Şimdi Ara

Bune sıcaktır kardeşim offfff ki ne offfff

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
2.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bıktım usandım özellikle geceleri çok sıcak oluyor pencereden bakıyorum bazen dışarısı evden daha sıcak. kaynar çay koydum o bile fayda etmedi. dün bi ara yağacak gibi oldu gece rüzgardan bi' şeyler uçuştu havada sonra söndü gitti o da. ne yapmak lazım buzdolabına mı girelim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇayLaK KRaL -- 14 Mayıs 2010; 23:28:25 >

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Ben de Aydın'dayım bi de burayı görün don atlet moduna geçtik biz.

offfffff hemşerim sen daha fena yandın. aydın sıcağını iyi bilirim insanı canından bezdirir. hele nazilli gece balkonda yatarsın sabah terler kalkarsın.başlamıştır şimdi memleketimde cavcav sıcakları ben kocaelideyim burada da nemden dolayı pişiyoruz baya sökede olsan bi nebze yırtardın ama her daim estirir mübarek ilçe. yazın battaniye ile uyurdum bazen

•  Bune sıcaktır kardeşim offfff ki ne offfff

buz gibi biraya ne dersin o zaman

Orijinalden alıntı: The Answér

ufffff derim ne dicem. para olsa markete koşucam da para yok işte. şimdilik demli kaynar çayla idare ediyoz

• quote:

Orijinalden alıntı: The Answér

Yummy!!!!!

• Antalya gece gündüz 40+ derece boxerida cıkaracam artık

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Ben de Aydın'dayım bi de burayı görün don atlet moduna geçtik biz. Bugün 38 dereceydi sanırım.

Aydın berbat ya sabah okula Kuşadasından servisle gidip geliyorum dönüş tam bi faciaydi 2 saat kendime gelemedim..
  • soğuk olsa hava sıcak istersiniz sıcak olsa soğuk istersiniz.sizi memnun etmenin bir yolu yok mu?

R.I.P PAUL GRAY
  • ya baharın guzelliğini yaşayamadım adam akıllı bu sıcaklar beni eve kapattı

Orijinalden alıntı: .Uğur.

soğuk olsa hava sıcak istersiniz sıcak olsa soğuk istersiniz.sizi memnun etmenin bir yolu yok mu?

walla şu ana kadar kışın hiç bu kadar bıktırıcı durumlar yaşamadım. canıma da tak etti sonunda konu bile açtım. kış adamıyım vesselam üşümem kolay kolay. üninin ilk yıllarında yaklaşık 8 sene önce yurtta kalırken, bahçesinde karlar üstünde şortla atletle yalın ayak gezerdim,yatıp yuvarlanırdım, ne güzel günlerdi
    Gavur şeysi gibi
    Evinizde çocuklar, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşınızda reklamlara çıkan çocukların elinde çikolatalar Püskevitler birbirlerine ikram ediyorlar, birbirleriyle yiyorlar şakalaşıyorlar ! O çocuk aklından geçiriyor benimde bir çikolatam olsa, benimde bir püskevitim olsa diyor. Anne bize niye almıyorsunuz ! Bizde niye yok diyor !
  • biraya ailemiz izin verse nerdee para bolda

İkinci kez dönüp baktığım her şey ilgi alanımdır.
  • daha şimdiden başladınız mayıs ayındayız sonra ne olacak acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: cesmuru

burası manisa 33 derece bizim bi de stadyumda 19 mayıs calısmaları var cingene döndük yemin ediyom amele yanığı oldu her tarafımız 1 haftadır canımızı cıkardılar :D

eski lisedeki bedenci geldi aklıma. 19 mayıs panocuyduk hani var ya karşıda renkli panolarla yazı yazarlar. güneş tam karşıdan geliyor, pişiyoruz allah pişiyoruz, gözlerimiz de karardı artık, susuzluktan şişelerce su içiyoruz millet tam çalışma ortasında altına işemek üzere.

sonunda kafama tak etti renk sayılarını ezberledim. gözlük te yok yanımda gözlerime mavi şişe kapakları koydum, rahat ettim biraz, hoca sayıları söylüyor rengine göre kaldırıyorum panoları, hoca fark etmiş uzaktan, renk tablosuna da bakmıyorum, yanımda kanka dürttü olm sana bakıyor hoca çıkart şunları diye, dedim yanlış mı kaldırıyorum? hayır dedi (yanlış kaldırsam uyarı gelirdi hemen) hoca dayanamadı sonunda çıkart şu gözündekiler yoksa bi çakıcam sonsuza dek gözünde kapakla gezeceksin diye, zorla olsun çıkarttım kapakları. sonrasında yanımdakiler gırgır şamata yaparken hoca bir daldı bizim sıraya , komple sıra dayağından geçirdi, nasıl ama tekmeler havada uçuşuyordu. allahtan beni ıskaladı da geçti

ayağına sağlık apo hoca

• bursa iznikteyim,don atlet modundayım şu anda.Ev en üst kat,çatı da yok anasını satayım,gavur .... gibi yanıyor ev.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.