSE. BU KADAR.. ARAŞTIRIN BENCE...
    .............................................

Bu nasıl bir yardımdır arkadaşlar?
    Varmı böyle bir hitap tarzı ve yöntem?
    ve
    Verilen cevabın tümü abuk subuk................

şimdi;
    dostum öncelikle TV nin yazabilirsen modelini yazarmısın?
    veya,
    girişlerin fotosunu çekip buraya koyabilirmisin?
    daha çok yardımı olacaktır cevaplamak için.

eğer TV değil monitörse aldığınız, tv yayını seyretmek için bir tuner cihaza ihtiyacınız var.
    Eğer TV ise direk arka anten girişine, kablotv bağlantısını direk bağlayabilirsiniz.

dediğim gibi tv modelini yazabilirsen daha iyi olur.

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbes -- 5 Ocak 2007; 21:03:03 >

• MERHABA DOSTUM. HİTAP ŞEKLİNDEN HİTAP EDİLEN ŞAHIS RAHATSIZ OLMUYORSA, SİZE BİŞEY SÖYLEME DÜŞMEZ. BİLİDİĞİ GİBİ BURASI BİR FORUM SİTESİ VE İNSANLAR BİŞEYLER SORARLAR, SORULAN KONU HAKKINDA AZICIK FİKRİ OLAN YARDIMCI OLMAK İSTERSE BİŞEYLE YAZAR. BEN BİLDİĞİM KADARINI YAZDIM. SONUÇTA BİRAZ VAKİT AYIRIP BİŞEYLER ANLATMAYA ÇALIŞTIYSAM SUÇ MU İŞLEDİMÇ LÜTFEN...LÜTFENN... HERKES İŞİNİ YAPSIN. BİŞEYLER BİLEN VARSA YAZSIN. BENİM SORDUĞUM KONUDA DA 50 KİŞİ FARKLI YORUM YAPTI BİŞEY DEDİMMİ. YORUMLAR HALKA AÇIK. SORU SORANIN TERCİHİ... BURAYA BİŞEYLER YAZAN HİÇKİMSE ARTNİYETLİ OLARAK BİŞEYLER YAZMIYO.

DEDİĞİM GİBİ BURASI BİR FORUM. FORUM SİTELERİNİN AMACININ NE OLDUĞUNU ÖĞRENİN ÖNCE...
  • şimdi anlıyorum yanlış sormusum kusuruma bakılmasın
    alınan monitördür haklısınız onbes
    bu tuner cihazının tam adı nedir?nerden nasıl isteyelim bunu yani?
    tekrar teşekkürler.
  • adigeerdem@
    kimsenin forumda bekçilik yapmak gibi bir niyeti yok.
    yazdığınız mesajı gördüğümde ben de içerledim açıkçası ancak onbes benden önce ikaz etmiş sizi.
    amacımız tabii ki bilgi paylaşımı.
    ancak forumun bu bölümünde belli bir düzen tutturuldu herkesin çabasıyla.
    siz yeni giriş yaptınız muhtemelen üyeleri henüz tanımıyorsunuz.onbes bölümümüzün bu alanda bilgisine en güvendiğimiz simasıdır.
    bunun yanında;

1.yardımcı olmaya çalışırken emin olmadığınız bilgileri ya vermeyiniz yada sonuna "bence" ekleyiniz.

2.(bu bize düşmez ama hassasiyetimizi hoş karşılarsınız heralde) lütfen dilimizi düzgün kullanmaya özen gösteriniz.

3.lütfen mesajlarınızda büyük harf kullanmayın.(herkesin uyguladığı genel bir forum kuralıdır.)

bu hususlara dikkat edersiniz gereksiz polemikler ve bizlerin anlam veremediği mesajların yarattığı kirlilik sona erecektir.lütfen ikazımızı hoş karşılayın.
    selamlar,iyi forumlar

• Dostum,
    Bu forumda , özellikle bu başlıkta, aylardır yanlış bilgilenme ve yönlenmeyi önlemek için bir çok arkadaşla mücadele vermekteyiz.
    Bu nedenle;
    aşağıda yazdıklarıma itirazın varsa cevap yaz.............

ARKADAŞIM LCD VE PLAZMALAR NORMAL TV DEİL TABİKİ. DÖNÜŞTÜRÜCÜ ALIP SCART OLARAK BAĞLAMAN LAZIM
    bunun anlamı nedir? Tüm LCD ve Plazmalar normal TV dir. herhangi bir dönüştürücü istemezler

KABLOLU TV DE YAYININ GELDİĞİ KABLO BİR KUTUYA GİRİYO. O KUTUDAN DA SCARTLA TV YE BAĞLIYOSUN.
    Yok böyle bişey........Kablotv yayınları S bandına sahip tvlere direk bağlanır. Kutu falan yoktur.

BENİM BAHSETTİĞİM NORMAL ÇANAK ANTEN. ARTIK O ANTENLER 1-2SENE SONRA YALAN OLACAK. TARİHE KARIŞACAK.
    Normal çanak anten terimi dünyada yok. Uydu (satelite) sistemi içinde receiver ve çanak anten vardır. ve bu sisteminde tarihe karışma tarihini bilmek için falcı olmak lazım, alternatifi henüz yok.............

HD ready DİYE Bİ ÖZELLİĞİNİ GÖRECEKSİNİZ. BU 2007 ORTALARINDA ÇIKMASI BEKLENEN KABLOLU YAYIN TEKNOLOJİSİ İŞTE.
    HD tv yayınlarından bağımsız bir terimdir, yani pc dende gelen sinyal de HD olabilir, ayrıca 2007 de kablotv de başlayacak dediğin Digital yayındır, HD olma zorunluluğu yoktur.

AMA HD TEKNOLOJİSİ ÇIKINCA İNTERNET AĞINDAN SEYREDİLECEK YAYINLAR VE 1 SAAT ÖNCEKİ YAYINI GİRİP SEYREDEBİLECEKSİNİZ.
    Tam bir uydurmaca veya önümüzdeki yıllar için sadece öngörü olan bir konu. Internette tv yayını olabilir, çalışılıyor, ancak HD için, öncelikle HD sinyalin ne olduğunu bilmek lazım. Normal sinyalin tam 15 katı bir bitrate ister ve günümüzde standart bir yayının verilmesi bile bu kadar zorken bu dediğiniz için uzun yıllar gerekir

Gördüğünüz gibi yadığınız her satır yanılgı dolu.....................
    Lütfen Başlıktaki SABİT KONUYU bir okuyun, sonra yazın...............

selamlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbes -- 5 Ocak 2007; 23:26:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cobain

şimdi anlıyorum yanlış sormusum kusuruma bakılmasın
    alınan monitördür haklısınız onbes
    bu tuner cihazının tam adı nedir?nerden nasıl isteyelim bunu yani?
    tekrar teşekkürler.

Sorun anlaşıldı işte sana iki adet başlık,

http://forum.donanimhaber.com/m_6489609/mpage_1/key_avermedia//tm.htm#6501427

http://forum.donanimhaber.com/m_8080969/mpage_1/key_avermedia//tm.htm#9531772

tüm scevaplar ve seçenekler burada.................

selamlar

• malesef klasik şekilde son 5 mesaj amaçtan şaşmış. evet lcd tv ile ilgili denemelerin sonucu varmı şuan. veya başka bir yerde güzel bir inceleme linki bulabilmiş biri varmı?
  • Arkadaslar merhaba, babam da yilbasindan once Vestel Millenium 32750 32" TFT-LCD' i 1680ytl ye aldi ve indirim icin tv vermedik. Yalniz bir sorunumuz cikti: kumanda uyumsuzlugu, Pip ten Pap a geçemiyordu ve ekranin boyut özelliklerini degistiremiyorduk. Bunun icin servis geldi kendi getirdikleri kumandayla(servis kumandasıymış istedik ama vermediler) tüm özellikleri kullanabiliyorduk. Bizimkiler de kendi kumandasiyla çalışmasını istediler o kadar para verdik bari herseyiyle duzgun olsun diye... Degistirceklerini soylediler bakalim bekliyoruz, bir haftaya gelir umarim... Bunun disinda cok memmunuz umarim baska sorun da cikmaz... Alanlar da gule gule kullansinlar.
  • Bu alette hdmi bağlantısı varmı ben göremedim ama
  • Ben de bu TV den almayı düşünüyorum alan arkadaşlardan artıları ve eksileri hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Bilgisayara bağlayıp deneyebilen oldu mu acaba?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.