Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknosa falan yazmış herkes. En son gittiğimde oyuncak ayı satıyorlardı. :D
  • millet geliyor 16 gb flash bellek var mı diyor, var 30 liradan başlıyor cevabını alıyor, kaliteli olsun diye 40 liralık olandan alınca içi rahat ediyor.

• Acil mouse ihtiyacım doğdu. Nette 60 lira olan kablosuz mouse vatanda 90 liraydı inadına almadım sipariş verdim ertesi gün geldi. 70 lira falan olsa alırdım. Fiyatta bokunu çıkarmasalar teknoloji marketlerin de var olması iyi oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar istihdam sağlıyormus, ne bileyim mağazaya gelenlere ürünleri anlatıyormus hizmet veriyormuş. Görenlerde tam donanımlı satışci zannedecek. Adama gidip deneme için TV soruyorum, 100hz ve üzeri Led panel neler var diyorum, abi hepsi 60, oled ler 100hz üzeri diyor. Orda Samsung Q70 var, 120hz panel, onu gösteriyorum bu kaç hz diye.. 60 diyor. Bu kadar bilgisiz bir çoğu. Şuradaki yorumları okudum da dokunarak alma hastalığı yüzünden insanlar göz gore kaziklaniyor ve memnun bundan. Garanti hizmeti alıyormuş vatan dan.. Bakın arkadaşlar, ürünlerin teknik servis verdiği firmalar bellidir, vatan da alıyor oraya gönderiyor. Araya vatan i koyarak tamir süresini uzatmaktan başka birsey yapmıyorsunuz bilinclenin diye yazıyorum. İnternetten aldiginiz ürünlerde çok ciddi iade haklarınız var, mağazada hicbirsey yok. İlla vatan Teknosa dan alacaksanız online sitelerinden alın. Kurulumu yapılan bir TV yi dahi içinize sinmezse iade edebilirsiniz.

Bunun harici mağaza kirası, çalışan olması fiyatları böyle fahis bir seviyeye çekmelerine bahane değil. Daha doğrusu fiyat böyle belirlenmez. Bir piyasa fiyatı var, sen bunun çok yukarisindaysan dönüp kendine bakman gerekir. Sapıkça heryere mağaza açacağına, sisteminin çoğunu İnternet alışverişine kaydirmalisin, büyük depolar ile ciddi bir sistem kurabilirsin, buralarda da insanlar çalışır. daha rekabetçi olmanın yollarını aramalilar. Artık herkes herseyi en uygun fiyatla almanın peşinde. Bu şekilde giderse insanlar ürünleri gidip orda inceler ama siparişi internetten verir. Aklın yolu bir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: melek12345

odyyseye para mı verilir kim indir netten sanki online oynanıyor adam gibi. verceksen cod mw ye ver mesela
    Yemeğe de para verme git migrosta cebine doldur evde ye. Madem hırsızlık yapacaksın ne farkı var.
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Pahalıdan ziyade öncelik cahil olmaları.
    Hala ekran kartını ramine göre alan var. Bu ekran kartı kaç gb diye satın alıyor. Çünkü başka bir teknik bilgisi yok.
    Diğer kesim. Apple kullanan kesim tamamen cahiller. Telefonun içindeki hicbir bilgiyi bilmeyip rengine göre satın alıyor.

• ohooo konuya bak çay demle
    telefon kullanmayı bile bilmeyenler var adam nasıl alsın internetten kazıklanırım elimdeki avucumdaki de gider korkusu var millette
    internete girmeyi biliyor mu sor bakalım
    gitçek vatana kazıklanacak gelecek
    bir de vatandan aldım diye kasılarak anlatacak.

teknosa satıcıları teknik özelliklerinden bi haber
    adam telefon satıyor 4K ekranı olduğunu bilmiyor dünyadan haberi yok cahil ötesi
    yapmaya çalıştığı mağazanın güvenilir olduğu, ürünün 2 yıl garantili olduğu tüketiciyi ikna ederek satış yapmak
    tezgahtara hangisi iyi diye sorulur mu? adam satamadığı hangisiyse onu sana satmaya çalışacak birara S beden gömlek satmıştı tezgahtar bana güya daha şık duruyormuş şimdi bol beden alıyorum rahat ediyorum S ne ulan
  • deveyi diken diye bir laf vardı. o misal. adeta yıllardır bir sülük gibi milleti emdi emdi.
  • Abi anlam veremiyorum ne diye bu tür firmaların batmasını kapanmasını istiyorsunuz ? Yüzlerce insanın ekmek kapısı orası . DH de kulaklık alamadığı için kalbi kırık bir ergenin dileği ile o kadar insan bir anda işsiz mi kalsın ? Kimse sizi zorlamıyor oradan bir ürün almanız için . Gidip almazsınız olur biter ama batsın iflas etsin yansın kül olsun gibi kelimeler kullanmak çok yanlış .
  • Billy Pilgrim B kullanıcısına yanıt

yok veririm. o mide. taviz yok
  • kampanyali bir monitor almistim. piyasa ile hemen hemen ayni fiyatti. mt kontrol edip oyle teslim ediyoruz diyince neyse alayim dedim. actik hop bir leke sil sil gecmiyo. yenisini acacaz deyince ordan aldigima sevinmedim degil.

• Aynen öyle.Genelde buralarda küfür edemedikleri zaman cahil,yobaz,nefes israfı gibi daha masum!! cümlelere sarılıyor insanlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen kimsin ki senden korkup mesajımı kaldırayım??

Yazdığım mesaj muhtemelen yöneticiler tarafından kaldırılmış dün akşam bende göremedim çünkü yazdığım mesajı
    Tıpkı senin millete geri kafalı yazdığın mesajınında kaldırıldığı gibi.O zaman sende korkak zavallı aciz oluyorsun ajahahhaldnsbsmmshs
    Bir daha millete korkak,zavallı ahahaha yazmadan önce kendi yazdığın mesajın nerede olduğuna bak ondan sonra konuş ki komik duruma düşme hadi güle güle şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert_özcan -- 27 Ocak 2020; 9:25:20 >
  • Yılmaz1907 kullanıcısına yanıt
    Müşteri ilişkileri konusunda Media çok iyiydi.

• O mağzalar kapanırsa internet fiyatlarının ucuz devam ediceğini mi sanıyorsunuz?

• % 1 ne yaptın hocam ya.
  • Yakın zamanda bilgisayar topladık, anakart en ucuz vatan internet sitesindeydi, kasa diğer yerlerle aynı fiyattaydı ama banka kampanyası kullanabiliyordum, tek eksik parça ramler kalmıştı ve ufak bir farkla anında aldım çıktım. Bazen gerçekten en uygun oluyor bazen de zaman daha değerli oluyor.
    Ekleme: Ürünler hakkında hiçbir fikirleri yok. Kasa için önce PSU yetersiz gelir dediler, aksini kanıtlayınca bu PSU sertifikasız dediler ki kutunun üstünde modeli yazıyordu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marslan1999 -- 27 Ocak 2020; 10:22:6 >
  • 4 tane monitor kutusu acmistik. Hepsinde olu piksel cikti. Para iade aldim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şom ağızlı

• Tüm halk netten en ucuz nerdeyse dur ordan alıyim diye araştırmıyor. Bugün yolda 10 kişi çevirsen akakçe ne desen bilmiyorum der
    Geçen vatandaydım bi laptop bqkmak için
    Baba ile 10 yaşlarında ki oğlu geldi. 15000 tl lik laptopu bu iyi mi 5 sene idare eder mi benim oğlanı diye sordu görevliye. Aldı gitti

Ben nette baktım 9000 e bile satan vardı o laptopu..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.