Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
73.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de ps3 te tüm seriyi oynadım,demoyu oynadım oldukça iyiydi, indirime girdiğinde daha iyi grafiklerle türkçe dublaj olarak tekrar oynamak isterim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Sonunda bitti çok şükür uncharted1...
    Geçelim şimdi uncharted 2 ye .
    Oyun grafik ses ve sonu çok iyidi.hiç sıkmadı...
    2 de umarım boyle gider...

Tüm un serisini ps3 te oynadım bana kalırsa 2 nin yanına hiçbiri yaklaşamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2. oyun efsanedir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 tane kredi kartı denedim bir oyunu alamadım tr psn den hey allahım ne saçmna sistem bu ya.
  • Üç oyun toplamda kaç gb?
  • Niye bu kadar dert oldu anlamadım benimde ps3 te koleksiyonluk tüm seri durur ama bu haliyle tr dublajlı oynamak içinde can atıyorum kaç gündür almak için arıyorum oyunu.

• 42
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

42

Teşekkürler
  • quote:

2.oyunu ilk defa, yüksek grafiklerle ve Türkçe oynamak... Ne sevap işlediniz acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: le_tatative

Remastered oyunların çıkmasına karşı olanlar bence biraz bencillik yapıyorlar. İlk kez bi konsolum oldu, direk u4'ten başlamak ne kadar sinir bozucu olurdu bi düşünün. Tamam her oyunun çıkmasına gerek yok ama efsanleşmiş oyunlar çıksın. sizin bir oyunu 4 ay erken oynamanız, o oyunun öncül oyunlarını hiç oynamamış kişilerin oynamasından daha önemsiz bence.

" ilk kez konsolum oldu" dan sonrasini okumadim.

• Oyuna ilk seriden dün akşam başladım. Acaba diyorum Uncharted 4: A Thief's End çıkmasına yakınmı bitirsem seriyi
  • Uncharted 1 2 den sonra nate in sesine o kadar alismisim ki, 2011 kasim da unc3 u turkce dublaj olarak actigimda bu kim falan oldum. Tamam dublaj basarili yada basarisiz olabilir Ancak bir karakterin sesini degistirdiginde o karaktere daha fazla ısınamiyorsun. " herkez hayal kurar ........ tipki ben gibi" den sonra inanin Inglizce ye donmustum hemen. Eger 2007 de uncharted1 Turkce ciksaydi o zaman daha farkli dusunurdum. Suan benim icin turkce dublaj ve metin olmasi hic mi hic anlam, ifade etmiyor.
    Tabi buradaki arkadaslar ilk defa konsola (ps4 ) sahip olduklari icin ve ps3 jenarasyonunu takmadigi icin bu bahsettigim seyleri anlayamayip ancak Eksi basmayi bilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: SmithAhmet

Uncharted 1 2 den sonra nate in sesine o kadar alismisim ki, 2011 kasim da unc3 u turkce dublaj olarak actigimda bu kim falan oldum. Tamam dublaj basarili yada basarisiz olabilir Ancak bir karakterin sesini degistirdiginde o karaktere daha fazla ısınamiyorsun. " herkez hayal kurar ........ tipki ben gibi" den sonra inanin Inglizce ye donmustum hemen. Eger 2007 de uncharted1 Turkce ciksaydi o zaman daha farkli dusunurdum. Suan benim icin turkce dublaj ve metin olmasi hic mi hic anlam, ifade etmiyor.
    Tabi buradaki arkadaslar ilk defa konsola (ps4 ) sahip olduklari icin ve ps3 jenarasyonunu takmadigi icin bu bahsettigim seyleri anlayamayip ancak Eksi basmayi bilirler.

Hocam bence olayı gereksiz bir yöne çekiyorsunuz..Bende remastered olayini eleştirmeme rağmen çoğu fikrinizede katilmiyorum..

• quote:

quote:

Remastered oyunların çıkmasına karşı olanlar bence biraz bencillik yapıyorlar. İlk kez bi konsolum oldu, direk u4'ten başlamak ne kadar sinir bozucu olurdu bi düşünün. Tamam her oyunun çıkmasına gerek yok ama efsanleşmiş oyunlar çıksın. sizin bir oyunu 4 ay erken oynamanız, o oyunun öncül oyunlarını hiç oynamamış kişilerin oynamasından daha önemsiz bence.

Ne alakası var? Hatta 21 yaşındayım ve ilk kez Intel hd3000in üstüne çıkabildim. Ayıp mı? Herkes annesinin karnından oyun bilgisayarlarıyla, oyun konsollarıyla doğmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

2.oyunu ilk defa, yüksek grafiklerle ve Türkçe oynamak... Ne sevap işlediniz acaba

Hocam valla iyi başldık unc2 ye istanbul felan ....
    Oyun iyi gidiyor %8 olduk didik didik yapıyorum heryeri

• quote:

2 ve 3'ten sonra, UC1'i unutursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 8 Ekim 2015; 16:36:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: false shepherd

quote:

2 ve 3'ten sonra, UC1'i unutursun

Bilmiyorum baklım görücez

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Neden zoruna gidiyor insanların, şu yüzden:

Remastered oyun bir satış stratejisi. Remastered olayı bu kadar yaygınlaşmasa, bu oyunların yeni nesil versiyonları daha erken gelecekti. "Şimdi remastered'lar satılsın, paralar cebe indirilsin, ondan sonra yenisini çıkarırız" mantığı var artık bu insanlarda. Bunu nasıl anlamıyorsunuz şaşırıyorum cidden.

Borderlands Handsome olmasaydı Borderlands yeni nesil daha erken gelecekti.
    Last of Us Remastered olmasaydı Last of Us 2 daha erken gelecekti.
    GTA 6
    Uncharted 4
    Saints Row 5
    Sleeping Dogs 2
    Darksiders 3
    Prototype 3
    God of War 4

Bunları daha erken oynayacaktık. Ama herkesteki bu remastered sevdası yüzünden yapımcılar "hmm bu turizm sektörüne kalifiye eleman lazım galiba" diyen abazaların sarışın turistlere saldırması gibi remastered oyun yapmaya saldırıyor. Neden yenisini hemen çıkarsın? Eskisini makyajlayıp verince de süper satıyor. Ben olsam ben de öyle yapardım, enayi miyim yenisini hemen vereyim?

Bu kadar basit bir sebebi olduğunu görmüyor çoğu kişi.

"Yooook canım ne alakası var farklı firmalar port ediyor remasteredları"

Konuyu sen çok yanlış anlamışsın kardeş. Konu uğraşıp uğraşmamak değil çünkü.

"Hayır yapmazlar öyle bişey"

He yapmazlar. Canımın içi ya. Polyanna. Yirim.

Uncharted 4'ü Kasım'da oynayacaktık değil mi? Neden Mart'a geçiştirildi? "Oyunu süper yapıcaz daha güzel yapıcaz hrrr!!!!!" bu yüzden olduğuna inanıyor musunuz? Ortada Uncharted Collection yoktu. Uncharted 4 ertelendi, sonra Collection çıktı ortaya. Bu kadar kabak gibi ortada değil mi? Önce Collection ortaya çıksa, sonra Uncharted 4 ertelense ne olurdu? O zaman işte olayı daha net anlardı herkes. "Napıyonuz lan siz Collection çıkardınız diye ertelediniz" sesleri daha çok yükselirdi. Ama önce U4 ertelendi, süper daha manyak bi deneyim için erteledik yalanı uyduruldu, sonra Collection duyuruldu.

Şu an Uncharted 4 oynamak için günleri sayıyor olabilirdik. İnsanlardaki bu remastered sevdası olmasaydı.

Şimdi söyleyin "size ne kardeşim isteyen alır isteyen almaz size ne, sevmiyorsan alma!!!!" diye yakının buyrun.

Hangi gta önceki oyunundan 1 sene sonra çıktı? Hangi sony oyunu 2 yıldan az süreyle çıktı? Gran turismo7 nerede o zaman onuda mı remasteredlediler?
    Ayrıca saydığın portların çoğu yan firmalar tarafından yapılıyor hiç kimse remastered için asıl geliştiricilerin zamanını bölmüyor. Borderlands geliştiricilerinin yeni oyunuda kısa süre içinde çıkacak adıda battleborn. Uncharted collection bir çok diğer koleksiyon sürümünde olduğu gibi bluepoint games tarafından hazırlandı google.com şunu kullanın artık.

Tamamen asılsız iddialarla dolu bir yorum yapmışsın.

Alıntıladığın mesajda bu cevabı vereceğinizi bildiğim için önceden bir qutoe taslaklamıştım zaten. Google diyeceğine alıntıladığın mesajdaki quote'u bir oku ve okuduğunu da anla olur mu? Konunun başka firma portuyla alakası yok. Ne ile alakası olduğunu hala daha anlamadıysan buyur devam et ne diyeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

quote:

Neden zoruna gidiyor insanların, şu yüzden:

Remastered oyun bir satış stratejisi. Remastered olayı bu kadar yaygınlaşmasa, bu oyunların yeni nesil versiyonları daha erken gelecekti. "Şimdi remastered'lar satılsın, paralar cebe indirilsin, ondan sonra yenisini çıkarırız" mantığı var artık bu insanlarda. Bunu nasıl anlamıyorsunuz şaşırıyorum cidden.

Borderlands Handsome olmasaydı Borderlands yeni nesil daha erken gelecekti.
    Last of Us Remastered olmasaydı Last of Us 2 daha erken gelecekti.
    GTA 6
    Uncharted 4
    Saints Row 5
    Sleeping Dogs 2
    Darksiders 3
    Prototype 3
    God of War 4

Bunları daha erken oynayacaktık. Ama herkesteki bu remastered sevdası yüzünden yapımcılar "hmm bu turizm sektörüne kalifiye eleman lazım galiba" diyen abazaların sarışın turistlere saldırması gibi remastered oyun yapmaya saldırıyor. Neden yenisini hemen çıkarsın? Eskisini makyajlayıp verince de süper satıyor. Ben olsam ben de öyle yapardım, enayi miyim yenisini hemen vereyim?

Bu kadar basit bir sebebi olduğunu görmüyor çoğu kişi.

"Yooook canım ne alakası var farklı firmalar port ediyor remasteredları"

Konuyu sen çok yanlış anlamışsın kardeş. Konu uğraşıp uğraşmamak değil çünkü.

"Hayır yapmazlar öyle bişey"

He yapmazlar. Canımın içi ya. Polyanna. Yirim.

Uncharted 4'ü Kasım'da oynayacaktık değil mi? Neden Mart'a geçiştirildi? "Oyunu süper yapıcaz daha güzel yapıcaz hrrr!!!!!" bu yüzden olduğuna inanıyor musunuz? Ortada Uncharted Collection yoktu. Uncharted 4 ertelendi, sonra Collection çıktı ortaya. Bu kadar kabak gibi ortada değil mi? Önce Collection ortaya çıksa, sonra Uncharted 4 ertelense ne olurdu? O zaman işte olayı daha net anlardı herkes. "Napıyonuz lan siz Collection çıkardınız diye ertelediniz" sesleri daha çok yükselirdi. Ama önce U4 ertelendi, süper daha manyak bi deneyim için erteledik yalanı uyduruldu, sonra Collection duyuruldu.

Şu an Uncharted 4 oynamak için günleri sayıyor olabilirdik. İnsanlardaki bu remastered sevdası olmasaydı.

Şimdi söyleyin "size ne kardeşim isteyen alır isteyen almaz size ne, sevmiyorsan alma!!!!" diye yakının buyrun.

Hangi gta önceki oyunundan 1 sene sonra çıktı? Hangi sony oyunu 2 yıldan az süreyle çıktı? Gran turismo7 nerede o zaman onuda mı remasteredlediler?
    Ayrıca saydığın portların çoğu yan firmalar tarafından yapılıyor hiç kimse remastered için asıl geliştiricilerin zamanını bölmüyor. Borderlands geliştiricilerinin yeni oyunuda kısa süre içinde çıkacak adıda battleborn. Uncharted collection bir çok diğer koleksiyon sürümünde olduğu gibi bluepoint games tarafından hazırlandı google.com şunu kullanın artık.

Tamamen asılsız iddialarla dolu bir yorum yapmışsın.

Alıntıladığın mesajda bu cevabı vereceğinizi bildiğim için önceden bir qutoe taslaklamıştım zaten. Google diyeceğine alıntıladığın mesajdaki quote'u bir oku ve okuduğunu da anla olur mu? Konunun başka firma portuyla alakası yok. Ne ile alakası olduğunu hala daha anlamadıysan buyur devam et ne diyeyim.

Asıl oyunların remastered versiyonu çıkacağı için ertelendiğine dair kanıtın var mı?

• quote:

quote:

quote:

Ne alakası var? Hatta 21 yaşındayım ve ilk kez Intel hd3000in üstüne çıkabildim. Ayıp mı? Herkes annesinin karnından oyun bilgisayarlarıyla, oyun konsollarıyla doğmuyor.

Öyle deme forumda iphone 6s ile doğanlar var. Haksızlık yapmayalım.

• 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.