Binbaşı
Tarihinde Katıldı
Toplam: 583 (Bu ay: 0)
356163 gün 22 s. 23 dk. kaldı
Hg255s Yerine Yeni Bir Router
RT-AX55 routeri HG255s yerin almayı düşünüyorum 735TL şuan VATAN'da. Çok uygun. Sizce değer mi? HG255s'i çıkarıp yerine kullanabilecek miyim? Fiber id - şifremi yöntemle aldım forumdaki. Salona 3 duvar var ve 1 uzun koridor. Koridorun dibinde modem. Neyse, hg255s yerine bu çok fark yaratır mı? Bir de şu sorum: Bizde ev telefonu var. Phone1 'a giriyor salonda. Onun için giriş yok RT-AX55'de mesela. Bu bir sıkıntı mı interneti kullanmak için? Ben telefonu takmazsam interneti normal şekilde kullanabilecek miyim normal gibi? (35mbps limitsiz fiber superonline evin içine kadar ont modem+hg255s) Yoksa o phone1 telefon kablosu takılması mı gerekir? Takmadan RT-AX55 i aldım kullanıyorum desem sıkıntısız kullanır mıyım? SAdece ev telefonunu mu kullanamam? Eğer öyleyse sorun yok zaten ev telefonu yılda 2-3 kere çalıo :) artık dönemi geçti.
Kurulumu zor mudur? MAC klonlama vs diyen var. pppoe gibi bir şeyler diyen var. Lütfen detayıyla yardımcı olursanız %100 kullanabilecek miyim sorusu için , teşekkür ederim...
Kim görürse rica ediyorum cevap bekliyorum. Çnkü vatan'da RT-Ax55 uygun fiyata kaçırmak istemem, siz de kaçırmayın derim. <3 teşekkürler.
---
Şimdi bu yani koskoca belediyeyi yıllarca yöneten bir "YÖNETİCİ" için artık psikopatlıktır derim o yüzden buna layık bir video da bırakırım.
---
Al ülkenin hali:
Bu arkadaşta gerçekten kaliteli şekilde açıklamış:
Buraya da güzel bir fıkra bırakmak isterim
Buradan ban çıkar ise yazıklar olsun böyle ülkeye. (Yediğim banların o kadar saçma nedeni var ki: Sadece "gereksiz,boş,dalgacı" notu ekledim diye ban yedim. Düşünün gerisini elinize kolunuza sahip çıkın )
/=\
Şimdi bana burdan CHP ci ocu bucu falan demeyin, parti tutmam. İcraat,hakikat, doğru,şeffaflık,halk için çalışan nerdeyse ordayım. Evet hiçbir mevcut kişi,parti tam olarak karşılayamıyor hiçbirini. Birine pkk savunucusu deniyor, birine ülkeyi mahvetti-fetö yandaşı deniyor, birilerine pkk direk deniyor, birine asıl esaslarını unuttu deniyor, birine AKP'den gelenlere güvenilmez deniyor... vs vs.
Ne yapalım be kardeşim, kim hakketti bunu? Kendimiz seçip kendimiz mahvoluyoruz ben böyle saçmalık görmedim.
Şuan gerçek işini yapanlardan Mansur Yavaş görüyorum bir. Şeffaflık, halkın içinden olması, adil olması falan derken on numara kişi çıkıyor ortaya işte. Ha diyen olacaktır geçenki sahte fatura vs. deniyor, ben görmedim düzgün kaynak o yüzden o konuda bir şey diyemem.
Herkese hayırlı akşamlar.
NOT: Değiştirmeyi yanlış anlamayın "İcraat" yerine "İcra" yazmışım değiştirdim.
Mansur Yavaş Döktürüyor
Çok kötü döktürüyor. Karşıya acıdım ben. İşte görmemiz gereken, olması gereken yönetim biçimi. Şeffaf , halk için çalışan. Zor mu aldığın paranın (senin değil,halkın parası) nereye gittiğini söylemek? Neden çalıyor musunuz yoksa, görünmesin istiyorsunuz?
NOT: Parti tutmam, hizmete bakarım. Boş yapmayalım o sebeple.
Her Açıdan - Hüseyin Çiloğlu
Valla adam diyor korona falan hikaye. Aşılarda numara yapıyorlar diyor. Vurmuş vuruşturmuş koronaya.
Bu ilk kısımda vatandaş durumu genel anlatıyor. Şimdi kendi gözünden anlatıyor tabi ki bilemem %100 doğruluğunu. Tartışılabilir.
(Diğeriyle karışmaması açısından iki video yaptım)
Bu ikinci kısımda ise söyledikleri mantığa akla sığmıyor.
Öncelikle bu tarımda kota olayı doğru mu? Bu soruyu sorayım ona göre devam edin sorularımı okumaya diye düşündüm. Sonra böyle bir şey yok diye sızlanmayın.
Bana lütfen biri açıklayabilir mi tarım da kotanın getirilme sebebini mantıklı şekilde. He tamam diyeyim. O zaman olur diyeyim. Bu tarım ya. Yiyecek yiyecek, ekmezsen tarlanı nasıl yiyecek bulacağız? İthalat mı yapacağız, dışa bağımlı mı olacağız illa? Bana lütfen AKP li veya başka partili gelsin mantıken anlatsın. Ne kotası bu kardeşim? Ülkenin insanı için, kendi ekmeğini de çıkarmak için insan ekiyor biçiyor satıyor ürününü. Sen buna sınır getiriyorsun? Dalga mı geçiyorsunuz ya, bol bol üret sat bol bol dışarı da. Bunun ülken için yararı zararı ne? ONU AÇIKLA BANA. Gerçekten aklım almıyor ya nasıl böyle bir şey olabilir . Bekliyorum açıklamaları.. Teşekkürler şimdiden.
Durumu İdrak Edebilen Vatandaş
Çok zor değil idrak etmesi. Kendi diyor ya. MHP'liyim , utanıyorum diyor. Haklı.
Şimdi CHP AKP İP si osu busu diyen olacak yazıyorum o yüzden. Benim kimseyle işim yok. Ülkeye hayırlı olan, hepsi kötüyse kötünün iyisi, akıllı davranan yönetimciler lazım. Tüm iktidar ve muhalefet çeksin gitsin çok dolandılar yıllarca. Bi rahatlayalım. Bi fikir tazeleyelim. Hala Osmanlı'ya dönün diyenlerleyiz. 2021 olacak şurda 1 ay var. Uyanın ya. Duvarlara resim çizmiyoruz artık, teknoloji var. Gelişiyor dünya. Akılcı , mantıkçı insanlara ihtiyaç var.
Gerçekleri konuşalım, yalanlarla değil. Onun mu yanlışı var konuş, bunun mu var onu da konuş. O muhalefetin de terörle işbirliğine defekasyon yapayım.(gerçek mi bilmiyorum her şey algı da olabilir, ben pek kesin konuşmayı sevmem) Hepsi ayrı dümenci.
Vergi Taym (Adventure Time Edit)
Harika.
Sisteme Dayanamayan Vatandaşımız
Bi şunun gibi yapamıyoruz. Helal olsun kendini feda eden güzel vatandaşımız. Umarım sıkıntı yaşamaz.
Saygı çerçevesinde tartışabiliriz(yorumlarda) .
Ülke için gerek yok tartışmaya , DUR demek gerek.. Sonumuz hayrolsun bakalım Berat Albayrak'ın dediği gibi.
Bizler Birbirimizi Yemeye Devam Edelim 😑
Bulunduğum discord kanalı ciddi bir kanal, diyen olur şimdi trol falan. Değil merak etmeyin. Herkesin ciddi, ahlak çerçevesinde fikir alışverişinde bulunduğu, sohbet ettiği bir yer.
Göründüğü gibi, 16 yaşında Birleşik Arap Emirliklerinde yaşayan biri JETSKI hediye almak istiyor kendine, ucuzundan diyor bir de. Halimiz zor. Biz kendimizi yiyoruz sadece..
Bu da bizim halimiz:
Tabii ki daha ucuzu çok giriş seviye de 2.ele de jetski bulunur
Diyeceğim bu. Eğer ban falan yersem böyle bir konu için de yazık, bitmiş yönetim derim. Çünkü yediğim banın sebebine bakın:
Deliriyorum hala bunun üzerine. Çok şey söylenir de sakin olalım, iyi olalım.
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Araba , teknoloji , uzay, tıp.
MSI RTX 2080 Super Gaming Trio X¦Ryzen 7 3700x¦Prime x570-PRO¦32GB(2x16) 3600MHz CL16 Trident Z Neo¦H115i RGB Platinum¦Aorus Gigabyte 500GB NVMe M.2 Gen4 SSD¦960GB Crucical BX500 Sata SSD¦RM750x¦H500M¦Steelseries Apex 7¦Steelseries QCK Prism XL¦Razer Deathadder Elite¦Razer Kraken 7.1 v2 Mercury Edition¦PG278Q ---Studying medicine , one of the hardest and tiring stuff. Think twice!---
|
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.097
İkinci El Bölümü Mesajları: 15
Konularının görüntülenme sayısı: 32.908 (Bu ay: 321)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.613 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic