Şimdi Ara

Üye Olmadan Linkleri Görebilmek!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
13.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üye olmadan linkleri görebilmenin bir yolu var mı?Program, eklenti her türlü yol olur

• aradığı şeyi görmek icin üye olan kişi kolay nick ve şifre koyuyor.aşağıdakiler genelde işe yarıyor...
    kulanıcı adı ve şifre:666666,123456,111111,aaaaaa,asdasd
  • vay vay vay bende tek akıllı ben sanardım kendimi.Demek aynı yöntemi kullanan varmış . Arkadaş çok haklı
  • Google önbellek sayfalarından da linkleri açık bir şekilde görebilirsin. Çoğu sitede bu yöntemle linkleri görebilirsin.
    Yukardaki arkadaşların anlattığı yöntemi de az çok çakmışlar galiba. Çok sitede o isimlerde kullanıcı bulunmuyor, engelliyorlar sanırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bilgin

Google önbellek sayfalarından da linkleri açık bir şekilde görebilirsin. Çoğu sitede bu yöntemle linkleri görebilirsin.
    Yukardaki arkadaşların anlattığı yöntemi de az çok çakmışlar galiba. Çok sitede o isimlerde kullanıcı bulunmuyor, engelliyorlar sanırım.

zaten bunu kullananlar genelde aktif kullanıcı olmuyor o yüzdende pek dikkat çekeceğini sanmıyorum
  • quote:

Google önbellek sayfalarından da linkleri açık bir şekilde görebilirsin. Çoğu sitede bu yöntemle linkleri görebilirsin.

Yukarıda yazdığın şekilde nasıl görüyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin16

quote:

Yukarıda yazdığın şekilde nasıl görüyoruz

Kırmızı çember içine aldığım kısma tıklıyorsun ve Google'daki önbellek sayfasına ulaşıyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blufer -- 30 Eylül 2008; 10:21:39 >

• Firefox da BugMeNot kullan, tahmininden daha çok sitede etkili...
  • Bu eklenti özel kullanacı adları ve şifreleri paylaşıma açıyormu?
  • en iyisi google dan önbelleğe girmek.
  • BugMeNot.com 'dan eğer o siteye sadece linkleri görmek için üye olan birisi buraya şifresini yazıp paylaşmışsa görebilirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: Akinci

Bu eklenti özel kullanacı adları ve şifreleri paylaşıma açıyormu?

Hayır bugmenot'ın firefox eklentisi sadece sitede önceden paylaşılmış şifreleri login forumuna sağ tıklayıp kolayca girmeni sağlıyor. Sen siteye girip kendi özel kullanıcı adı ve şifreni paylaşmadıkça şifren bugmenot'a gitmiyor. Bunun otomatik olarak yapılması söz konusu değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 1 Ekim 2008; 12:24:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sol_ak

en iyisi google dan önbelleğe girmek.

- Bu yöntem genellikle forumlarda işe yaramıyor... linkler yine kapalı oluyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sasaell

aradığı şeyi görmek icin üye olan kişi kolay nick ve şifre koyuyor.aşağıdakiler genelde işe yarıyor...
    kulanıcı adı ve şifre:666666,123456,111111,aaaaaa,asdasd

Cok sagol googlede rasgele bir site yazdım .. kullanıcı adı ve sifreyi : 123456 yaptım girdi :D

Artı Olarak BugMeNot 'da kullanıyorum artık üye olmuyorum.

ama bu yazdıgın yontem cok iyimiş :D
  • iyi de bugmenot la başkasının nickiyle login oluyoruz.bu eklentiyi kurunca bizim login bilgilerimizi database ine mi alıyor yoksa biz mi gönderirsek kullanıyor? kendi kafasına göre alıyorsa çok risikli bişey.
  • kirmizibulten

Eklentiyi Kurunca Diyelim Bir Siteye Girdin Şifre İstiyor Kullanıcı Adı Bölümde Sag Tıklayınca bugmenot'teki database kontrol ediyor.. varsa giriş yapıyor..

Senin Kendi Kullanmıs Oldugun Kullanıcı adı ve şifreni kullanmıyor ve otomatik oraya gonderme diye birsey yok...

Daha Önceden Başkaları tarafından oraya gonderilen sifreleri kullanıyorsun..

KESINLIKLE HIC BIR ZARARI YOK..
  • + bir alternatif olarak bulunduğunuz sayfayı "yazılabilir versiyon" olarak göstertirseniz bir çok sitede linkler vs. görünüyor. Tabi yazılabilir versiyon özelliği her forumda olmuyor. Bunun yanında sayfada sağ tıklayarak "kaynak kodunu göster" yada buna benzer ifade ile sayfanın kodlanmış halini gösterdiğinizde aradığınız link o kodların arasında bir yerde olacaktır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.