Bildirim
Var mı clio symbol gibisi be hey yavrum hey
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam zaten bu tarz araç alanlar yakıt ekonomisi yönünden,az masraftan dolayı tercih ediyor.Bende yorumunuza katılıyorum türk ailesi için ideal bir araç -
Peki ya güvenlik?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CKT
Peki ya güvenlik?
bunu bende merak edıyorum -
Bu saydıklarınız dizel motorun karakteristiğinden geliyor. Renault nun bir payı yok.
Fakat ben yakıt ekonomisi yapan, aynı zamanda 'almak istemediğiniz' sürüş keyfi, hızlanma , kalite gibi değerleri verebilen araçlar tanıyorum. Şimdi isim versem marka fanatikliği olacak.
Kısacası üzülerek söylüyorum ki renault clio symbol ün "vasat" bir araçtan farkı yok. Üzerinde düşünülmemiş, tam anlamıyla fabrikasyon işi(tabi ki her araba fabrikadan çıkar anlatmak istediğim farklı) , ucuz bir araç sadece. -
Tam bir esnaf arabası az yakar çok kaçar , parçası ucuz , istediğin kadar yükle banamısın demez yeni nesil Reno Toros gibi. Ama iş güvenliğe ve konfora gelince o konuda üzer , güvenlik ve konfor olmadığı zamanda az yakmasının ne gibi bir espirisi olabilir ki? -
Filo kiralama kullaniyoruz is yerinde; baz donanim dci symbol dolu heryer.. guvenlik yok gibi bisey; hareket halinde kapi kilitlemesi haric arkadan yarimotobus carpinca cliohb e donusmus bikac arac var
bagaja pek bisey koymamaya calisiyoruz
Alt devirleri(keci gibi), yerden yuksekligi(vurmadi henuz hicbiyere),bagaj hacmi,vites yollari,dusuk tuketimiyle tam bir aile araci..
Ama katlanamadigim bikac yonu var;
yumurta tasarimli yan aynalari tam anlamiyla görüş faciasi, nereye cevirsen kurtarmiyor görüşü..
Direksiyon hissi, otoyolda odunsu oldugu kadar, manevralarda da çapıyla-sertligiyle zorluk cikariyor..
Scooterdan cikma kornasi..
Bunlar harici bilinen yan ruzgarlardan etkilenme ve yol tutus problemleri zaten biliniyor..
Ucuza kapatilip Cümbür cemaat binilesi bi araç..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: msansertekin
Bu saydıklarınız dizel motorun karakteristiğinden geliyor. Renault nun bir payı yok.
Fakat ben yakıt ekonomisi yapan, aynı zamanda 'almak istemediğiniz' sürüş keyfi, hızlanma , kalite gibi değerleri verebilen araçlar tanıyorum. Şimdi isim versem marka fanatikliği olacak.
Kısacası üzülerek söylüyorum ki renault clio symbol ün "vasat" bir araçtan farkı yok. Üzerinde düşünülmemiş, tam anlamıyla fabrikasyon işi(tabi ki her araba fabrikadan çıkar anlatmak istediğim farklı) , ucuz bir araç sadece.
haklısın her 10binde bakım isteyen ve yağ yakan D4-D varken neden insanlar gidip uyduruk reno alıyorlar ben de anlamıyorum -
Adam mercedes bmv her neyse yeminle en sağdan gidiyor azıcık bassa araç şurup gibi benzin içiyor mübarek yada tüp taktırmış aracın feleği şaşmış bomba üzerinde. Konuyu açan arkadaşı çok iyi anlıyorum. Gerçekten sümbül, albea, corsa dıesel olanlar keyif vermeye başladı.
quote:
Orijinalden alıntı: sgul2002
Adam mercedes bmv her neyse yeminle en sağdan gidiyor azıcık bassa araç şurup gibi benzin içiyor mübarek yada tüp taktırmış aracın feleği şaşmış bomba üzerinde. Konuyu açan arkadaşı çok iyi anlıyorum. Gerçekten sümbül, albea, corsa dıesel olanlar keyif vermeye başladı.
"Tüp takmış felegi sasmis bomba üzerinde"
13 yıldır tüplü araca biliyorum hiç felegim sasmadi
quote:
quote:
Yanlış anlama bende 10 yıl tüplü araç kullandım deiğişik markalrda . Hiçbiri düzen tutmadı belkide benim şansımdan , sonra dizele geçince hepsi hikaye oldu. Kal sağlıcakla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Yanlış anlama bende 10 yıl tüplü araç kullandım deiğişik markalrda . Hiçbiri düzen tutmadı belkide benim şansımdan , sonra dizele geçince hepsi hikaye oldu. Kal sağlıcakla
Dostum seni anlayacak insan sayısı az , 3 sene clio symbole bindim 2005-2008 yılları arasında daha sonra polo classic seat toledo opel vectra toros flaş gibi arabalara bindim ancak symbolün daha doğrusu DCİ motorun ekonomisini hiç birinde bulamadım , şimdi ise 2008 model megane dci var , Soranlara almayın çok yakyor basit araba diyorum bırak almasın millet ben onun ekonomisini ben biliyorum , mazotu 3.99 dan alıyorum km de ne kadar yaktığını sürekli hesaplarım , zaten millete aracım iyi desen illa bi kulp takan çıkacaktır o yüzden boşver gitsinaracınla mutlu ve mesut yaşa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mendel50 -- 24 Kasım 2013; 13:20:02 >
-
Tek kriter bir yerden diğerine ucuz gitmekse otobüse de binebilirsiniz.
Size de hak vermediğimi düşünmeyin sakın, devir ekonomi devri 5TL benzin adamın belini büküyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: msansertekin
Kısacası üzülerek söylüyorum ki renault clio symbol ün "vasat" bir araçtan farkı yok. Üzerinde düşünülmemiş, tam anlamıyla fabrikasyon işi(tabi ki her araba fabrikadan çıkar anlatmak istediğim farklı) , ucuz bir araç sadece.
dci motorlar odun fırınında mı imal ediliyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Mmertkk
quote:
Peki ya güvenlik?
bunu bende merak edıyorum
21 kasım sabahı kaza yaptık, sürücü olarak 2 dişim kırıldı, fena ağrılarım var. sağ taraftaki annemin 5 kırığı var. (omuz-bel arası sol taraf, göğüste, kaburgada ortadaki birleşim noktası, sol 1. omur, sağ bacakta parçalı kemikte 2 kırık) sebep? kırmızıda geçen bir o... çocuğu! sebep ne olursa olsun, araç hiç güvenli değil; emniyet kemeri takılıyken bile. yol tutuşu, direksiyon titremesi emsalleri gibi, çok zorlamamak gerek. 130 km/h süratten sonra titriyor. abs yoksa frenleri zaten yok. Allah'ı var, hızlanması vasatın biraz üzerinde. çok da yakmıyor ve hacim, tasarruf gibi konularda çok iyi. bazı konularda ise sıkıntı büyük. kaza anında koltuğum raydan çıktı ama çarpıp dönerek durunca fazla kıpırdayamadı koltuk. kemer annemin kaburga kemiğini ortadan, birleşim noktasından kırdı. aşağıda kalp var bu arada. kaza anında felç olabilirdi ki maalesef bu oran çok yüksek. şanslıydık. kazanın tüm darbesi mi diyeyim, artık neyse tüm enerji anneme bindi sanki. bu da büyük bir sorun. ben de büyük bir şiddete maruz kaldım tabi, 2 dk otursam taş kesiliyorum. yatmak vs. sıkıntı ama bende kırık yok, ezilmeler var(mış). yemek yiyemiyorum zaten.
not: tam önden, karşı tarafın sağ ön çamurluğuna direkt çarptım.
not 2: emniyet kemeri, kaza anında biraz esnemez mi? tabi öyle çözülüp gitmiş gibi değil, tam darbe anında kuvvetli baskıyı azaltmak için.
son not: hastane vs. işler bitsin, konu da açacağım. orada ne var ne yoksa yazılacak.
-
Zevk alınacak bir araba değil ki zaten, 1.5 dCi motorun hatırına alıyorlar. -
Büyük geçmiş olsun.
Hep söylerim symbol mudur nedir bana göre torosun makyajlı hali.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.1996 -- 23 Kasım 2013; 21:35:24 >
sağoşun. hizmet amacı belli: hacim lazımsa ve az yakması gerekiyorsa alınabilir. bunun dışında uzak durmak lazım. mesela bizim için 3. araç olarak biçilmiş kaftandı, yayla, köy gibi yerlerde kullanışlı bir araç ama gün geliyor, insanın başına böyle şeyler gelebiliyor. olacağı varmış. iki gün önce megane bizde değildi, babam vermiş birisine, öğlen gelecekmiş, focus da servisten dün çıktı. her şey olacağına varıyor yani. yoksa diğerleri varken uzun yol için binilecek araba değil symbol ama dediğim gibi, olacağı varmış. -
önceki aabalarımdan biriydi 2009 symbol. akıllara zarar. otobanda 90 la hafif uzun vadeli bir viraja girsem bile arkadan bir titreme terleme geliyordu. 100 km hızla giderken araba içinde konuşutugumuzu duymuyorduk elalem müziğin sesini kısar konuşmak için, ben gazı kesiyordum :D ama yakıtta
-
Yok.
Benzer içerikler
- hyundai i20
- dct şanzıman hangi araçlarda var
- araba gaz yemiyor devir yükselmiyor
- dizel araç çok yakmaya başladı
- passat b9
- peugeot 2008 gt 2024
- citroen fiyat listesi 2025
- fiat egea cross 2025 fiyat listesi
- togg mtv 2025
- audi a6 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X