Şimdi Ara

Fiber kabloyu modeme bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.


    Arkadaşım Başakşehir'de oturuyor. Kendisine Türknet aldırdım. Eve gelen arkadaşlar modem satmak istemiş o da modemim var diyerek istememiş. Daha önce fiber ile karşılaşmadığım için anlayamadığım yerler var. İki sorum var. Fotoğraftan gördüğüm kadarıyla fiber optik kablo asılı duruyor ama bir gpon cihazı bırakılmamış? Bildiğim kadarıyla o fiber optik kablolar direkt modeme takılamıyor araya aracı gpon cihaz koyuluyor ama burada cihaz bırakılmamış arkadaşa. Biz direkt telefon kablosunu modemin arkasına mı takacağız yoksa gpon cihazını ayrı alıp onun üzerinden mi modeme bağlayacağız?


    İkinci sorum da arkadaşın evdeki modemi tt'nin verdiği modem. Fotoğrafta üzerinde bir ibare yok modeline dair 100 mbps alabilir miyiz bu modemle?


    Fiber kabloyu modeme bağlama
    Fiber kabloyu modeme bağlama
    Fiber kabloyu modeme bağlama
    Fiber kabloyu modeme bağlama



  • GPON cihazı bırakılmalıydı. Arkadaşın "modemim var" diyince kuruluma gelen ekip onun operatör değiştirdiğini sanmış ve hali hazırda bir gpon cihazının var olduğunu düşünmüş olabilir. Teknik desteğe bir yanlış anlaşılma olduğunu ve gpon cihazı göndermeleri gerektiğini söyleyin.
  • Cevabınız için teşekkürler. Gpon cihazı nasıl temin ediliyor. Bir satın alma mı söz konusu yoksa kiralama ile mi ilerliyor?

  • Türknet fiber altyapıda abonelik boyunca ont+modemi ücretsiz kullanıyorsunuz abonelik bitince iade ediyorsunuz.Destek kaydı oluşturup gpon+modem isteyin:D

  • Benizakura kullanıcısına yanıt

    GPON cihazının sahibi TurkTelekom'dur ve TurkTelekom ekipleri tarafından getirilip kurulur. TurkNet kullanıyor olsanız bile TurkTelekom gelip GPON takacak. Arkadaşınızın 'modemim var' demesi kötü olmuş. Şimdi bayağı uğraştıracaklar.

  • Merhaba, konu linki ile birlikte arkadaşınızın müşteri numarasını PM üzerinden paylaşır mısınız? Kontrol ederek yardımcı olmak isterim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.