< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
![]() |
![]() |
bunu aldım baya iş görüyor sessiz zaman ayarı falanda var. f/p ürünü. ![]() |
Einhell Akülü Vantilatör GE-CF 18/320 P Li-Solo Power X-Change (18 V, ayaklı vantilatör, 4 hız ayarı, otomatik dönme işlevi, yüksekliği ayarlanabilir, akü ve şarj cihazı dahil değildir) 5.292₺ Einhell Akülü Vantilatör GE-CF 18/320 P Li-Solo Power X-Change (18 V, ayaklı vantilatör, 4 hız ayarı, otomatik dönme işlevi, yüksekliği ayarlanabilir, akü ve şarj cihazı dahil değildir) https://www.amazon.com.tr/dp/B0DZNRXJRK |
Sizinle hayat daha güzel, Teşekkürler Madde in Japan,
2012-Suziki Swift-1.2 MT 2004-Daihatsu Cuore- 1.0 High Grade MT 24.08.2017 10:30 :( |
30 metre fan etkisi 20 db ses diyor, kule tiplerinden daha mı etkili acaba? alıp kullanan var mıdır? |
|
Bende bundan aldım, yıllardır Raks'ın bir vantilatörünü kullanıyorum ve sesten oldukça şikayetçiyim, sırf sessizlik beklentisi ile Xiaomi sipariş ettim. Yarın teslim edilirse iki vantilatör arasında ki farkları gözlemlemiş olacağım. |
anladım hocam, peki kule tipinde bunu mu almıştınız? Levoit 25 dB Yatak Odası için Çok Sessiz Akıllı Kule Fanı, 7,9 m/s Fan, 90 Derece Salınım ve 60 Derece Ayarlı, Uzaktan Kumandalı, 12 Hız, Uygulama ve Ses Kontrolü https://www.amazon.com.tr/dp/B0CTMPLGSY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EHYVPWB418K157DS6030&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EHYVPWB418K157DS6030&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_EHYVPWB418K157DS6030&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahap08 -- 23 Temmuz 2025; 21:59:20 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Philips 3000 Serisi Vantilatör, SilentWings Teknolojisi ile Güçlü ve Ultra Sessiz, 19 dB., 2'si 1 Arada Masa ve Ayaklı, Eğilebilir ve Döndürülebilir, Uygulama Kontrolü, 12 saat zamanlayıcı, CX3550/01 3.878₺ ![]() Philips 3000 Serisi Vantilatör, SilentWings Teknolojisi ile Güçlü ve Ultra Sessiz, 19 dB., 2'si 1 Arada Masa ve Ayaklı, Eğilebilir ve Döndürülebilir, Uygulama Kontrolü, 12 saat zamanlayıcı, CX3550/01 : Amazon.com.tr: Mutfak https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B0CYTKSFMN |
Philips 2000 Serisi Vantilatör, SilentWings Teknolojili Güçlü ve Ultra Sessiz, 19 dB., 2'si 1 arada Masa ve Ayaklı Vantilatör, Ayarlanabilir Eğim ve Salınım, 12 saat zamanlayıcı, CX2550/00 3.178₺ Philips 2000 Serisi Vantilatör, SilentWings Teknolojili Güçlü ve Ultra Sessiz, 19 dB., 2'si 1 arada Masa ve Ayaklı Vantilatör, Ayarlanabilir Eğim ve Salınım, 12 saat zamanlayıcı, CX2550/00 https://www.amazon.com.tr/dp/B0CYTL9FTD |
Bir kaç gün önce honeywellin şu modelini (1050-100=950 tl ye) aldım bugün teslim edildi... İlk izlenimim... -Cihaz bu parayı verip almaya değmez. -Pervane çapı 15 cm, dış koruyucu plastik kapak çapı yaklaşık 25-26 cm fotoğraflarda sanki biraz daha büyük algısı var. -Salınım özelliği yok. Cihazın kafası yatay ve tavana doğru dikey olarak ayarladığınız yönde sabit üfleme yapıyor. -Üflemesini çok zayıf buldum, 2-3 mt öteden ancak 3.kademede bişiler hissediyorsunuz. Tabi bu üflemesini şimdiye kadar kullandığım ve halen kullanmaya devam ettiğim raks vantilatörlerin üflemesine göre değerlendirdiğimi belirteyim.Yani 950 tl bunu verene kadar 5-6 yüz daha verip raksın en ucuz modelini bile almak daha mantıklı duruyor. -Tutma yeri bi tuhaf üst arkasında anahtarın olduğu yerde bi girinti var dört parmağınızı soksanız ortadaki anahtara değiyor. İki parmakla tutmaya kalksanız emanet gibi duruyor baş parmakla da önden kavramanız gerekir yada iki elle kucakta taşımak daha güvenli. Ben beğenmedim... ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobay -- 26 Temmuz 2025; 15:0:17 > |
|