Şimdi Ara

Vatan computer nasıl hala ayakta ? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
417
Cevap
0
Favori
48.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
115 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı insanlar hala İnternetten alışverişe sıcak bakmıyor. Tv'de instagramdan dolandırılanları görüyorlar, diğer siteleri de öyle görüp uzak duruyorlar. Bunun yerine de vatan gibi yerleri tercih etmeleri doğal.
    Emin olmak isteyenler var. Deneyip almak istiyorlar.
    Kargo beklemek istemeyenler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 bilgisayarımı da vatan bilgisayardan aldım piyasanın çok altında fiyata. Hatta son aldığım gece indirimiydi internette bulunacak en uygun fiyattan 2bin lira net daha ucuza aldım. Bunun haricinde mağazasına da uğrarım arada sırada. Pek çok ıvır zıvır teknoloji ürününü iyi indirimlerden aldığım olmuştur.
  • E-ticaretin çok büyük bir pay olduğunu zannetmeyin arkadaşlar. Aktif olarak 5 milyon insan kullanıyormuş. Yani halkın çoğunluğu "gözümle görmeden satın almam" mantığında. Kaldı ki elektronik ürün vs. konularda kargoda yaşanacak sorunların yarattığı problemleri falan da hesaba katarsak insanlar haksız sayılmaz...
  • PC,Xbox one, monitör kısacası klavyesine kadar her şeyi vatandan aldım. Çok da memnum kaldım. Ayrıca bölgeye şunu şu fiyata indir diye de yazı yazdırırım iyi kötü indirim alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

Bimeks gold saturne olan oldu
    Saturn batmadı

M-S Türkiye

Yani Media markt ve Saturn Türkiye ile devam ediliyor.

Pazara ilk girdiklerinde Yurtdışında olduğu gibi kendine ait 2 firmayı rekabete soktu.
    Aynı Koç bünyesinde Arçelik ve Beko gibi..

Daha sonra Saturn daha beğenildi , ama medya reklam gücü olarak media markt ı öne sürdüler. (En düşük fiyat sistemi bakış açısıda öne çıktığı oldu)

Şube sayısı yükseldi ve saturn sabit kaldı.
    Daha sonra Almanya türkiye ye Birleşim kararı verdi. Mağazalar 1 gecede tabela değişti ama faturalara bakarsanız hala aynı , zaten şirketin güneşlideki merkezindede Saturn tabelası duruyor..

Kısacası batmadı , tamemen Strateji ile hareket ettiler..
  • Yahu bu firmalar olmasa internette ki fiyatlar sabit mi kalacak a parlak akıllı ,bu firmalar rekabeti ayakta tutar , özellikle devletin fiyatlara karışmadığı bizim ülkemizde.

• Cihan kullanıcısına yanıt
    Bilgi icin tesekkurler hocam 👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5-6 ay evvel 12 taksitle 600litre grundig buzdolabini en ucuz teknosa dan aldim. hb,n11,g.gidiyor hepsinde daha pahaliydi

bu aralar 10.1 inç samsung 510 tablet alacagim.yine teknosadan alacağim galiba 1149 liraya

2- 3 ay evvel SL B07 BEW Hotpoint Ariston supurgeyi 12 taksitle 299 liraya aldim. 1500 liralik philips kadar sessiz ve cekişi güclü

yani bazen hakikaten guzel fiyatlar veriyor

• Ürünü yerinde görüp deneyebilmek
    Ürünler hakkında personelden bilgi ve kıyaslama alamabilmek
    Teknolojiye yabancı olduğu halde ürün almak isteyen için danışma, anında satın alma ve pazarlık yapabilme noktası
    Acil satın alacaklar için anında görüp, alma noktası
  • 1. İnsanlar görmeden, elle tutmadan vs. almak istemiyor. Orada satılan tek şey ram veya ekran kartı gibi şeyler değil. Telefon alırken bile ses nasıl gidiyor diye bakmayan ama kamerasını kontrol eden insanlar çok fazla.

2. Teknik servis çoğu insana böyle yerlerde daha fazla güven veriyor. Ürünü aldım, iki gün sonra bozuldu diyelim. O kargo işi vs. çoğu insanı korkutuyor. Hele gönderdim 1 ay sonra cevap geldi 3 ayda ürün anca elime ulaştı gibi bir şeyin riskini almak istemiyorlar.

3. İnternetten alışveriş yaparken ne yazık ki çoğu yer kapıda ödeme yaptırmıyor. Abi ürün gelsin bir bakayım kapıda yapayım ödemesini olmaz mı? O kart bilgilerini vs. internete girmek hala çoğu insan için güvenilmeyecek bir konu. Çoğu insan sanal kart vs. kullanmayı bilmiyor veya 3-5 bin veya üzeri alışverişlerde o limit kullanılması zor geliyor.
  • Bilgisayar satışı ve taksitli telefon satışı sayesinde.

• 2550 tl lik ekran kartını 1990 tl aldım vatanın indirimlerini iyi takip etmek lazım
  • Vatan computerla görüşmeye geldim onlar çağırdı ama isteyen gelip formda doldurabir Cevizlibağ da . Form var burda . Sonra ik ile görüşme yapıyorsunuz ise ihtiyacı olanlar gelsin derim

Vatan computer nasıl hala ayakta ?

• Internet fiyatiyla magaza fiyati arasında fark olmasi normal. Sonucta mağaza nin bircok gideri var.

Ayrica magazada hizmette alirsin. Sana yardimci olam insan gücü vardır. Internette urunu direk kendin degerlendirip aliyorsun.

• Bilmeyenin Temsilci tarafından kazıklandığı bir firmadır.
  • cityzen kullanıcısına yanıt
    Tam kölelik

• Teknosa Adana da bayağı bir salmış incik boncuk oyuncak reyonları teknolojik ürünlerden daha fazla var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şimdiye kadar ne aldıysam hem fiyat hem de ürün kalitesi / tatminiyeti açısından memnun kaldığım firmadır. Ürün satın aldığınız yer, satış anındaki yaklaşımlar gerçekten çok önemli...

Çalışanlar çok geniş aralıkta seçiliyor, belki birilerinin gözünü doyurdukları için ayaktalar. Keşke daha elitleşebilseler, ne kadar eğitseler de çiğlikleri akıyor bazılarının

Ekleme: Mediamarkt mağazası olsa çevremde her şeyi oradan alırım, Hans ve Hasan karşılaştırmasından değil ama insan ve hayvan karşılaştırmasından...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubytube -- 27 Ocak 2020; 15:32:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kurumsal müşteriler hala buradan alıyorlar. Psu'mu vatandan aldım voltaj dengesizliği vardı. 5dkda yenisini verdiler. Bakın abartmıyorum. Kayıtla uğraştırmadan 5dk içinde. Mis gibi hizmet internetten alsaydın kargonun onlara gitmesi telefonda dert anlatma mailleşme, geri gelemesi derken en az 1 hafta geçecekti. İşinin hemen hallolmasını isteyen, destek isteyen vatandan alır bu kadar basit.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternetten çok fazla alışveriş yapan biri olarak, tv,bilgisayar gibi ürünleri mağazadan alma taraftarıyım. 100 lira 200 lira fazla veririm,ürün bozulduğunda karşımda sanal bir MT yerine, gerçek bir muhatap bulurum en azından. Benim gibi internetten alışveriş yapmayı seven biri bile bunu diyorsa,internet alışverişine sıcak bakmayan milyonları siz düşünün.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.