Şimdi Ara

Vestel Millenium 32750 32' TFT-LCD 1,748ytl! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
23.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: punisher441

Arkadaşlar bende vestel millenium 32750 almayı düşünüyorum ama ben daha çok bilgisayara bağlayıp kullanmayı düşünüyorum bu şekilde kullanan varsa bir yardımcı olabilirmi birde 32750 DVI çıkışı varmı DVI çıkışla bilgisayardan daha iyi görüntü alınıyormuş

Bu cihaz öyle ahım şahımd eğil.Eski jenerasyon Lg panel kullanılmış durumda.Hele 37 inçi 9ms tepki süresi var.Size bu konuda Datron un 32 inçini öneririm.Hem çok şık hemde en yeni panellerden.Mavi bilgisayra sitesinde mevcut.Fiyatı da 1300 ytl civarı.Forum içinde bu modelle ilgi açılmış başlık resimli anlatımlarıyla mevcut...
    Bence vestel yerine bu ürünü tercijh edin derim.
    Saygılar,
  • quote:

Bu cihaz öyle ahım şahımd eğil.Eski jenerasyon Lg panel kullanılmış durumda.Hele 37 inçi 9ms tepki süresi var.Size bu konuda Datron un 32 inçini öneririm.Hem çok şık hemde en yeni panellerden.Mavi bilgisayra sitesinde mevcut.Fiyatı da 1300 ytl civarı.Forum içinde bu modelle ilgi açılmış başlık resimli anlatımlarıyla mevcut...
    Saygılar,

Hocam yanlız benim vestelden başka bir tercihim olamaz çünkü spot alıcam ve spotta yarı yarıya fiyatta fark yapıyor. Birde vestelde tanıdık olması tercihimin vestelden olmasını gerektiriyor.vestelin kendi sitesinde 6,5ms yazıyor 32750 için ama dvı çıkışı var mı? belirtilmiyor onu öğrenmek istiyordum,birde eyer siz bilgisayara bağladıysanız yorumlarınızı rica edicem bir monitörle arasında çok büyük fark olurmu bilgisayara bağlanınca

• quote:

Arkadaşlar bende vestel millenium 32750 almayı düşünüyorum ama ben daha çok bilgisayara bağlayıp kullanmayı düşünüyorum bu şekilde kullanan varsa bir yardımcı olabilirmi birde 32750 DVI çıkışı varmı DVI çıkışla bilgisayardan daha iyi görüntü alınıyormuş

Yeni konu açmadan buradan devam etmeniz, forum bilincini yansıtan bir davranış

Vestel Lcd Tv'ler PC bağlantısı konusunda başarılılar; bunu LG panel kullanmalarına borçlular bence.
    Fakat LG'nin bazı modellerinde 1:1 pixelmapping alınamadığını biliyorum.

BAĞLANTI ŞEKLİ ile ilgili olarak,
    Ben 37" Vestel Lcd'yi DVI bağlantı ile kullanıyorum ve 1360x768 çözünürlüğü 1:1 pixelmapping ile alabiliyorum.
    Vestel'in VGA ile 1360x768 çözünürlük destekleyeceğini sanmıyorum; 1280x720 alabilirsiniz.

Sizin anahtar kelimeniz "1:1 pixelmapping" olmalı; diğer modelleri de buna göre karşılaştırabilirsiniz;
    TV'lerin DVI ve VGA bağlantılar ile destekledikleri çözünürlükler genelde farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 6 Mart 2007; 22:46:13 >

• Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch

quote:

Saygılar,

Şu panel olayına biraz daha açıklık getirirmisin lütfen..

• quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34
    quote:

Orjinalden alıntı: bilvarch
    Saygılar,

Şu panel olayına biraz daha açıklık getirirmisin lütfen..

"Vestel 32750" modelinde tepki süresi 6,5 ms olarak yazılmış; büyük ihtimalle Datron'un da 6.5 ms olarak belirttiği bu panele denk geliyordur.

Yine de, LG panel ve yeni-eski jenerasyon olayı hakkında eğer aradaki farkları ve hangi Tv'de hangi jenerasyon panel kullanıldığını biliyorsanız paylaşmanız verimli olur.

Son olarak, bugün "ucuz lcd tv" alacak olsam, 150 YTL için Vestel yerine Datron tercih etmem; servisleri ve müşteri hizmetleri karşılaştırılamaz diye düşünüyorum.

• Ben bu yakınlarda ya 42" samsung veya vestel hd plazma veya 32" lcd tv yada hd projektör alacam..Bu panellerin kaçıncı jenerasyon olduğunu nasıl anlarım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakanemre34
    Ben bu yakınlarda ya 42" samsung veya vestel hd plazma veya 32" lcd tv yada hd projektör alacam..Bu panellerin kaçıncı jenerasyon olduğunu nasıl anlarım..

Açıkcası Lcd Tv panelleri için "jenerasyon" tabirinin kullanıldığını duyduğumu hatırlamıyorum;
    daha çok Plazma panelleri için, bir nevi reklam niteliğinde kamuoyuna 8.nesil, 9.nesil gibi söyleniyor.

Ayrıca içimden bir ses, Lcd Tv'nin kalitesini sadece panelin belirlemediğini, hatta görüntü işlemcilerinin daha önemli olabileceğini söylüyor.

Son olarak, ünlü markaların "düşük serileri yerine", ucuz markaların "üst serilerini" tercih ederim.
  • Benq 720p hd projeksiyon özelliklerine baktım çok can alıcı valla..Fiyatta 1650ytl..Ama işte istediğin gibi tv falan izlersen paralar hep lambaya gider..Sadece oyun ve haftada 1 kez filim için kullanılır..Onun yanına birde plazma şart olacak uff çok masraf oluyor..En iyisi sadece vestel hd plazma almak galiba
  • Vestel bu formu iyi karıştırmış, her yerde vestel konuşuluyor...
  • ARKADAŞLAR, ALLAHINI SEVEN YARDIM ETSİN!!!
    BEN VESTEL 32750 TV ALDIM. ÇOK GÜZEL BİR TELEVİZYON. AMA ŞU SES SİSTEMİ OLAYINDA SIKINTI YAŞIYORUM.
    SES SİSTEMİNİ ALDIM, AMA SİNEMA SİSTEMİ OLMADIĞI İÇİN DVD PLAYER YOKTU YANINDA, HEPSİ VESTEL OLSUN DİYE BİR DE DVD PLAYER ALDIM VESTELDEN. YANİ DVD İLE SES SİSTEMİ TAKIM DEİL. DVD NİN KULLANMA KILAVUZUNA DA BAKTIM, SES SİSTEMİNİN KULLANMA KILAVUZUNA DA BAKTIM AMA ÇOK KARIŞIK ANLATILMIŞ. ALLAHAŞKINA BİRİSİ YARDIM ETSİN DE ŞU SES SİSTEMİNİ BAĞLAYAYIM. BOOFER DAN KOLONLARA BAĞLANTIYO YAPTIM, AMA BOFFER A SESİ NERDEN GİRECEM VE DVD NİN HANGİ ÇIKIŞLARINDAN ALACAM SESİ. ÇOK KARIŞIK YA.
  • Neyse, büyük harfle yazmışsınız ama, en azından yeni konu açmamışsınız

Öncelikle, madem bu kadar para verdiniz, karşılığında hizmet almak için Vestel Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz, nasılsa ücretsiz hat, istediğiniz kadar konuşun.

Eğer size burada yardımcı olunmasını istiyorsanız, kullandığınız ses sisteminin, dvd player'ın tam olarak modellerini söylemeniz gerekiyor, ki bağlantılarına bakıp cevap verebilelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 9 Nisan 2007; 11:01:22 >
  • Özür Dilerim Büyük Küçük Harf Kuralına Dikkat Etmemişim...

Öncelikle alakanıza teşekkür ederim.

Şimdi ben ses sistemini çalıştırdım aslında. Çok uğraşlar sonucu çalıştırdım ama ilk bağlantıda, ön-arka-sağ-sol ve merkez sıralamasına dikkat etmeden bağlantıyı yaptım. Bu bağlantıda Scartla Dvd den TV ye çıktım, daha sonra Dvd nin çıkışından, Boofer ın aux girişine bağladım ve sesi aldım. Mademki bağlantıyı yaptım bari sıralı olsun ve daha iyi verim alayım diye ses girişini, dvd den çıkışı hiç kurcalamadan sadece Boofer dan kolonlara çıkan kabloların yerlerini değiştirdim. Yani- ön-arka-sağ-sol ve merkez sıralamasını kullanma kılavuzundaki gibi yaptım, ama ses çıkmadı. Ne alakası var anlamadım, sonuçta ses girişlerini ve çıkışlarını değiştirmedim, sadece sıralamayı değiştirdim ses gitti. İsterseniz akşam eve gidince ses sisteminin, dvd nin ve tv nin çıkışlarının fotosunu çekip gönderirim. En az 2 saat uğraştım ama çözemedim...

• Resimler

Vestel Millenium 32750 32' TFT-LCD 1,748ytl!

• Dvd player ın modeli DVD 6100 Progressive DVD Player
    Ses sistemi VESTEL Slim 10 Hoparlör Seti
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Bilgiler yeterli gelmezse çıkışların fotosunu da gönderebilirim. Siz bana sadece nereden nereye bağlayacağımı söyleseniz yeter.
  • Arkadaşlar Çıkışların fotoğrafını da çektim, artık birisi yardım etsin de kurtulayım şu ızdırapdan.

• Ben ilk bağlantıyı bu şeilde yapmıştım olmuştu sesi alıyordum, ama dediğim gibi kolonları sıralayınca ön-arka-sağ-sol ve merkez olmak üzere sıraya koyunca nedense ses kesildi. Bide Tv ile bi bağlantı kuracakmıyız bilmiyorum ama Tv nin de yanda ve arka alt kısımda olmak üzere çıkışlarını gönderiyorum.

• Ses sisteminde dijital ses girişi yok mu? (coaxial veya optik olabilir)
    Eğer varsa dvd arkasındaki bu dijital çıkışlardan birinden ses sisteminin dijital girişine tak. Bu sayede gayet iyi ses alırsın yok böyle bir giriş yoksa;

DVD arkasındaki Front R ve Front L yi ses sistemindeki FR ve FL'ye, dvd deki Rear R yi ses sistemindeki SR'ye Rear L'yi de ses sistemindeki SL'ye bağla. Yine dvd deki center'i C'ye Subwoofer'ı da SW'ye bağla.
    İşlem tamamdır.

Saygılar
  • vestel alıcılarına kötü bir haberim var TOSHIBA 32C3000 32" LCD TV 1799YTL KDV DAHİL ORJİNAL JAPOOOOONNNNN ÜRÜNÜN KASASI REGZA SERİSİNİN YANİ 100HZ SERİSİNİN KASASI BEN PERSONELİM BEN BİLE DÜŞÜNÜYOSUM KENDİME
  • Arkadaşlar zaten normalde giriş ve çıkışların üzerindeki işaret ve yazılara göre o şekilde bağlanması gerekiyor biliyorum. Ama acaba bir püf noktası mı var diye düşünüyorum. Çünkü o şekilde bağladığımda 5+1 sesi alamıyorum. Ama DVD arkasındaki Front R ve Front L yi ses sistemindeki Aux Girişine Bağladığımda 5+1 alıyorum. Onun dışındaki bağlantılarda 5+1 olarak çalıştıramadım. Ses Sisteminin arkasındaki girişlerin fotosu var, dvd nin arkasındaki çıkışların da fotosu var, onun dışında optik çıkış-giriş varmı bilmiyorum. Resimlere göre yorumlayabilirmisiniz.?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.