Şimdi Ara

Vantilatör Fırsatları (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.175
Cevap
170
Favori
439.898
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hayırlı olsun.Ben sizden önce 28 haziranda sipariş vermiştim halen gelmedi.Cumartesi istanbula ulaşmış görünüyor.Kargo firması olarak kolaygelsin görünüyor ancak hala kolaygelsin sevkiyat merkezinde görünüyor.Amazonla iletişime geçiyorum son teslim tarihi olan 26 temmuza kadar elinize geçecek, aciliyetinizi gerekli yerlere bildiriyorum kolaygelsinle görüşüyorum sizin adres bölgenize teslimat yapmıyoruz aslında ürünününüz bize gelmemesi lazımdı yanlışlık olmuş biz aracıyız sizin adres bölgenize teslim yapan başka bir kargo firmasına yönlendireceğiz ürününüzü diyorlar.Kargoya geç verildi, ürün istanbula geldi halen uğraşıyorum.

    Sizin kargoyu kolaygelsin mi teslim etti?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboy55555 -- 19 Temmuz 2022; 18:20:35 >
  • hayırlı olsun ...  

    küçük pervanenin gerçekten üflemeye bir katkısı var mı, onu çıkartınca üflemede eksilme oluyor mu ?..

    yıllar önce carrefour markette benzerini görüp biraz incelemiştim, önce almaya niyetlendim sonra dişli sistem zamanla sorun çıkarabilir diye vazgeçmiştim ...

  • Kamp tatili için çadır havalansın ve sıcaklamayayım diye masaüstü 30 cm'lik bir vantilatör ararken şu ürünü bulmuştum. Aldım ve çok memnunum. Bu tarz ihtiyacınız varsa tavsiye ederim, fiyatı piyasanın epey altında:
    Özellikleri:
    - 3 kademeli hızı var. 1-2. kademelerde çok sessiz, üçte hafif gürültü yapıyor.
    - Yukarı aşağı eğilebiliyor. Sola-sağa dönüş sorunsuz ve sabitlenebilir.
    - Çok hafif ve portatif.
    - 5 kanatlı fanı, kanat kısmı plastik.

    259 TL:https://www.koctas.com.tr/good-home-masa-ustu-vantilator-30-cm/p/2000033611

    Piyasa:https://www.akakce.com/vantilator/en-ucuz-aclmi-good-home-masa-ustu-30-cm-is-yeri-ofis-ev-icin-sogutucu-vantilator-odayi-sogutmak-icin-fiyati,1900785260.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi englishmannn -- 19 Temmuz 2022; 20:34:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • blackboy55555 B kullanıcısına yanıt

    evet hocam kolay gelsinle geldi.


    iş adresinizi sorun teslim alanındaysa oraya yönlendirsinler.

  • Bayberty kullanıcısına yanıt

    teşekkürler.


    küçük pervaneyi çıkarma şansınız yok. çünkü o pervane dönerek yuvaya oturuyor ve aynı zamanda büyük pervaneyi sabitlemeye yarıyor.

  • Benim vantilatörü bugün aras kargo teslim etti.Şansıma pervanenin küçük bir parçası kırık çıktı.Amazonla ve satıcıyla iletişime geçtim.Yeni pervane gönderselerdi iade etmeyecektim.Ancak böyle bir hizmetleri olmadığını, iade etmem gerektiğini söylediler.İstemeyerek de olsa iade ediyorum.

  • Satın aldığınız vantilatörün hasarlı olarak gelmesine üzüldüm. İncelemelerde genel olarak iyi görünüyor ve amazonun tr içindeki kargolaması mükemmel olurdu ama yurtdışından gelen kargolama/kutulama mı kötüydü?

  • kadobay kullanıcısına yanıt

    Ürünün kendi kutusunun haricinde büyükçe başka bir koli içinde geldi.Aras kargo personelinin kargo aracından koliyi yere atmasını balkondan gördüğümde hasarlı olmasına çok da şaşırmadım.Pervanedeki kırılıp kopan küçük parçayı japon yapıştırıcısıyla yapıştırabilirdim ancak sıfır bir üründe daha sonra sorun yaşadığımda temin edemeyeceğim bir parçada bu yola gitmek ne kadar doğru olurdu.O kadar bekledikten sonra hasarlı gelmesine üzüldüm.En mantıklısı seçenek yeni pervane gönderilmesiydi..Ancak iade etmem istendiği için iade ediyorum.


    İade etmek için talepte bulundum ancak iadeyi alacak DHL kargo firması bulunduğum ilçeden adresten alım yapmadığını söyledi.Amazon müşteri hizmetleriyle bu konuyu görüştüğümde ürünü yurtiçi kargoyla DHL'ye gönderebileceğimi, yurtiçi kargoya ödediğim kargo ücretinin makbuzunu amazona maille attığımda kargo ücretinin hesabıma hediye çeki olarak tanımlanacağını söylediler.İade zorluğundan dolayı geri göndermekten vazgeçtim.Pervanedeki kırık olan küçük parçayı japon yapıştırısıyla yapıştırdım.Kullanıma ve görünüme sorun teşkil eden bir durum yok.28w gücünde güçlü bir vantilatör, ilk kademeleri çok sessiz, ilk kademeleri gece uyumak için ideal.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboy55555 -- 25 Temmuz 2022; 13:34:31 >




  • Bu vantilatörlerde L tuşu ne işe yarıyor acaba ?

  • kadobay kullanıcısına yanıt
    Bende o cihazı 275 Tl ye alanlardanım. Gerçekten iyi bir cihaz sorun çıkarmadı 2 senedir. Ancak aldığım dönemde onu almak bir kumardı. Daha adı sanı adam akıllı duyulmamıştı, forumda yeni yeni bahsediliyordu. Şansımı denemek için almıştım iyi ki de almışım. Şu anki fiyatı çok uçukmuş o fiyata daha iyi cihazlar bulunabilir herhalde. Alacak arkadaşlar iyice araştırıp alsınlar 1800-2000 TL şaka gibi bir rakam.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 199TL ben aldım bu sıcakta iyi gider





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crashris -- 29 Temmuz 2022; 16:53:27 >
  • crashris kullanıcısına yanıt

    199 fiyat bu zamanda bedava sayılır ... hayırlı olsun ...  

  • Arkadaşlar yok mu 500 TL civarında güzel bir vantilatör?
    Kışın mı alsak fiyatlar ucuzlar diyorum da, bu enflasyonla şimdi de alsam kışın da alsan aynı fiyata gelir herhalde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bu vantilatör (Probreeze Premium DC motor) için deneyimlerimi yazmak için geldim ama siz yazmışınız. Ama ben olumsuz görüş bildireceğim.


    Bende daha önce aldığım Flavel FLV1690 (Midea) vantilatör var. Fiyatı çok yüksek olduğu için benzer özelliklere sahip (DC motor) başka vantilatörlere baktım. İlkönce Dijitsu VN27 modeline baktım ama ayak yapısı pek güven vermediği için bunu eledim (O zaman n11'de 1100TL civarına satılıyordu). Daha sonra amazonda bu Probreeze vantilatörü gördüm ( Gümrük vergisi dahil 1250TL civarı idi), aldım, geldi, kurdum, iade ettim.


    Artı yönleri:

    DC motor olması (Başka pozitif tarafını göremedim maalesef.)


    Eksi yönleri:

    Büyük kanatı (normal olan aslında) sabitleyen vidayı kanat şeklinde yapmışlar ve sanki büyük kanatın yaptığı hava akımını engelliyor gibi,


    Kumandasındaki hiçbir tuş okunaklı değil ve görünmüyor,


    Tablanın altı paslanmıştı ve halıyı pas lekesi yapacak gibiydi,


    (Ve en büyük eksisi) Çocuğun yatak odası için almıştım. Vantilatörü her açışta ve her düğme basışta ve her hız ayarında yüksek volümlü bir bip sesi geldiği ve uyuyan kişiyi uyandırdığı için beğenmedim. Ayrıca hangi hız ayarında bırakırsanız bırakın hep 1 nolu hızda başlıyordu ve hızı 8-9'a getirene kadar bip sesinden çocuk uyanıyordu (Flavel öyle değil, düşük volümlü rahatsız etmeyen bir bip sesi var ve son bıraktığınız ayar ile açılıyor.)


    Sonuç olarak 550TL fark verip (Bu fiyat farkına değer) Flavel FLV 1690 vantilatör aldım ve çok memnunum.





  • diamond13 kullanıcısına yanıt

    En büyük eksisi olarak belirttiğiniz tuş seslerini vantilatörün kumandasındaki sağ alttaki sesi kapat tuşu ile tamamen kapatabiliyoruz.


  • Kumanda üzerindeki butonlar iyi görünmüyor, belli bir açıyla tutunca belli oluyor, demek ki görmemişim. O zaman diğer eksisi yani son bırakılan ayardan değil de hep 1 numaradan başlaması devam ediyor diyelim.

  • Bu vantilatörlerin çoğu ilkten sessiz çalışırken aradan birkaç ay geçtkten sonra ciddi ses yapmaya başlıyor



    Bende 2 adet dijitsu kule var. İlkten sessizlerdi. Şimdi çatır çatır ses çıkarıyorlar.

  • Çok sessiz fiyatı uygun bir vantilatör önerisi olan var mı?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Flavel 1690 lar gibi bir makine yok şu an gördüğüm kadarıyla bu beni üzdü bi tane daha almak istedim fiyatları mantıksız artmış 300 küsüre almıştım beko bayisinden şu an mantıken 1000 civarında satılması lazım bana göre...

    1000 civarına bulsam anında alırım bu arada sesi artmadı taş gibi makine balkonda kullanıyorum (pvc ile kapattım)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2200 fiyatı var görünüyor. Çok fazla.
    Raks sf 18 max 580 e satılıyor. Ne dersiniz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.