< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cato16 -- 16 Ağustos 2022; 20:59:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vantilatör Fırsatları (195. sayfa)

-
-
çok güzelmiş. ne varsa eskilerde var. şimdikiler beş para etmez
-
Şu anda 379 a düşmüş fiyatı. 18 inch olanı da SF18 499 iyi fiyat
m.turkcell.com.tr
Raks SF 16 Plus Vantilatörhttps://m.turkcell.com.tr/pasaj/beyaz-esya/isitma-ve-sogutma-sistemleri/vantilator/raks-sf-16-plus-vantilator?&color=1003519
m.turkcell.com.tr
Raks Sf 18 Plus Vantilatörhttps://m.turkcell.com.tr/pasaj/beyaz-esya/isitma-ve-sogutma-sistemleri/vantilator/raks-sf-18-plus-vantilator?&color=1003552
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
gerçekten iyi fiyat, başka marka 2 adet almasaydım ikisinden de birer tane alırdım ... ancak bu kadar indirim olması ilginç ve aynı zamanda düşündürücü ...
-
-
-
Hocam satıcı Turkcell'in kendisi yalnız...
-
Ben geçtim siparişi Raks SF 16 için şansıma dün gece vantilatörüm bozuldu iyi fırsat denk geldi. Garanti için kurulumu servise yaptırın diyor ama kim uğraşır onunla.
-
Arkadaşlar ikinci el Flavel 1690, 1000 liraya değer mi sizce?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayakta durmakta zorlanan ayaklı vantilatörler, gel de al...
Nerede o eskilerin kalitesi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 23 Ağustos 2022; 19:24:47 > -
Flavel 1690 gibi bir model piyasaya çıkarsa beni alıntılarmısınız. Hem evde hemde iş yerinde 2 tane Flavel 1690 var kumandalı olması 26 hız kademesinin olması şık durması gibi gibi özelleri sebebiyle aşırı memnunum şuan piyasada böyle bir model yok
-
Pro breeze vantilatör aldım Amazon’dan. Bugün teslim aldım, çok memnunum tavsiye ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Environmental engineer -- 24 Ağustos 2022; 1:49:38 >
Arkadaşlar selamlar herkese gündelik kullanmaya salınımlı,sessiz çalışacak bir makine bakıyorum bütçem 350 lira. Öneriniz varsa hemen alayım.
-
Hayırlı olsun. Ses durumu nasıl? Servisine hangi şirket bakıyor?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
379 tl ye raks sf16 var. Ben aldım. Tavsiye ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben de şimdi bundan aldım. Size geldi mi? Kargonun paketlemesi falan nasıl merak ettim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 10021997 -- 24 Ağustos 2022; 10:29:59 > -
Orijinal kutusunda üzeri baloncuklu naylon kaplanmış halde geldi. Kutuda herhangi bir hasar yoktu. Gayet güzel paketlenmisti yani. 3 günde geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi space99 -- 24 Ağustos 2022; 10:33:26 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam hayırlı olsun kaç günde geldi ürün?
Yüksek hızlarda sallanma sorunu var mı hocam ya da ses sorunu? Bir de koctas'ta Eco Plus 16 modeli satılıyor sanırım ikisi aynı model mi acaba?
-
Takip..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X