|
Yaklaşık 6-7 senelik Türknet 100/20 Vdsl paketini kullaniyorum. Geçenlerde fibere geçmek için başvuruda bulundum. Belki gigafiber gelir o yuzden evde fiber hat çekilsin diye dusunuyordum. 7 iş günü içinde Türktelekom ekipleri gelicek ve fiber kabloyu cekecek dediler. Tahmin edin bugun kacinci iş günü oldu? Tabi ki 10. İş günü içerisindeyiz. İnternet hizmetimde bir problem yok bu arada. Kullanmaya devam ediyorum ama bu sefer 10 gundur kuruluma gelecekler diye evde surekli birilerini birakmaya calisiyoruz. 21.10.2025 saat 17.30a kadar sizinle iletisime gecilecek dediler ama ne arayan var ne soran. Turknetin Vdsl tarifesinden fibere geçmek isteyen arkadaşları uyarıyorum. Sakın böyle bir hata yapmayın. Özellikle Turktelekom gelip fiber kablo falan cekecekse hiç bulaşmayın Turktelekom hicbir sekilde Türkneti sallamıyor cunku. İstanbulun gobeginde sözlerini gecirip bir ekip gondertemediler. Muhtemelen Turktelekom ekibi musteri Türknet olunca sallamıyor bunlari. Bunlarda OİM uzerinden sikayet olusturuncada surekli ayni seyleri yaziyorlar. Papagandan farklari yok. Aciliyeti bildirdik ve cok uzgunuz yazmaktan baska birsey bildikleri yok. Oim uzerinden yazmiycam bile. Turktelekom yada Superonlinea gecince gorsunler artik. Bu tarz bir hatada bulunacak arkadaslara uyarim. Binada kimin alt yapisi varsa direk gidip o issye geciş başvurusu yapmak en güzeliymiş ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwood0 -- 23 Ekim 2025; 10:24:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı