Yarbay
14 Ağustos 2001
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 5246 (Bu ay: 10)
Gönderileri

Geçtiğimiz günlerde ilk gmt versiyonunu görmüştüm.fakat renk olarak farklı seçenekleri var mı diye araştırdığımda asıl istediğim rengin gmt olmayan versiyonunda olduğunu gördüm..

saat kesinlikle kalite olarak 200 bin tl bandında dek alınabilecek modellerin başında geliyor.

yurt dışı birçok incelemede direk rolex ile yan yana konmuş.

bu hc serileri son birkaç yılda ciddi malzeme kalite değişikliğine gittiğinden değer olarak hergeçen gün artmakta.

gündelik olarak kullanıyorum.seramik bezel vb derken çizilme dayanıklılığı üst düzey.

Özellikle rubber kayış aldım ki gündelikte hafifliği rahatsız etmesin.ayrıca rubberın saati daha iyi gösterdiğini düşünüyorum.

Longines Hydroconquest bicolor

Longines Hydroconquest bicolor

Araci alanlar ile ilgili bir database olusturmak istiyorum.

1.Shafter - Metalik kirmizi - 1.5 tsi - istanbul

2.Burak reis - Gri - 2.0 tsi - istanbul

3.serkaon - siyah - 1.5 - istanbul

4.tyrell - beyaz - 1.5 - antalya

5.drgrki13 - asfalt mavi - denizli

6.mkeshnda - Mat lacivert - 1.5 tsi. - istanbul

-------------------------------------

Aracimi teslim aldim.

Cupra Formentor ANA KONU

Kirmizi renkli ve elektrikli koltuk haric tum donanimlar mevcut.

Baya bir mesaj almaktayim arac ile ilgili.

Aracimi Altur otomotivden aldim.

fiyati 1.088.000 tl.

Zamaninda profesyonel calisan bir firma bulmakta zorlandigimdan seramik konusuna soguk bakiyordum fakat youtube da arastirma yapinca baya bir izleyicisi olan videolarin sahibinin evimin yakininda ki bir detailingciye ait oldugunu gordum.Orada yaptirdim ve sonuc harika.Bu tur islerde sabit eleman calistirmayan bircok firma var ne yazik ki.bu firmada herseyi firma sahibi kendisi yapmakta bu yuzden ozellikle tercih ettim.

4000 tl ye cift kat fireball marka seramik kaplama yaptirdim.Yaptirdigim firma birwax beylikduzu.

------

aracın teklif formu bu şekilde.yalnız yeni partilerde ön park sensörü ve arka kamera olmayabileceği bilgisi iletildi

Cupra Formentor ANA KONU

Inceleme

Cupra Formentor ANA KONUcarwowyoutube
Need help buying your next car? Click https://www.carwow.co.uk/-help-me-carwow and my team and I will help you choose your ideal car at a fair price - from Mat Watson! ............................................................. This is the Cupra Formentor! It’s the first model to be released by SEAT’s performance division (at least, the first one not based on a standard SEAT!) and Mat’s got his hands on one for a truly in-depth review! So the Formentor’s a small SUV, and if there’s one thing we’re not short of on our roads these days is small SUVs! So does the Formentor offer enough to stand out from the crowd? Well when it comes to looks, it certainly does more than enough to stand out from the crowd! With roof spoiler and aggressive front grille, coupled with a sporty sloping roof line, we think it’s one of the best looking small SUVs around! As for performance, well the range-topping Formentor comes with a 2-litre turbo petrol under the bonnet to deliver 310hp! So, will that be enough? You’ll have to keep watching to find out! Chapters 00:00 Intro 00:45 Price 01:24 Exterior Design 03:23 Interior 07:47 Back Seats 09:44 Boot 11:06 Five Annoying Features 12:09 Five Good Features 13:27 Engines 14:32 Town Driving 17:42 0-60mph 18:36 Verdict ............................................................. Instagram – http://www.instagram.com/carwow Tiktok - https://www.tiktok.com/@carwow Facebook – http://www.facebook.com/carwowuk Twitter – http://www.twitter.com/carwowuk Sign Up to our Newsletter – http://bit.ly/carwow-Newsletter Awkward haggling is a thing of the past with carwow. Choose your perfect car with our configurator tool and let the country’s best dealers compete over you. Compare the five best offers by price, location and dealer ratings and choose the one that’s right for you – no hassle, no haggling, just a great deal. Oder auch in Deutschland Geld beim Autokauf sparen – http://bit.ly/carwow-DE Visita nuestra página web para saber cuánto te puedes ahorrar en tu nuevo coche – http://bit.ly/carwow-ES
https://www.youtube.com/watch?v=B_HkVTxurQE&ab_channel=carwow

Aracin karsilama isiklari

Cupra Formentor ANA KONUDrivingCarsyoutube
New CUPRA Formentor has fullLED front lights and fullLED rear lights. This car could (same as SEAT Leon and CUPRA Leon) welcome you in the dark. You can check it in this video. And you can as well check how these fullLED lights looks and works. Article (CZ) and photogallery: https://auto-mania.cz/test-cupra-formentor-vz-2-0-tsi-4drive-2021/ #CUPRA #CUPRAFormentor #CarLights
https://www.youtube.com/watch?v=0xCajXliEvk&ab_channel=DrivingCars

Cupra Formentor ANA KONU

Cupra Formentor ANA KONU

Cupra Formentor ANA KONU

Cupra Formentor ANA KONU

2023 Erken rezervayon ilk fiyatlar. 21.09.2022 de ilk oteller aciklanmaya baslandi.

Tum fiyatlari 17-22 temmuz arasi 5 gece olarak paylasacagim karsilastirma yapabilmek icin.

Voyage Bodrum 30.450

Voyage Sorgun 43.750

Voyage Belek Golf & Spa 50.750

Voyage Torba 70.000

Voyage Torba Private 112.000

Doubletree By Hilton Antalya Kemer 45.500 - fiyat indirimi 37.921 (   )

Kirman Sidemarin Beach & Spa 34.890

Kirman Leodikya Resort 34.890

Kirman Arycanda De Luxe 34.890

Kirman Sidera Luxury & Spa 28.200

Gloria Verde Resort 30.712

Gloria Golf Resort 37.800

Gloria Serenity Resort 58.275

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort 28.800

Limak Arcadia Sport Resort 25.050

Limak Limra Hotel & Resort 25.650

Crystal Tat Beach Golf Resort & Spa 25.594

Crystal Waterworld Resort & Spa 19.794

Crystal De Luxe Resort 20.394

Rubi Platinum Spa Resort & Suites 32.941

Rubi Platinum Sign 42.353

Rixos Beldibi 48.000

Rixos Premium Belek 76.255

Rixos Premium Tekirova 59.000

Güral Premier Tekirova 43.837

Güral Premier Belek 38.122

Amara Luxury Resort & Villas 46.119

Kaya Palazzo Golf Resort 64.400

Calista Luxury Resort 62.400

Sueno Deluxe Belek 52.500

Innvista Hotels Belek 23.000

Granada Luxury Belek 39.600

Selectum Luxury Resort 67.300

Ic Hotels Santai Family Resort 46.400

2022 yılı için erken fırsat fiyatları bu şekildeydi

Kaya Palazzo Golf Resort 20.880 TL

Sueno Hotels Deluxe Belek 15.750 tl. ( diverso ile 15.000 ) - 6 gece fiyati. 5 geceye izin vermiyor otel.

Doubletree By Hilton Antalya Kemer - 11.700

Ic Hotels Santai Family Resort - 14.560

Selectum Luxury Resort - 15,125

Voyage Belek Golf & Spa - 24.500

Voyage Sorgun - 19.950

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort - 13.350

Gloria Serenity Resort - 22.463

Gloria Golf Resort - 18.865

Granada Luxury Belek - 12.000

Güral Premier Tekirova - 16.875

Amara Luxury Resort & Villas 9.804TL

Nirvana Dolce Vita Luxury Villas & Suites 15.300TL

----------

https://www.amazon.com.tr/s?i=fashion&bbn=12466553031&rh=n%3A12466553031%2Cp_4%3AKipling%2Cp_6%3AA3O5TP4R0OZYXZ&dc&qid=1651229581&rnid=15358539031&ref=sr_nr_p_6_1

daha 10 gun once akbati magazasindan 1300 tl ye 1 tane alacakken vazgecmistik.bugun ayni paraya 2 tane aldim..aldigim model gabbie S modeli.

Tr de pek bilinmez ama gundelik icin dunyada en cok tercih edilen birkac markadan birisidir..

Misal art mini modelleri 2000-2500 tl arası tr de.

Amazonda 650 tl.

Bu arada fiyatlar hep boyle degil.magazada begendiklerimi sepete eklemistim zamaninda ve amazon germany saticisinda da 1200 tl civariydi.

marka hakkında birkaç bilgi ;

.

zamanında beni dinlemeyip 2800 e kompresörlü delonghi yi almayıp şimdi 1600 e cuisinart ice cream maker ı alanlarla beraber baya bir kullanıcı olduk.

bu konu altında tarifleri, tecrübeleri paylaşabiliriz diye düşündüm.

ilk tarif benden;

4 büyük yumurta sarısı

150 gram şeker ile mikserde 5 dk max hızda karıştırın

Tencerede 350 ml tam yağlı sütü ( biz çiğ sütten yapıyoruz) kaymaklanmayacak ısıda ( 80 derece ) 5 dk pişirin biraz suyu buharlaşsın

Ocağı kapatın

Yumurtalı karışımın üzerine çok yavaş sütü dökerek karıştırın.

Bütün Karışımı 5 dk daha kaynatmadan pişirin.

Ocağı kapatın.

Pişmiş karışıma 250 ml soğuk kremayı dökün iyice karıştırın

Karışım 2-3 saat soğusun

Makineye atın 40-50 dk da dondurma hazır.

Ben neyli dondurma yapacaksam son 5 dk da makine içine atıp karıştırtıyorum. Kimisi makineye koymadan önce ana karışıma ekleyerek yapıyor..

Ben malzemeyi sıcak ekliyorum kendi makinem soğutuculu olduğundan. Sizinkilerde bu özellik olmadığından soğuk olsun karışım.

Soğuk derken buzlukta beklemiş karışımdan bahsetmiyorum.dondurucuya koymayın asla karışımı.

Dondurmanız makinede olduktan sonra 5-6 saat buzluğa koyun yeter.

Son yaptığım bu şekilde oldu.

DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER
DONDURMA YAPMA MAKİNESİ KULLANICILARI / TARİFLER

-----

salep konusunda şöyle bir mesajım mevcut

------

Şu mesajı yıllar önce görüp kendisine mesaj atmıştım;

https://forum.donanimhaber.com/trendyol-kargo-bedava-en-ucuz-urunler-guncel--141103802

[simage]https://store.donanimhaber.com/8e/46/cb/8e46cb896b65f4b0f234cb0a8a6c7776.png[/simage]

O günden beri salepi buradan alıyorum ve çok çok memnunum. Daha önce bucak salep com filan link vermişim kusura bakmayın. En son 1 yıl önce alınca unutmuşum direk bucak aklımda kalmış çünkü.

https://salepciyiz.com/kategori/dogal-salep?tumu=1&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

https://www.amazon.com.tr/dp/B002007HQI/

Tr de en ucuz 3500-4000 tl isteyen tr den alabilir..

4 ay once kendime su makineyi almıstım,daha dun bıle yaban mersınlı dondurma yaptım efsane oldu..

https://forum.donanimhaber.com/delonghi-ick-6000-dondurma-makinesi-8000-tl-yerine-3200-tl--151215510

Su an kaliteli bir dondurmanın kg fiyatı 200 tl olduğunu da unutmayın..

Muhtemelen birkac saate stoklar biter.yurt disinda 1500 eurolara satilan bir cihazdir..

İlk mesajı belli başlı otellerin erken rezervasyon başlangıç fiyatlarını yazmak için güncelleyeceğim.

Yaz geldiğinde en azından karşılaştırıp kazanç veya kaçan fırsat olup olmadığını görebiliriz.

Yıllardır ilk çıkış fiyatları hep aralarda kaynıyordu en azından fikir sahibi oluruz.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Tum fiyatlari temmuz 20-25 arasi 5 gece olarak paylasacagim.

Kaya Palazzo Golf Resort 20.880 TL

Sueno Hotels Deluxe Belek 15.750 tl. ( diverso ile 15.000 ) - 6 gece fiyati. 5 geceye izin vermiyor otel.

Doubletree By Hilton Antalya Kemer - 11.700

Ic Hotels Santai Family Resort - 14.560

Selectum Luxury Resort - 15,125

Voyage Belek Golf & Spa - 24.500

Voyage Sorgun - 19.950

Limak Atlantis De Luxe Hotel & Resort - 13.350

Gloria Serenity Resort - 22.463

Gloria Golf Resort - 18.865

Granada Luxury Belek - 12.000

Güral Premier Tekirova - 16.875

Amara Luxury Resort & Villas 9.804TL

Nirvana Dolce Vita Luxury Villas & Suites 15.300TL

---------------------------------------------------------------------------------------------

Tatil dönemi başladığından tatilden dönenlerin kaldığı otel hakkında yorumlarını ekliyorum zaman buldukça;

-------

@TDB Mylome Luxury Otel

Mylome Luxury Otel'deki 6 günlük tatilimiz dün itibari ile bitti. Uzun uzadıya yazacak vaktim olmadığından merak edilen olursa cevaplayabilirim.

Kısaca biz otelden çok memnun ayrıldık. Küçük bir asansör problemi dışında şikayet edecek bir mevzu yok ancak memnun kaldığımız çok konu oldu (Denizi, Yemekler, tatlılar, havlu hizmeti, çalışanların ilgisi, tek talepte oda değişmeleri vb..)

Kısacası tavsiye edebileceğim bir otel.

------

@CrazyLeshRaC LİU Resort

Ramazan bayraminda Rubi otele gitmistik suan LİU Resorttayim. İkiside yakin oteller kalite olarak. Gözüm kapali tavsiye edebilirim. Detayli olarak bayram sonrasi yazarim zaten. Gecen sene Sueno golf e gitmistik acikcasi orayi begenmedik gitmeyi de düşünmüyoruz bir daha

------

@hayalci79 Selectum Family Belek

Herkese iyi bayramlar dilerim. Bayram öncesindeki hafta 3 gece Selectum Family Belek'te kaldık. Bizim ilk beş yıldızlı otel tatilimiz oldu bu. Beklentilerimiz de çok yüksek değildi. Oldukça memnun kaldığımızı söyleyebilirim.

ETS'nin internet sitesinde 2 yetişkin ve 8 yaşındaki çocuk için fiyatı 9400 liraydı şubat ayında. Ben internetten almaya çalışırken kızımızın yaşıyla ilgili sistem hatası verdi nedense, arayıp almak zorunda kaldım. İyi de oldu, fiyatı 8800 liraya çektiler. Ayrıca 620 lira da bonus geldi.

Otele gittiğimizde ETS görevlisi karşıladı bizi, epey iyiydi karşılama. Standart oda almıştık ama aile odası vermişler bize, yani oturma odası da mevcuttu. Güzel bir sürpriz oldu. Odaya girdiğimizde bizi bir şarap ve meyve tabağı bekliyordu. Ayrıca kızımızın doğum gününde de odamıza pasta göndermeleri, başka bir akşam tatlı tabağı göndermeleri güzel jestlerdi.

Denize çok giremedik. Öğleden sonra epey dalgalı oluyordu, ayrıca su da bulanıktı biraz. Şezlonglarda yer bulmamız da zor oldu. Herhalde erkenden havlusunu bırakıp gidiyor insanlar. Havuzlarda vakit geçirdik. Epey genişti havuzları. Su parkını çok sevdik. Bu arada havlular kartla veriliyor, istediğiniz zaman yenisiyle değiştirebiliyorsunuz. Mini kulüpte de çocuklar için çok güzel etkinlikler yapıldı.

Akşamları animasyon ve dans gösterileri vardı, gayet iyiydi. Bir akşam da disko parti vardı, pek bize göre değildi tabii.

Yemekler de genelde iyiydi. Bazı ızgaralar çok lezzetli olmasa da diğer yemekleri, özellikle tatlıları sevdik. Kahvaltı da gayet güzeldi. İlk akşamımızda Türk gecesi varmış, farklı çeşitlerde ızgaralar yapıldı bahçede.

Tabii yemek saatleri dışında farklı büfelerden dondurma, gözleme, pişi vs. alma şansınız da var. Barlardaki içki sayısı da bize göre yeterliydi. Ayrıca her gün odamızdaki mini bar yenilendi. Su, maden suyu, Sprite, Coca Cola ve bira vardı içinde. Alacart restoranlar fiyata dahil değildi, ancak 5 gün kalırsanız bir kere faydalanabiliyormuşsunuz.

Personel çok iyiydi. Hemen hepsi güler yüzlü, nazikti. Hiçbir sorun yaşamadık, bütün isteklerimize koşturdular sağ olsunlar.

Çıkış yaptığımız gün saat 12'de odayı boşalttıktan sonra öğle yemeği yedik, tesisten de faydalanabileceğimiz söylendi. Kısacası güzel bir tatil geçirip oldukça memnun ayrıldık. Daha çok kalabilmek isterdik ama evde bekleyen kedimiz vardı. Tabii biz tatile doymadık. Şimdi Ağustos sonu için fiyat baktığımda Selectum'da 14 bin civarı görüyoruz. Biz ise 10 bin lira civarında bir bütçe belirledik. Yine bir aile oteli olsun, Antalya yakınlarında olsun istiyoruz. Özellikle Aqua parkı ve çocuklar için imkanları önemli bizim için. Şu an araştırıyorum, bakalım uygun bir yer bulabilecek miyiz..

-------

@riderman AquaWorld Belek

AquaWorld Belek de ki 3.gecemiz.

Tamamiyle para ve zaman kaybı.

Buraya gelecek olan arkadaşlar imkanları varsa başka tercih yapsın.

Google yorumlarını okuyabilirsiniz.

Buraya gelmeden 4 gece gypsophila village da kaldım.

8 avans verir o kadar.

Bu kişisel izlenimlerimdir.

Yatırım tavsiyesi değildir.

-------

@Funnyman Aydinbey Queen's Palace & Spa

Bu sene 18-22 Haziran tarihlerinde konakladığım Aydinbey Queen's Palace & Spa isimli Belek'teki otelden bahsedeceğim. Bir de Tripadvisora aşağıdaki yorumumu ekledikten sonra 7 yeni yorum eklendi. Tabii ki hepsi 5 yıldız, hepsi yeni kayıt ve hepsi ilk yorum. Sözün özü: Sakın gitmeyin.

1- İlk otele giriş esnasında otelin girişinde 2 otobüs girişi kapatmıştı ve dolayısıyla 15 dakika sıcakta aracımızda bekledik. (Otel tabiri caizse yol geçen hanı. Dolup dolup boşalıyor. Ortadoğu ağırlıklı misafirleri mutlu etmek en büyük odak noktaları) 15. dakikanın sonunda telefonla arayarak girişimizle ilgilenecek birilerine ulaşabildik.

2- Girişteki lobi barın 10.00' da açıldığını öğrendik. İlk defa böyle bir uygulamaya rast geldim. Keza aquapark öğleden önce ve sonra 2 şer saat açık kalıyor.

3- Personelin canı burnunda. Az sayıda personel moral ve fiziksel olarak bitmiş durumda.

4- Yemek çeşitliliği çok kısıtlı. Kurnazca salatalık, domates vb. 4 farklı şekilde keserek büfeye koymuşlar. Birçok üründe böyle. Resimlerini çektim görebilirsiniz.

5- Çeşitlilik yetersizken mevcut yemek çeşitlerinin birçoğu yenilemez vaziyette. Öyle yemekler var ki; yemeyi düşünmek imkansız. Çeşit olsun diye büfeye konulmuş. Ancak dondurulmuş, patates, soğan halkası, milföy, nugget ve sigara böreği her daim var. Diğerlerinden umduğunu bulmayanlar buraya yönleniyor mecburen.

6- Balık dışında yenilebilir ızgara neredeyse hiç çıkmadı. Sürekli sundukları ızgara sunumunda köfte adını verdikleri bir oluşum var. Ne olduğu büyük soru işareti. Aynı şekilde, aqua daki et döner ne etiydi anlayamadım. Denedik ve yanıldığımızı anladık.

7- Kullanılan kahvaltı malzemeleri sınırlı ve düşük kalitede. Örneğin açık büfede sundukları 8 tabakta 3 peynir çeşidi var. Resim olarak ekledim.

8- Tatlılar genellikle tekrar. Aynı tatlı tipleri her gün var. Ağdalı tatlılar boğazı yakıyor. Sofra şekeri ile yapılmamış olmaları büyük ihtimal. Zaten tükenmiyor büfede. Herkes durumun farkında patron da durumdan hoşnut sanırım. Tasarruf tasarruftur.

9- Denize sıfır olmadığı için shuttle ile deniz taşıma yapılıyor. Burada bir sorun yok. Plaja ulaştığınızda görecekleriniz son derece ilginç. İçecek olarak, gazlı içecek, ayran ve su dışında birşey yok. Çalışanlar eğitimsiz anladığım kadarıyla, küfürlü konuştuklarına şahit oldum. O kadar derme çatma ve bakımsız ki müşteriye olan saygının derecesini buradan da anlıyorsunuz.

10- Plaj duşu çeşmeye iple bağlanmış mavi renkli bir hortum. 4 gün orada kaldık bir değişiklik olmadı. Resmini ekledim.

11- Otelden çıkış günü eşim, kızlarım ve ben odadayken kapıda temizlik yapın ışığı yanmamasına 2 defa üst üste kapıyı çalarak elemanları içeri daldılar. Neymiş, büfeyi dolduracaklarmış. Büfe dedikleri 2 soda 2 su ve 2 meyve suyu. Tabii çıldırarak Genel Müdüre ulaşmaya çalıştım. Müşteri İlişkileri görevlisi ve housekeeper bu rezilliği savunmaya kalkıp sonunda özür dilediler.

12- Hamam, saunada 2 kez düşme tehlikesi geçirdim. Sebebi otel ıslanan zeminleri silecek eleman bulamıyormuş.

13- Otele bugün 3 yetişkin bir çocuk gittiğimde 16 bin TL. Ucuz da değil. İlk gün, otelden şikayetimizi belirterek Aydınbey's otellerinin diğerlerine transfer istedik. Ancak (büyük ihtimalle) % 100 doluluk bahanesiyle geri çevirdiler. Bu süreçte Jolly Tur' dan Onur bey bize elinden gelen yardımı yaptı. Kendisine teşekkür ediyoruz.

14- İyi şeyler var mıydı; içecekler, dondurma, odalar ve bazı canla başla çalışan personeller bence gayet iyiydi. Ama personeline acımayan müşterisini de kaz görür. Bir deriden 3 post çıkartmaya çalışan patronaj profili. Tam olarak hissettiğimiz buydu. Aydınbey' s grubunun hiçbir oteline ne giderim ne de tavsiye ederim. Tatilimi berbat bir sinir harbine dönüştürmeyi başardılar.

---------

@ Y.Serdar Çakar - Mylome resort

Mylome resorta Aralık 2021 de

4-8 temmuz 2022 giriş çıkışlı

6800. Otelde ödeme olarak gerçekleşti.

Yorum

4 gece konaklama ardından ;

Giriş: otel çok yeni ve güzel.

önceden rezervasyon yaptırmama rağmen farklı fiyat yansıttılar. Otelz.com a teşekkür rezervasyonu oradan yaptığım için aradım ve hemen otelle iletişime geçildi ve rez. fiyatı uygulandı. Standart deniz manzaralı oda, güzel, ferah ,çok hoş. Temiz ve de düzenli. Minibar yeterli ve eksikler yenileniyor.

Otelin bence en sevdiğim özelliği; tüm olanakların derli toplu yakın olması diyebilirim.

Konaklama:

Yemekler güzel, çeşitli, alternatifli ikram alanları ile açık büfeye çok az gerek kalıyor.

Tatlılar kuru pasta ve diğer ürünler güzel fakat biz cheesecake birtürlü beğenemedik. Bizce olmamış ama yorum farkı denilebilir :(

Balık ve İtalyan alakartları kesin tavsiye ederim, işlerini bilen ve canla başla çalışanlara bar çalışanlarına teşekkürler. Onlara benden 5yıldız.

Müşteri ilişkileri birimini de unutmamak gerek ve bir teşekkür de onlara.

İçecekler kaliteli, fakat her bar noktasında aynı ürünler yok ayrıca menü de yazılı olan bazı içecek-ürünler yok yada bitiyor

Havuziçi barında çalışan arkadaşlar için bence bahşiş sistemi geliştirilmeli :)

Çalışanların çoğu Güler yüzlü ve yardımsever.

Yönetim ekibi de (benim görüştüklerim) canla başla çalışıyor önceliğin müşteri memnuniyeti olması için yoğun çalışıyorlar .

Çıkış:

Çıkış günü oda tesliminden sonra otelde misafirliğiniz devam edebiliyor bilginiz olsun. İhtiyaç halinde Geç çıkış odası vermeleri güzel.

Ufak bir sitem; gece müdürünün _ ben halledebilirim diyerek , banim hayaller kurmam 😀 kusura bakmayın kafanızı şişirdim o gece👍

ÖNEMLİ: bence havuz-deniz HAVLUSU ALINMASI VE BIRAKMAMA OLAYI BİRAZ HATALI.(havlukart benzeri bir uygulama olmalı)

Son olarak otelden memnun kaldık hatta tekrar satın almak istedim 2023 Temmuz için maalesef alamadık. ne olacağı konusu net değilmiş.

Bence otelde kalan misafirler aldığı hizmete göre bahşiş vermeli

-------------

@ civcivx Zeynep Otel

Temmuz ilk hafta oradaydım. 2 gün önce dönüş yaptım. Bu otelin son sezonu olduğu için yorum yapmayacaktım ama soran olunca yazayım dedim. Son anda Haziran ortasında buraya gitmeye karar verdik ve 6 gece 2 kişi için 13 bin civarı ödedik.

Öncelikle, bu otelde 4. konaklamamdı ve geçen yıl Kurban Bayramı'ndaki kaos kesinlikle yoktu. Daha önceden bildiğim hali ile aynı. Golf binası yıkıldığı için oranın misafiri de eksilmiş olduğundan otelde ciddi bir rahatlama söz konusu.

Otel kaldığım hafta tamamen doluydu ama ne plajda, ne havuzda, ne de iskelede şezlong sıkıntısı yoktu. Şöyle ki, sabah saat 9-10 gibi iskeledeki şezlonglar bile boştu. Restoranda vb. kesinlikle yoğunluk yoktu Yemek kalitesi eskisi gibi. Çok çeşit yok ama hepsi lezzetli. Alkol olarak genelde otel markaları var. Bilindik marka olarak Tuborg, Yeni Rakı, JB, Kavaklıdere ve Gilbey's var. Gerisi otel markası. Sular Erikli. Personel hizmet açısından eskisine göre farklı davranmıyor, o konuda sıkıntı yaşamadık. Zaten bir çoğu yeni otelde başlayacak sanırım, o yüzden boşvermişlik gösterme durumu yoktu.

Otel müşterisi orada bulunduğum dönem içinde gayet kendi halinde insanlardı, taşkınlık, gürültü vb olmadı. Ortadoğulu müşteri ise neredeyse hiç görmedim.

Ancak ana bina eski olduğu için bu durum odalarda da göze çarpıyor. Banyolar yepyeni ama halı, kapılar vb. otelin yaşını belli ediyor. Ama bunu çok dert etmedik doğrusu. Odalar her gün temizleniyor ve havlular değişiyor, minibar yenileniyor.

Alakartları daha önceden kullanmıştık ama bu yıl bebekle gittiğimiz için kullanma imkanımız olmadı maalesef. Yine giderdik ama bebek gürültü yapar diye insanları rahatsız etmeme adına tercih etmedik.

Belek'te bence son f/p oteli olarak sanırım sadece Zeynep Otel kalmıştı, o da seneye yok artık. Yarısı şu anda gitmiş zaten. Yerine başlanan inşaat, anlayabildiğim kadarıyla villa tarzı yapılardan oluşuyor ve bunların fiyatlarının şu anki Regnum'dan daha aşağı olmayacağını tahmin etmek güç değil. İnşaat tam gaz devam ediyordu ve önümüzdeki yıl açılmış olur sanırım.

Ne yalan söyleyeyim, ana kapıdan girince sağda sürekli konakladığım Golf binasının yıkılmış ve yerinde inşaat başlamış olduğunu görünce üzüldüm. Bizim gibi yeme içme ile çok arası olmayan ama düzgün bir hizmet, büyük bir iskele ve plaj/deniz ve sakinlik arayan insanlar açısından iyi bir f/p oteliydi. Bana göre sadece markalı alkol, lüks bir bina ve oda ve sınırsız çeşitte yiyecek arayanları memnun etmez.

Hakkında
Meslek: Gıda Ambalajı Üretimi
Forum İmzası:
Member of DH since 2001
Best Restoration Druid in the world.
Best Pro Evolution Soccer Player in the world
Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
Forum İkinci El İmzası:
Member of DH since 2001
Best Restoration Druid in the world.
Best Pro Evolution Soccer Player in the world

Quake 3 arena master

When I was your age, i rocket jumped all the way to school, both ways....
Hakkımda:
life is a lesson you learn it when you're through..
Sistem ve Tercihleri
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
World of Warcraft
Sugosu
TV
Sony
Ses Sistemi
Bose
Tablet
apple
PSN ID
sugosu82
Fotoğraf Ekipmanları
Sony
Beyaz Eşya
Miele
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 18 dk.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14.209
İkinci El Bölümü Mesajları: 315
Konularının görüntülenme sayısı: 1.481.405 (Bu ay: 30.688)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9.523 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.