Şimdi Ara

VDSL paketten 100mbit Fibere Geçememe(TT Ekibi Gönderilmiyor)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: miskindvd Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 6-7 senelik Türknet 100/20 Vdsl paketini kullaniyorum. Geçenlerde fibere geçmek için başvuruda bulundum. Belki gigafiber gelir o yuzden evde fiber hat çekilsin diye dusunuyordum.

7 iş günü içinde Türktelekom ekipleri gelicek ve fiber kabloyu cekecek dediler. Tahmin edin bugun kacinci iş günü oldu? Tabi ki 10. İş günü içerisindeyiz. İnternet hizmetimde bir problem yok bu arada. Kullanmaya devam ediyorum ama bu sefer 10 gundur kuruluma gelecekler diye evde surekli birilerini birakmaya calisiyoruz.

21.10.2025 saat 17.30a kadar sizinle iletisime gecilecek dediler ama ne arayan var ne soran. Turknetin Vdsl tarifesinden fibere geçmek isteyen arkadaşları uyarıyorum. Sakın böyle bir hata yapmayın. Özellikle Turktelekom gelip fiber kablo falan cekecekse hiç bulaşmayın

Turktelekom hicbir sekilde Türkneti sallamıyor cunku. İstanbulun gobeginde sözlerini gecirip bir ekip gondertemediler. Muhtemelen Turktelekom ekibi musteri Türknet olunca sallamıyor bunlari. Bunlarda OİM uzerinden sikayet olusturuncada surekli ayni seyleri yaziyorlar. Papagandan farklari yok. Aciliyeti bildirdik ve cok uzgunuz yazmaktan baska birsey bildikleri yok. Oim uzerinden yazmiycam bile. Turktelekom yada Superonlinea gecince gorsunler artik.

Bu tarz bir hatada bulunacak arkadaslara uyarim. Binada kimin alt yapisi varsa direk gidip o issye geciş başvurusu yapmak en güzeliymiş

VDSL paketten 100mbit Fibere Geçememe(TT Ekibi Gönderilmiyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkwood0 -- 23 Ekim 2025; 10:24:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sürekli aciliyeti bildiriyorlar. Türktelekom ekipleri Türkneti çok fazla takmıyor sanırım. Bakalım işlerimi halledene kadar artık yazmıycam bile. 1000mbit Superonline tarifesine geçiş yapmayı düşünüyorum. Kendi kendilerine destek kaydını kapatırlar sonra  

Ayrıca turknet'in elinden gelen hiçbir şey yok. Türktelekom ekipleri iplemiyor.

Ne demek yok. Yeni vdsl abonelik icin basvurunca 1 gunde ekipler gelmişti. O gelen ekipte TT ekibiydi. Tamamen iş bilmezlerin elinde bu teknik ekip kismk

SuperOnline'a geçince mevcut kullandığınız VDSL internetinizi bile mumla ararsınız.

Süperonline teknik ekibinin bölge sorumlusu benim arkadaşım. Ayrıca bizim bölgemizde internet kesinti falan gibi bir sorunumuz olmuyor. Metro hattı bizim dibimizde. Oldukça merkezi bir yer olduğu için arıza olmaması herkesin işine gelir. Zaten santrale uzaklık 35m olarak gözüküyor benim :) Aynı bölge içinde bir çok farklı İSS kullanan arkadaşlarım var hepside memnun. Yani en azından gelip fiber kabloyu çeksinler. Diğer ikisi onu bile beceremediler. Nereye şikayet edicem bilemedim

KARDEŞ, bilmiyosun bari gereksiz fikrini doğruymuş gibi yazma.

ilk abonelikte turk telekom ekipleri belirli bir süre içinde gelmeye MECBURLAR.

Senin sorunun ilk bağlantı değil, abonelik devam ederken kablolama yapılması. Bu dediğin olayı TT kullanmış olsan bile ekipler çat diye gelip yapmaz, konu turknet olunca hiç iplemiyorlar.

Adamların elinde olsa ne diye bekletsinler seni ??

• BTK sikayetimi olusturdum. Gerisini kendileri bilir

Telekom özel şirket olduğu için artık kendisinden hat kiralayanların müşterilerini umursamıyor. Yani btk'ya yazdım düşünsünler oh başları yanacak diye düşünüyorsun ama hiçbir şey olmayacak.

Türktelekom özelinde dediğiniz olabilir ama dün BTK'ya yazdıktan 1 saat sonra Türknet ilk defa arama gereksinimi duydu. Adamlar biz yapabilsek gelip yapıcaz ama Türktelekom gelmekte direniyor dediler. Sürekli Türknete su tarihte gidicez diye not bırakıyorlarmış. Gelen giden var mı tabi ki yok. En son dün 17.30a kadar gidicez demişler ama tabi ki randevu için arayıp soran olmadı. Bu kadar rezil bir firma hayatımda görmedim. Batsalarda hepimiz kurtulsak.

Turk Telekom fiber var bizim burada turknet de alsam vodafone de alsam diğer gun gelip bağlıyorlar o saha ekipleri ile ilgili vakitniz varsa turk telekom ilçe ofislerinde teknik ekip ile görüşün.

Bağlama yada yeni abonelik ile alakalı sıkıntı yok zaten. Şuan aktif vdsl olarak internet hizmeti alıyorum. Türknet benim müşterim fiber istiyor. Gidip obk ve daire içi fiber kablo çekimi yapılacak dendiğinde iş değişiyor. O zaman benim müşterim değil diyip sallıyorlar.

Orijinalden alıntı: darkwood0

Bağlama yada yeni abonelik ile alakalı sıkıntı yok zaten. Şuan aktif vdsl olarak internet hizmeti alıyorum. Türknet benim müşterim fiber istiyor. Gidip obk ve daire içi fiber kablo çekimi yapılacak dendiğinde iş değişiyor. O zaman benim müşterim değil diyip sallıyorlar.

uğraşmayın 100 mbps için değmez.

millenicom kullanıyordum özel fiber çektirdim kim bekleyecek dedim direk turk telekom aldım.

Kısaca hiçbir şey olmadı. Btk destek kayıtları özellikle incelenmek zorunda. Sabahtan akşama kadar şikayet etsenizde hiçbir şey olmaz. Tekrar yazıyorum telekom özel şirket. Keyfine göre takılıyor. Öncelik kendi müşterileri. Hattında arıza varsa bir ara gelip bakıyorlar. Kurulum olacaksa bir ara gelip yapıyorlar. İşin zor. Sabırlar diliyorum.

• Türk Telekom Ev telefonu için başvuru yap, gelip ev telefonunuzu kuracakları zaman Fiber cihaz getirio kurmak zorunda kalacaklardır. 100 lira mı ne bağlantı ücreti olan taahütsüz paketler var ev telefonunda, 1-2 ay kullanıp kapatırsınız.

ASLA FİBER GELMEYEN ADAMIN HİKAYESİ
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.