Şimdi Ara

Vestel Millenium 32750 32' TFT-LCD 1,748ytl! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
23.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TV'yi alan arkadaşlar resim koyarlarsa Tam süper olcak.Birde TV'de HD Ready var dimi???Panelde logosu varda.
  • Evet HD Readysi var istersen özelliklerinehttp://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20222873.htm den bakabilirsin... Daha bilgisayara bağlamadım, bu hafta içinde kabloyu aldığım an izlenimlerini sizlerle paylaşırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: üskü

Evet HD Readysi var istersen özelliklerinehttp://www.vestel.com.tr/Cultures/tr-TR/Urunler/20222873.htm den bakabilirsin... Daha bilgisayara bağlamadım, bu hafta içinde kabloyu aldığım an izlenimlerini sizlerle paylaşırım.

Kardeş birkaç resim koyarsan tam süper olur
  • Fotoğraf mak. aktarma kablosunu okulda unutmuşum cep tel. çektim akşam old için kötü çıktı ama şuan çok çok memmunuz, daha önce kumanda uyumsuzluğundan bahsetmiştim, bugun yenisiyle değiştirdiler tvyibabam bir de vestelde satılan sehpalardan almış,tv daha bir güzel oldu simdi...
    kalitesi için özür dilerim,ama bir fikir verir en azından diye çektim:http://img250.imageshack.us/img250/8459/grnt027bk5.jpg

• Bundan yaklaşık 1 ay önce bende bu televizyonu aldım vga kablosuyla bilgisayarı sorunsuz bir şekilde bağlayabiliyorum elimde birkaç tane 720p destekli film fragmanı var bunlardan alınan kareleri sizinle paylaşmak istedim
    shark tale 720p
     Vestel Millenium 32750 32' TFT-LCD 1,748ytl!

shark tale 720p

van helsing 720p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 20 Ocak 2007; 1:12:27 >

• TV çok güzel gözüküyo valla

Ama ben daha çok resim istiyom
  • Uydu Receiver ve DVD Player dan güzel görüntü almak için nasıl bir kablo kullanmalıyım? Kaliteli bir scart kablo işimi görür mü ne tavsiye edersiniz?
  • Ben teknosadan altın uçlu scart kablo aldım görüntü biraz daha iyi oluyor . 30 ytl civarında piyasada ...
  • Bende de digitürk takılı ama görüntü kalitesi tek kelimeyle berbat
  • Topfield 3400 uydu alıcısında en iyi görüntüyü scart tan mı yoksa başka bir şekilde mi alabiliriz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTRiX

Topfield 3400 uydu alıcısında en iyi görüntüyü scart tan mı yoksa başka bir şekilde mi alabiliriz?

hangi çıkışlara sahip?
  •  Vestel Millenium 32750 32' TFT-LCD 1,748ytl!

Bunlar var...
  • bu cihaza altın uclu 24 pin scart alırsan görüntü biraz daha iyi olur başkada çaren yok zaten
  • Şu sarı-beyaz-kırmızı uçlu kablolarla bağlasam (-adı neyse bilmiyorum, adını yazarsanız ben de öğrenmiş olurum-) daha iyi sonuç alır mıyım.
  • dostum scart-scart bağlayacaksınız.
    kaliteli bir scart kablo kullanın.
    bu arada sorduğunuz diğer bağlantı compozit bağlantı.
    onu da bir deneyin isterseniz.forumda bazı arkadaşlar scartdan daha iyi sonuç aldığını ifade ettiler.
    önemli olan sizin memnuniyetiniz tabii ki
  • topfield receiverlarda scarttan component çıkış özelliği vardır. eğer bulabilirseniz scart-component uçlu kabloyla en iyi görüntüyü alırsınız.
  • 3 şekli de deneyip ona göre karar vereyim o zaman, Teşekkürler...
  • vestel 32750, 10taksitle 1770 e aldım arkadaslar . uydudan görüntü alıyorum, görüntü süper. dvd izlerkende mükemmel bi görüntü var. yalnız dvd den müzik dinlerken sesini 35 konumuna getirdigimde baslar biraz cogalınca sesde bi rezonans oluyor. sanki plastik aksamlar birbirine carpıp bir cızırtı cıkarıyor. henüz servisi cagırmadım . sizce ne yapmalıyım. televizyon fiyat performans acısında bence dört dörtlük. bu bir problemmidir sizce .
    bilgilendirirseniz sevinirim saygılar....
  • arkadaslar vestel demeyın bana yaa kafayıı yıcemmm bakın beyler artık lcd dıyınce akla gelen urun sony hiç dusundunuzmu sony nıe artık plazma uretmıyooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
  • Arkadaşlar bende vestel millenium 32750 almayı düşünüyorum ama ben daha çok bilgisayara bağlayıp kullanmayı düşünüyorum bu şekilde kullanan varsa bir yardımcı olabilirmi birde 32750 DVI çıkışı varmı DVI çıkışla bilgisayardan daha iyi görüntü alınıyormuş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.