Merhaba, Merak ettiğim bir konu var; Yazlık internet vs araştırırken fiyatlar malum çok pahalı oluyor. Normalde evimdeki interneti 3 aylığına nakil yaparak yaz ya da kışın belli bir dönemde farklı adreste ( nakil işlemi ile ) kullanabiliyor muyuz? Nakil işlemi bildiğim kadarıyla ücretsiz, ancak yılda kaç kere yapılabilir, ya da herhangi bir dezavantajı var mı onu merak ediyorum. |
Türk Telekom Nakil İşlemleri ( Kısa Dönem İnternet için )
-
-
Türk Telekom evde internet nakil ücreti 330 TL'dir. Yani interneti yazlığa götürüp getirme sırasında 2x330= 660 TL ödemeniz gerekir. Ayrıca siz interneti yazlığa taşıdığınız sırada evinizdeki internet kapanacağı için portunuzu başkası kapabilir, bu yüzden interneti geri getiremeyebilirsiniz. İnternetsiz kalma ihtimaliniz oluşur. Sakın nakil yaptırmayın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miskindvd -- 18 Eylül 2023; 10:45:19 >
-
Merhaba,
Yanıtınız için teşekkür ederim.
660 TL aslında çok değil gibi, yeni zamlarla 16 mps 3 aylık yazlık internet fiyatı 831 TL olmuş, 831x3= 2.493 TL oluyor.
Ayrıca hemde İstanbul'daki ev için 3 aylık kullanmadığım interneti ödeyeceğim.
www.turktelekom.com.tr1 Ekim 2023 Tarife Düzenlemesi | Türk Telekomhttps://www.turktelekom.com.tr/hakkimizda/duyurular/1-ekim-2023-tarife-duzenlemesi -
o baktığınız yerdeki fiyatlar mevcutta taahhütsüz şekilde yazlık internet kullanan aboneler için. Siz yeni müşteri olduğunuz için 2-3 aylık taahütlerle farklı fiyatlar ödersiniz.
Size şöyle bir tavsiye verebilirim, Türknet mevcut müşterilerine ek bir lokasyonda yazlık internet hizmeti sunuyor, faturanıza ek 70 TL ödeyerek yazlığınızda size internet veriyor, evinizdeki internetin hızını da 1 Mbit'e düşürüyor ama tamamen kapatmadığı için portunuz kaybolmuyor. Hatta 1 Mbit ile kullanmaya devam edebilir, en azından İnstagram ve Whatsapp'i kullanabilirsiniz.
-
Hocam 1 ay kadar önce telekoma gittim, 500 TL yazlık internet için yeni müşteri fiyatı verdiler maalesef.
Türknet olayını görmüştüm ama evdeki internetim de telekom bu yüzden bakmadım.
Merkezi bir yerde oturuyorum port sorun değil, etrafımda port sorunu yaşayan duymadım hiç.
Benzer içerikler
- binada internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- tarife değişikliği ne zaman yapılmalı
- elektrik gitti geldi internet yok
- ev internet taahhüt bitince ne olur
- türk telekom e-sim ücretli mi
- en hızlı internet
- ağda kayıtlı değil ne demek
- turkcell abone sayısı
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X