M

Yüzbaşı
21 Ocak 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 152 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Selamlar,

İzmir'de Balat ve Yeldeğirmeni gibi az katlı yapılaşmaya sahip ve son dönemlerde popülerleşen yerler neresidir? Şimdi popüler olmasa da 5-10 seneye olur diye düşündüğünüz yerleri de yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler.

Amazon'dan Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic aldım. Telefonumla eşleştirdim. Sorunsuz bağlandı ve müzik dinledim.

Şarjını tamamladım. Sonra dışarı çıkarken yanıma kutusunu almadan çıktım. Yoldayken bağlantı yapayım dedim. Ama kulaklığı bir türlü açamadım. Işık vs hiç yoktu.

Kulaklığın aktif olması için illa kutudayken mi bağlantı yapmak gerekiyor? 5 saat şarjı gidiyor diye kutu almadan çıkmıştım ben.

Selamlar,

2009 Forester aracıma multimedia taktırmak istiyorum. Özel bir ses sistemim yok, o yüzden ses kalitesinde bir artış beklemiyorum. Düşmese yeter. Beklentilerim;
1- Kaliteli telefon görüşmesi
2- Spotify ile müzik dinleyebilme
3- Aracın direksiyonundaki tuşları cihaz kontrolünde kullanabilme

Bunları yapabilecek, oldukça kaliteli görünen Idoing markalı bir Çin cihazı var. Üründe 4G ve Android Auto/Apple Carplay desteği de var. Sanırım 400 dolar civarına Türkiye'ye gelir. Ürün şu:https://tr.aliexpress.com/item/32950726060.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.12b5a362TtUJxS&algo_pvid=2c2ded9b-c531-4dbb-8f07-ecadfc818dcf&algo_expid=2c2ded9b-c531-4dbb-8f07-ecadfc818dcf-0&btsid=0b0a01f815935164636773442e8fb1&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Bir kaç oto ses sistemci ile konuştum. Androidli Çin cihazlarında görüşme kalitesinin düşük ve müzik ses kalitesinin de aracın orjinalinden bile kötü olduğunu söylediler. Android cihazlar yerine Android Auto/Apple Carplay destekli Pioneer, Kenwood gibi markaları önerdiler. F/P ile öne çıkan ürün ise Kenwood DMX7018BTS. Yukarıda saydığım 3 özellik de bu üründe var. Montaj dahil 3500-4000 Lira civarı. Ürün linki:https://bit.ly/3iq14dN

Hangisini önerirsiniz? Sebepleriyle beraber yazarsanız çok sevinirim.

Teşekkürler.
Selamlar,

Benzer bir sürü konu okudum. Türk Telekom evimde mobil tarifleri hariç bir paket göremedim. Evde TTnet olmadığı için onu da alamıyorum.

Taahhütsüz olup da 40-50 GB kotalı mobil internet hangi tarife ile alabilirim?

Teşekkürler.
Englishcentral üyeliği alındı. Cambly'ye gerek kalmadı.
Merhaba,
Aynı paraya, otomatik, aynı kmlerde 2010-11 Subaru Legacy ya da Honda Accord mu yoksa 2012-13 Renault Latitude mi önerirsiniz?
Teşekkürler.
Merhaba,

Bir araç var. 180 bin km civarı. Emsalleri 60 bin lira iken bu araç 40 bin lira. Ancak motorunun yapılması gerekiyor. Tahmini 9-10 bin lira masraf gidecek. Tabi yürür durumda olmadığı için başka ne eksiği var bilmiyoruz. Motor halloldu, şanzımanda da sorun yok diyelim.

Bütün sıvılar, kayışlar, ön takım parçaları, amortisörler, balatalar, diskler de değişti diyelim. Başka ne gerekebilir bu araca?

Bunların hepsini değişince de diyelim 15 bin harcadık. 55 bin liraya mal oldu. 60 bin liraya 180 binde araç almak yerine motor ve yürüyeni sıfır olan bu araç tercih edilir mi? Bu işe girmek mantıklı mıdır?

Biliyorum soru çok fantastik oldu :) Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar,
Kadıköy oto pazarı hala açık mı?
Değilse Anadolu yakası aktif pazar biliyor musunuz?
Teşekkürler.
Merhaba,

Eşime 2000 Liraya kadar, kendime 1500 Liraya kadar telefon bakıyorum. Bu fiyatlara alabileceğim kamerası en iyi telefonlar nedir?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
Selamlar,
Geçenlerde konusu açılmıştı diye hatırlıyorum ama bulamadım. İstanbul Kocamustafapaşa mağazasında gördüm. ZE500KL beyaz 499 Lira. Mağazaya özel olabilir. Mağazaya tekrar gidince fotoğrafını da ekleyeceğim.

Ekleme: Telefonu aldım. Şu an telefondan yazıyorum. Garantisi Asus Türkiye Bilkom. Mağaza şefi istenirse başka getirilebileceğini belirtti.

Fotoları ekledim.

Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 964
İkinci El Bölümü Mesajları: 26
Konularının görüntülenme sayısı: 13.768 (Bu ay: 414)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 203 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.