Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PS3 de 3 seriyi oynamış biri olarak. 1 ve 2. serinin türkçe dublaj olduğunu ögrenince ayrı bir heyecan duydum. Oğlumla 1 ve 2. oyunu oynarken dublaj ve altyazı olmadığı için konuşulanları diyalogları tam anlamamıştık. Dublaj olması iyi olmuş. En kısa zamanda alıp bu heyecanı konuşulanları anlaya anlaya oynamak istiyorum.

Benim gibi film arşivcileri, Hurra adamları öldür, silahları topla, ilerle, sonraki bölüme geç değil; konsol oyunu bile olsa bu tip oyunları oynarken en azından konuyu, konuşmaları, esprileri, diyalogları, duyguları da göz önüne alarak oynamayı tercih eder kanısındayım.

PS3 sahibi olmayıp da ilk kez konsol sahibi olan PS4 sahiplerine de bu oyunu ve the last of us gibi efsane oyununu oynama imkanı verilmiş. İnsanlar remastered diye küçümseyip dalga geçer olmuş. Yazık.

• Yıl 2020, Ps5 çıkan oyun: Uncharted Mega Edition
    Yıl 2025, Ps6 çıkan oyun: Uncharted Space Edition

Böyle gider bu.

Yeni oyun yapmak yerine sürekli eskiyi cilalayıp getirme olayını hiç sevmiyorum.
  • Gny* kullanıcısına yanıt
    Yeni oyun yapmadılarmı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gny* kullanıcısına yanıt
    yapabiliyorsanız siz oyun yapın elin gavuru para kazanacağına bizden birisine paralarımız gitsin.
  • Öfkelivehızlı kullanıcısına yanıt
    Siz gerçek misiniz?

• oyunu ilk actigimda bi hayal kirikligi yasadim oyunu avrupa psn de almama ragmen sadece altyazi vardi aslinda normalde tr ile ayni oluyor mesala killzone almistim dublajliydi biiraz oynama zevkim gittiydi ama neyse yapcak bisi yok dedim alt yazi ile oynayim dedim oyuna basladim gercekten supermis oyun yavas yavas oynuyorum birden bitmesin zevk aliyim diye ps3 de oyunu hic oynamadi iseniz kesinlikle alin oynayin birde dublaj ile daha bi manyak olur oyun super eski oyun olsada oynanis guzel deger 3 oyun icin o para yakin bi zamanda ps3 de felan oynadiysaniz tam zevk alamazsiniz
  • Arkadaslar bu oyunun daha once baska bir konsolda oynanmis hesabini primary olarak alirsak yine unc 4 betaya katilabiliyormuyuz nasil olacak bu olay?

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

Arkadaslar bu oyunun daha once baska bir konsolda oynanmis hesabini primary olarak alirsak yine unc 4 betaya katilabiliyormuyuz nasil olacak bu olay?

unc 4 betaya ps plus sahipleri de katılacak.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_4un_Multiplayer_Betasi_Sene_Sonunda_Duzenlenecek-80887.htm
  • Bu rms olayına takan arkadaşlar zaten oyuncuların nabzı ölçülüp gelen taleplere istinaden çıkarılıyor bu oyunlar birazda, öyle haybeye her defasında aynı şeyi yapmanıza olayı abartmaniza gerek yok yeni oyun öncesi daha önce seriyi oynamayanlar için bulunmaz fırsat işte bu bunuda göz önüne alıyorlar ve iyide yapıyorlar öyle herşeyi kendinize yontum niye oynadığımız oyunları tekrar servis ediyorlar diye daha fazla konuyu kirletmeyin isterseniz oynamazsınız olur biter zaten hedef kitlede siz değilsiniz. Daha önce tüm seriyi oynamış biri olarak söylüyorum bunlarıda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 8 Ekim 2015; 21:42:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gny*

Yıl 2020, Ps5 çıkan oyun: Uncharted Mega Edition
    Yıl 2025, Ps6 çıkan oyun: Uncharted Space Edition

Böyle gider bu.

Yeni oyun yapmak yerine sürekli eskiyi cilalayıp getirme olayını hiç sevmiyorum.

+1907

• quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Arkadaslar bu oyunun daha once baska bir konsolda oynanmis hesabini primary olarak alirsak yine unc 4 betaya katilabiliyormuyuz nasil olacak bu olay?

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Uncharted_4un_Multiplayer_Betasi_Sene_Sonunda_Duzenlenecek-80887.htm

Yani collection i almayan bile plus uyesiyse katilabilecekmi simdi hocam?

• Şimdi tekrar taktım uc yi 1 nci den itibaren Türkçe dublj oynamak harikaymış bu 6 ncı oynayışım hiç bıkmıyorum 1'5 saat aralıksız oynadım yoruldum hasta hasta oynadım keyifle

• Arkadaşlar merhaba. Ps4 almayi dusunuyorumda en buyuk sikinti oyun fiyatlari. Ben ps4ten pek anlamadigim icin soruyorum cafelerde filan bu oyunun korsanini rahatca bulup calistirabiliyormuyuz yada kiralama yontemiyle yoksa almak mi lazim?

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Arkadaşlar merhaba. Ps4 almayi dusunuyorumda en buyuk sikinti oyun fiyatlari. Ben ps4ten pek anlamadigim icin soruyorum cafelerde filan bu oyunun korsanini rahatca bulup calistirabiliyormuyuz yada kiralama yontemiyle yoksa almak mi lazim?

Internetin iyiyse hocam forumdan kardeslikle alabilirsin,eski oyunlar 30 40 tl yeniler de 70 tl Secondary olarak alırsan.

• quote:

Arkadaşlar merhaba. Ps4 almayi dusunuyorumda en buyuk sikinti oyun fiyatlari. Ben ps4ten pek anlamadigim icin soruyorum cafelerde filan bu oyunun korsanini rahatca bulup calistirabiliyormuyuz yada kiralama yontemiyle yoksa almak mi lazim?

Psn kardeşlik bolumunden uygun fiyata oyun alıp satabilirsin. Popüler konularda her daim üst sıralarda yer alıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hagiosmann

quote:

Yani collection i almayan bile plus uyesiyse katilabilecekmi simdi hocam?

evet.

• Harika haber arkadaşlar teşekkur ederim peki play stationlari kirdirmak hakkinda ne dusunuyorsunuz ucretsiz oyun oynamak icin. Guvenlik zaafiyet yada herhangi bir sikinti yaratir mi?

• Demoyu denedim. 2. oyunu daha önce arkadaşımın ps3'ünde bitirmiştim ve epey güzel gelmişti ama açıkçası büyük hayal kırıklığına uğradım. PS4'te grafikler çok sırıtmış durumda ben bu konsola ait değilim diye bağırıyorlar. Silah sesleri ve vuruş hissi ve yapay zeka keza aynı şekilde kötü geldi. Açıkçası en azından Gears of war seviyesinde olmasada last of us seviyesinde bir remastered bekliyordum ama anlaşılan aceleye gelmiş 4. oyunun öncesinde çıkması için.

Artı olarak ise dublaj fena değildi ama orjinal dilini tercih ederim ben.

Birde sanırım zamanında oyun bu şekilde ayarlandığı için herhalde HUD ve görüntüler sanki oyun düşük çözünürlükte imiş gibi gözüküyor (FOV ayarı deniyor buna ama HUD falanda büyük kalmış)
  • quote:

Harika haber arkadaşlar teşekkur ederim peki play stationlari kirdirmak hakkinda ne dusunuyorsunuz ucretsiz oyun oynamak icin. Guvenlik zaafiyet yada herhangi bir sikinti yaratir mi?

Playstation 4 kirilmiyor bildiğim kadari ile,tek eksisi online oynanmaz o kadar.

• elimde bloodborne ve witcher 3 var bu ikisini ya uncharted la yada destiny le takas etmek istiyorum. Daha once hic uncharted oyunu oynamadigimi belirteyim. Acaba bunu alip oynayip bitirip daha sonra destiny ile takaslasam daha mi mantikli olur?
  • 
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.