Binbaşı
30 Kasım 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
8 üye
Görüntülenme
Toplam: 301 (Bu ay: 1)
Gönderileri

Büyük ele sahip kişiler için güzel fırsat, fiyatı diğer modeline göre daha uygun. Pil ve ağırlık konusunda dezavantajı mevcut. Yine de ben bir tane sipariş geçtim memnun kalırsam belki diye.

Boyutlar:

123 x 82 x 43mm

Ağırlık:

150gr w/Battery

amazon
Bloody R80A-1 Siyah Şarjli Optik 4000Cpi-Isw,Isc,A
https://www.amazon.com.tr/dp/B07CGWRJM4?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_TNPSPCJBJC65HMNC4NPQ

FIFA19 crack oynamaktan ciğerleri solanlar için güzel fırsat.

95.99TL  FIFA 22 Steam
95.99TL  FIFA 22 Steamstore.steampowered.com
Pre-purchase FIFA 22 on Steam
https://store.steampowered.com/app/1506830/FIFA_22

180W TDP + 53CFM. Fiyat şu an bedava, kule tipi soğutucu almak isteyen kaçırmasın. Bu fiyatta rakibi yok, boş boş yorum yapılmasın.

Dark Freezer X120 Intel & AMD Uyumlu 120mm 4pin PWM Fanlı, 4x Isı Borusu, Direkt Kontak İşlemci Soğutucu (DKCCX120) | Teknobiyotik

🔥 178TL 🔥 Dark Freezer X120 Kule Soğutucu  12CM -  180W TDP - 53CFM

Stokta son 4 tane kaldı. Stok soğutucu yerine tercih edilir diye düşünüp aldım. Diğer yerlerde fiyat 200'den başlıyor.

Not: İnceleme videosu yanlış olmuş o yüzden kaldırdım.

Rampage ICEBERG LIGHT 3Pin 120mm AM4 Ready 1500Rpm Beyaz Led Soğutucu Fan : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Az önce de konusu açılmıştı fiyat 6999TL'di daha sonra o satıcı fiyatı 8000'e çekti maalesef. Başka bir satıcıda 7200TL'ye mevcut. Ürünün sıcaklığı CPU bazında şahsen kötü maalesef. Oyunlarda hep 90-94C civarında geziyor. İyi bir soğutucu şart hatta gerekmiyorsa turbo boost bile kapatılmalı. İnceleme linkini ekliyorum.

ÜRÜN LİNK:

Hp 434L9EA R5 Amd Ryzen 5 5600H 8gb Ram 256 +256 SSD RTX3050 Fiyatı (hepsiburada.com)

İNCELEME:

RTX 3050 - HP Pavilion 15 - Unboxing & Review - 6 Games Tested + DLSS Test 😰😰😰 - YouTube

[7199TL] Bitti
Saç dökülme şikayetiyle gittim vitamin hapları,losyon ve tüplerin yanında eğer işe yaramazsa son olarak bu spreyi al kullan dedi doktor. Bu spreyi daha önce kullanmış olan var mı etkileri nasıldır? Yanlarımda açılma ve saçımda kırılma/kökten kopma var. Her duşta 40-50 saçı bırakıyorum.
.,..
Silinsin
Merhaba.
Lensleri yenileyeceğim iki senedir Acuvue Oasys kullanıyorum. Günlük tak-çıkar yapıyorum ama bir zamandan sonra netliği kayboluyor lensin. Göz açıp kapatınca sanki kamera gibi odaklanıyor gözlerim öyle saçma sapan şeyler yaşıyorum. Lens'i değiştirmeyi düşünüyorum aklımda iki seçenek var Coopervision Biofinity ve Air Optix Night & Day

Daha önceden Air Optix Aqua kullanmıştım, Oasys'e geçince baya rahat etmiştim şimdi Biofinity'nin su oranı yüksek olduğundan dolayı ona ılımlı bakıyorum ama Oasys'ın kalınlığı 0,07 diğerleri ise genelde 0.08. Gerçi Hydraglade kullanmıştım 0.06lık o da berbat bi lensti ayrı mesele.

Benim bir gözümde ufaktan astigmat var, o yüzden göz kurursa iş biter bende. Klimalı ortamda ve sürekli bilgisayar başındayım. Günlük 10-11 saat lensle bilgisayar başında duruyorum o yüzden bu konuda beni rahat ettirebilecek bir lens lazım.

Oasys'e devam mı etmeliyim, yoksa önerdiğiniz başka bir lens var mı?
Hakkında
Meslek: System Administrator
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 35 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.105
İkinci El Bölümü Mesajları: 223
Konularının görüntülenme sayısı: 116.959 (Bu ay: 2.581)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.394 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.