< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
Wifi 6 modem isteyin supeeonline da yeni musterilere vermeye basladılar wifi 6 modemi fiber fiberdir sonuçta vdsl gibi port bozuk olur hat eklemeli olur derdi yok..bu kendi düşüncem tabi kullanan komşularınıza sorun en iyi cevap onlardadır tabiki.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 3 Temmuz 2021; 23:46:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
superonline istanbul dışında rezalet, şehir içine bile ülkeyi gezip geliyor. statik ip almazsanız cgn sorunlu, alsanız routing iyi değil. yasaklarda çinle yarışıyorlar, vpnler hatta vpn protokolleri yasaklı. gene kendi araştırmanızı yapın ama fiber diye superonline iyi sanmayın. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qeep -- 4 Temmuz 2021; 19:35:47 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Vpn calisiyor su ucretsiz bazi vpnler calismiyor ben sol kullanmiyorum ama kullanan arkadasim var yeni abone ve yeni abonelikte wifi 6 modem istedi.. eski modemlerin yarattigi kronik.baglanti problemleri bunda yok.. ama karar verirseniz zte ve huawei 255s kesinlikle istemeyin ve bağlatmayin getirdiklerinde .. yeni huawei wifi 6 modemden isteyin.. ama dedigim gibi bolgede kullananlari dinlemek onemli tabi.. sanirim wifi 6 modemi sadece superonline kendisi kullaniyor milleni size huawei 255s falan verirse sanırım.. o zaman işte işkence olur internet kullanmak.. ben de ttnet fiber var o da aynı hepsi aynı ama arkadasta denedigime gore superonline daha iyi.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 4 Temmuz 2021; 20:16:4 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hocam.ben de ttner fiber var hepsi aynı vpn de wireguard cloudflare onda da sorublu simdi wireguardı ikisi de serbest birakti ama ileri de ne olur bilinmez.. cgn netflix problemleri bitün issler hepsi aynı aslında ttnet fiberde de yasadım vdsl oldugu zamanda da yasadim bir de port problemidir elektrikcidir falan ugrastim hep.. ama fiberde o tarz problemler yok..ama vdsl port sıkıntı olursa port degistir yok elektrikci cagir fiberde boyle durumlar yok.. genc komsulariniz olsa en iyi onlar yonlendirir aslında.. statik ip alırsanız pek probleminiz kalmaz fiberde ama o da simdi 100megabit ile statik ip aylık 150tlyi bulur.. vdsl ttnette en pahalısı şu an.. alternatif issler altyapı iyiyse denenebilir..fiberde superonline fiyat yine iyi.. ama onda da statik ip 25 tlydi en son.. karar sizin bir deneyin.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
Sıkıntı yoksa ne güzel hocam ontsi yoktu wifi 6 nın zte getirdilerse o wifi 5 wifi 6 değil hocam.. wifi 6 icin diretseydiniz keşke.. neyse önemli olan sorunsuz kullanmanız.. hep boyle kullanırsınırsız inşallah güle güle kullanın... yani vdsl yerine fiber kotunun iyisidir.. superonlineda da aynı ben ttnet fiberdeyim o da aynı.. hayırlısı olsun.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 6 Temmuz 2021; 17:31:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Iyi gunlerde kullanın o zaman hocam.. 👍👍👍 ben wifida bu hızları goremiyorum degerleri gayet güzel.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antrakinon -- 6 Temmuz 2021; 17:38:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
SOL rezaletin daniskasıdır. Bir yaş pasta düşünün, üstü oldukça süslü, oldukça pahalı, güzel görünüyor. Bıçağı vuruyorsunuz, hooopp içinden çürümüş meyveler çıkıyor. İşte bu hikaye SOL'ın Türkiyedeki özetidir. |
|