Şimdi Ara

CALLER ID İÇİN ABONE OLMAK MI GEREK?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
16.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Caller ID özellikli Motorola 4052 telsiz telefon aldım. Fiyatı uygun ve çok şık bir alet. Fakat arayan numaraları göremiyorum bu özelliği desteklemesine rağmen.

Tahminimce Telekomdan bir şekilde bu özelliği açtırmak gerek. Bu nasıl oluyor? Telekoma mı başvurmam gerekli?? Yardımcı olursanız sevinirim...

Böyle bir saçmalık olur mu? Bi hat destekliyordur veya desteklemiyordur, bu dijital bir hat ne garip bir cevap yahu bu? Santral özelliği alacakmışta bişiymiş.

İlk başta desteklemiyor dedi, sonradan değiştirdi, ÇAĞ DIŞI KAZIK TELEKOM A

TEKELCİ ,KAZIK KURUM SANA VERDİĞİMİZ FAZLADAN PARALAR HARAM OLSUN

• @antiochos
    benim bildiğim başvururken seçmen gerektiği ama şuda var.
    Bizim 30 senelik telefonumzda bu özellik açıktı :)

Eğer evden cebini aradığın zaman numaran gözüküyorsa Caller ID'nin olmama gibi bir şansı yok diye biliyorum.
    Analog santraller kasabalarda kaldı artık.

Bağlı bulunduğun santrale git onlar hallederler problemini.
  • Santral digital ise hemen açıyorlar ben telefon açtım telefondaki bayan hemen halletti ve 1 saat içinde açıldı.
    Yalandan korktuğum kadar.
  • Arkdaşlar bugün telsiz telefon aldım ve arayan numaralar gözükmüyo.Bunun için ne yapmam lazım? başlıkta özeliğimi açtırmam lazım?
    birde bu servis ücretlimi ?

Edit: 1-)4441444 arıyorsunuz 2-)müşteri temsilcisine bağlanıyorsunuz 3-) gerekli kontrol ve bilgilerden sonra 1 gün sonra arayan numaraları görebiliyorsunuz. 4-)Bu servis ücretsizdir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 11 Haziran 2009; 0:12:31 >

Orijinalden alıntı: @uiKSilveR

Arkdaşlar bugün telsiz telefon aldım ve arayan numaralar gözükmüyo.Bunun için ne yapmam lazım? başlıkta özeliğimi açtırmam lazım?
    birde bu servis ücretlimi ?

Edit: 1-)4441444 arıyorsunuz 2-)müşteri temsilcisine bağlanıyorsunuz 3-) gerekli kontrol ve bilgilerden sonra 1 gün sonra arayan numaraları görebiliyorsunuz. 4-)Bu servis ücretsizdir...

Çok teşekkürler, çok yararlı oldu bu ;)

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.