Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
49.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
115 oy
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Yalapirasayi

Bu kotulediginiz firmalar istihdam sagliyor.Dukkan kirasi personel gideri var.Tabiki internet satisina gore daha pahali olacak. Sizin gibi firmalari kotuleyen insanlar magazaya gelir o internette 50 lira magaza 80 lira dedigin kulakligi yarim saat anlattirir. Adam sana hizmet veriyor internet sadece urunu veriyor
    İyi ya hizmet veriyor istihdam sağlıyor diye müşteriyi düdüklemesine göz yumalim haa çok iyiymiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Vatan da sizin servis ve garanti işlerinizi sallapati yapıyor.

Görevli koyuyor masa altına artık aklına ne Zaman gelirse yolluyor

Ozaman bende diyeyim Adamlar evinize su elektrik doğalgaz getiriyor onca tesisat çekiliyor babalarının hayrına mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naber0

Şom ağızlı
    Yeni değil hocam yaklaşık bir buçuk ay oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: YuNeM38

2 bilgisayarımı da vatan bilgisayardan aldım piyasanın çok altında fiyata. Hatta son aldığım gece indirimiydi internette bulunacak en uygun fiyattan 2bin lira net daha ucuza aldım. Bunun haricinde mağazasına da uğrarım arada sırada. Pek çok ıvır zıvır teknoloji ürününü iyi indirimlerden aldığım olmuştur.
    MSI laptop aldım vatandan 2 ay önce.En uygun fiyat vatandaydı.Laptop ve bilgisayar bileşenlerinde ciddi indirim yapıyorlar.N11 ve GittiGidiyor gibi sitelerdeki ne olduğu belli olmayan satıcılardan alışveriş yapacağıma vatan bilgisayardan
    alışveriş yaparım.Vatan bilgisayar en son batacak firmadır.

• zamanında sennheiser kulaklık almıştım piyasadan 20 30 tl yukarısına tam 1 sene sonra arıza yaptı tek kulaklık sıkıntı çıktı çat değişimini yaptılar.... n11 vb alışveriş sitelerinden piyasadan 20 30 tl ucuza sony, philips vs aldım onlarda arızalandı kullanıcı hatası deyip işin içinden çıktılar.... Vatan candır...

• Alışverişimi Vatan Bilgisayar'dan yapıyorum ve bu zamana kadar herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmadım. Fiyatlar konusun da piyasaya göre aman aman da uçuk değil. Haftasonları ve özel kampanyalarda çok iyi rakamlar bulabiliyorum. Vatan batsın demek orada çalışan binlerce kişi ve ailesinin günümüz şartlarında zor duruma düşmesi demektir. Silah zoruyla satış yapılmıyor. İşime geleni alırım, gelmeyeni almam.

Moda oldu bu başlıklar genel de rakip firma calışanları açıyor.

Elin Hans'ı kazanacağına Hasan kazansın.

• quote:

Orijinalden alıntı: kortekes

Tam kölelik
    2600 maaş + yol + yemek + prim tecrübesiz birine göre kölelik değil günümüz satlariinda

Ben internet üzerinden hakkımı bu kadar hızlı alacağımı sanmıyorum. Belki alına bilir fakat ben birazda gidip mağazada konuşacak biri arıyorum yani. Diğer türlü ürünü gönder kullanıcı hatası yazsın sana geri versin, kime ne derdini anlatacaksın?

Zaten bu güven meselesi birazda bu firmaları ayakta tutuyor. Tercih.

İnternet pazarını Vatan Bilgisayar'in internet fiyatlarıyla kıyaslamak gerek. Kaldı ki ben yine mağazadan alıyorum. Diğer marketlerde insanın yüzüne bakmıyorlar.

Yerli ve binlerce kişiye istihdam sağlayan bir şirket neden batsın. Bunu istemek sağlıklı bir düşünce değil.

Güzel düşünen yerliye destek veren bir toplum oluruz inşallah.

Yaşasın Hasan amca.

• Sony marka televizyonumu tüm araştırmalarıma göre en uygun fiyata vatan bilgisayardan satın aldım. halen bile fiyatları daha pahalı. 600 TL'ye yakın indirim sağladır. 3 yıl önce aldığımız telefonun üstünde çizik var diye bire bire 24 saat geçtikten sonra hiç zorluk çıkartmadan değiştirdiler. oradan aldığım laptopu güzelce kullandıktan sonra aldığım fiyatın üstüne sattım. her yönüyle iyi demiyorum ya da ben şanslıydım. bu yüzden batmaları gibi bir şeyin söz konusu olacağını düşünmüyorum.
    Gö**** Yı****, Adres Bornova/İzmir, Telefon 054****4274, Ödeme aldığım ve ödeme yaptığım tek banka Enpara Bank A.Ş., IBAN TR09****670046
    İletişim: forum üzerinden mesajlaşma, telefon ile arama veya whatsapp üzerinden mesajlaşma.
  • Fiziksel mağazalar kapandığında, dijital pazarın fiyatlarının ucuz kalacağını sananlar var belli ki.

• Devamli vatandan alişveriş yaparim hep te çok memnun kaldim,siz hiç media markt'a gittiniz mi acaba ya çok merak ediyorum,orda müşterinin yüzüne bile bakmiyorlar.Hangi birimizde akilli telefon yok şuan,araştirin kardeşim-bu iş sadece sosyal medya ile olmuyor.Sevmediğin bir firma olabilir yerli yada yabanci da olabilir -sen once orada çalişan insanlari ekmek yiyen emektarlari düşün.işsiz kalip ailesine bakamayinca karinlarini sen mi doyuracaksin.
    Elin hansi kazanacağina Hasan amcamiz kazansin diyen arkadaşa da katiliyorum,iyi laf etmiş.
  • Çünkü gözünü erken açtı, TeknoSa da fazla geç kalmadan uyandı (ki Sabancı olduğu için zaten çok sıkıntı da yaşamazlardı). Peki uyandıkları konu neydi? Uyandıkları konu sadece bilgisayar odaklı götüremeyecek olmalarıydı. Peki bu ne demek? Elektrik-Elektronik mağazası olmak demek, yani bilgisayar ve çevre donanımları dışındaki elektrik-elektronik ürünlerini de satmak demek. Bimeks, Gold, Mavi Donanım gibi iyi mağaza zincirleri neredeyse son anlarına kadar bilgisayar dışı ürünlere geçiş yapmadılar, yapanlar da çok geç kalmıştı. Kriz dönemlerini de iyi geçirdiler; özellikle Vatan Bilgisayar, hangi ürünün stokta hangi ürünün sipariş üzerine gelmesi gerektiğini iyi planladı ki kriz döneminde stok ürünlerin faydasını da gördü (hem düşük döviz maliyeti hem de aynı nedenden kaynaklanan kar marjı ile). Çünkü bir ara, Vatan Bilgisayar da bile aradığınızı bulamıyordunuz, özellikle küçük şehirlerde. Kaldı ki, internet pazarını da iyi kullandı Vatan Bilgisayar, TeknoSa o kadar takmadı internet piyasasına, önem de vermediği için sonradan kapattı zaten.
    TeknoSa'dan çok az alış veriş yapmamışımdır, çünkü, zaten bilgisayar sektörünü amaçlayan bir satır stratejisi ve ürün gamına sahip olmayan bir marka oldu hep. Ama Vatan ileriyi iyi gördü ve zamanında ürün gamı değişikliğine giderek, krizi atlattı ve hala ayakta.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.