Şimdi Ara

UNCHARTED: THE NATHAN DRAKE COLLECTION [PS ANA KONU] (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.503
Cevap
31
Favori
77.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
30 oy
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyun çıkıyor 2 günde bitiriyorsunuz sonra sat ucuzlamadan gitsin. 2 gün içinde bitireceğin oyun için gün saymak bence saçmalık. Araba yarışı dövüş gibi futbol gibi olsa neyse en baba oyun kaç gün dayanıyor vakti olana. Oyun çıkana kadar tartış oyun çıktıktan sonra tartış. Until dawn çıkmıştı yeni tarihlerde nerede şimdi. Ya da bloodborn. Order 1886.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Şuraya gelmiş abuk sabuk konuşuyorsun kendince. Yazmiyim etmiyim dedim ama dayanamadım daha fazla.

1-2-3 ü oynamayan adam gidip önce 4 U alıp oynayıp bitirecek sonra geri kalanını oynayacak; olaya bak.Senin kafaya gore oyle olmalı. Nede olsa sen, senin dışındaki herkesi düşünmeyen bir zihniyete sahipsin. Kaldı ki karşında ticari bir firma var. Elbette kendi kazandığı parayı düşünecek. Bundan doğal ne var ?

Bu kadar söyleneceğine, çözüme ulaşmak cok kolay :

1-2-3 oynadiysan ve tekrar oynamak istemiyorsan ya paşa paşa bekleyeceksin 4. oyunu ya da xbox'a geçeceksin. Olay bu kadar basit. Ne çene varmış, ne hazimsızmışsın be adam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 17Scorpion -- 9 Ekim 2015; 15:20:45 >
  • Sıcak Fırsatlarda kargo bedava diye at fırçası alan adamlar gelmiş burada paragöz diye Sony'yi eleştiriyor. Oyunu oynamamış veya tekrar oynamak isteyen bir sürü adam var; Sony de hayır kurumu olmadığına göre her şirket gibi para kazanmak için arz talep meselesi bu oyunu çıkardı. İyi de yaptı. Bu oyunu yaparken Uncharted 4 sekteye uğradı mı? Hayır. Grafikler mümkün olduğunca geliştirildi mi? Evet. Adamlar 5 yıllık bi oyuna Okan Yalabık gibi yolda görsen imza isteyeceğin adamlara dublaj yaptırdı mı? Evet... O zaman daha ne ötüyorsun? Paran varsa alırsın yoksa almazsın ama alana da satana da karışamazsın!!!

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13" MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • quote:

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Alma hocam o halde ps filan. Madem Sony bu kadar rezil bi firma, bu kadar şikayetçisin, konsol ve oyun olarak neden katkı veriyorsun ?

Şuraya gelmiş abuk sabuk konuşuyorsun kendince. Yazmiyim etmiyim dedim ama dayanamadım daha fazla.

1-2-3 ü oynamayan adam gidip önce 4 U alıp oynayıp bitirecek sonra geri kalanını oynayacak; olaya bak.Senin kafaya gore oyle olmalı. Nede olsa sen, senin dışındaki herkesi düşünmeyen bir zihniyete sahipsin. Kaldı ki karşında ticari bir firma var. Elbette kendi kazandığı parayı düşünecek. Bundan doğal ne var ?

1-2-3 oynadiysan ve tekrar oynamak istemiyorsan ya paşa paşa bekleyeceksin 4. oyunu ya da xbox'a geçeceksin. Olay bu kadar basit. Ne çene varmış, ne hazimsızmışsın be adam.

Verdiğim paranin hakkini suvanmaya çene mi diyorsun? bir kere, ciktiktan 2 ay sonra ps4 u aldim zaten bu saatten sonra da, satmak gibi bir sacmalik yapmam.

Ben burada ps1, ps2 ps3 ten gelme biri olarak konusuyorum. Bazı arkadaslar direk ps4 e gecmis ( daha onceden ps kullanmadıklari icin suçlamiyorum) ama benim durumu anlayamayacaklari icin onlardan anlayis beklemiyorum.

Ps4 le ilk defa tanismis birileri benim burada ki veya yukari da grafikleri elestiren arkadaslarin yorumlarina ancak eksi basarlar.cunku bazi stratejileri olaylari anlamadiklarindan bir tatlinin bile uzaktan yada yakindan hep bir tatli olduğuna inanirlar. Bu isler( dusunce, deneyim) hep tecrübeyle olur. Eksi arti basarak degil.

Eger bir kisi yari yoldan yarisa katiliyorsa ya o yarısı birakir yada yari yoldan devam eder. Uncharted 1,2,3 u oynamamis gelmis ps4 u ilk defa almis ( ilk defa aldigi icin suçlamiyorum kisiyi) sonra bu yeni konsolsa yeni uncharted 4 yerine eski oyun geliyorsa o oyunu yapan firmanin, dagiticinin haysiyet, seref yoksunu oldugunu gosterir.Benim gözümde bu jenerasyon da Sony bu yaptiklariyla terbiyesiz ve oyunculara karsi Ahlak yoksunu olan bir sirkettir.

Merak etme xbox one zaten kullaniyorum. Pasa pasa da ea access im var. Orada vakit geçiyorum. Su konsolu elimde tutmamin sebebi yeni bir Sly cooper, uncharted 4, the last of us2 ve god of war 4 tur.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Oyun çıkıyor 2 günde bitiriyorsunuz sonra sat ucuzlamadan gitsin. 2 gün içinde bitireceğin oyun için gün saymak bence saçmalık. Araba yarışı dövüş gibi futbol gibi olsa neyse en baba oyun kaç gün dayanıyor vakti olana. Oyun çıkana kadar tartış oyun çıktıktan sonra tartış. Until dawn çıkmıştı yeni tarihlerde nerede şimdi. Ya da bloodborn. Order 1886.

Mantık süper. Hepimiz öleceğiz o zaman ne diye yaşıyoruz. Atlayalım uçurumdan kurtulalım.

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Oyun çıkıyor 2 günde bitiriyorsunuz sonra sat ucuzlamadan gitsin. 2 gün içinde bitireceğin oyun için gün saymak bence saçmalık. Araba yarışı dövüş gibi futbol gibi olsa neyse en baba oyun kaç gün dayanıyor vakti olana. Oyun çıkana kadar tartış oyun çıktıktan sonra tartış. Until dawn çıkmıştı yeni tarihlerde nerede şimdi. Ya da bloodborn. Order 1886.

Mantık süper. Hepimiz öleceğiz o zaman ne diye yaşıyoruz. Atlayalım uçurumdan kurtulalım.

Özgür bir ülkede yaşıyorsun atlayabilirsin.

Ok.

Orijinalden alıntı: Ewarrr

Evet beyler ;
    Birkaç arkadaş remastered gerekli miydi diye konuşa dursun , biz efsaneye kaldığımız yerden devam

Not: Oyunun grafiklerine hala atıfta bulunanlara inat oyun içi fotolar buyrun..
    Işıklndırma , gölgelendirme ve grafikler şuan ki oyunların çoğundan bile iyi sayılır
    Uncharted 2 den Foto:

Hocam koymasana su goruntuleri. Insanin canini cektiriyorsun. Oyun olan var olmayan var (bende yok suan, kismandm biraz )

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Armag3d0N

quote:

Ok.

Helva için yer tarih saat belirtmeden gitme.

Orijinalden alıntı: 17Scorpion

Alma hocam o halde ps filan. Madem Sony bu kadar rezil bi firma, bu kadar şikayetçisin, konsol ve oyun olarak neden katkı veriyorsun ?

Hocam, ben sahsen 1-2-3 u oynamamistim. Bu nedenle 4 alirmiydim bilmiyorum. Ama bu oyunlardan sonra kesinlikle alacagim.

Ayrica suda var, kimse oyununu ertelemez. Verdigi emegin-harcamanin en kisa surede karsiligini almak icin erkenden oyunu cikarip satmalari gerekir. Ornek Batman. Adamlar bitmemis oyun sattilar. Bu heryerde bu sekilde.

Adam isi yapip 30 gunde odeme alacaksa farkli, 60 gunde alacaksa farkli fiyat verir. Temel seyler bunlar. Mantik yuruturken okadar komplex dusunmeye gerek yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Merak etme seni burada aklı basında olan hiçkimse anlamaz zaten. Blok

Ps4 kullanicilarinin yarisi nerdeyse eski xbox kullanicilari ve ilk 3 seriiyi oynamamis insanlar. Adamlar collection surumu cikararak hem, para kazanip hemde oyuncularin oynamasnina olanak sagliyorlar. Bundan normal de bi olay yok. Hayir istemiyorsan almazsin olur biter. Alan ve almak isteyenlerin ne diye keyfini kaciriyosun. Kaldiki unc4 te yapiliyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her çıkan remasterd oyundan sonra aynı hikaye. Oyun duyurulur grafikleri nasıl olcak tartışılır, fiyat açıklanır tartışılır, oynayanlar gelip "biz zaten oynadık yeni oyun istiyoruz" derler kavga çıkartırlar. Sanki zorla aldırıyolar. Eğer aramızda gerçekten ZORLA oyunu satın alanlar varsa ben 2. el olarak almaya hazırım. Veririm eş dost oynar en azından. Amma konustunuz be

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastNova -- 9 Ekim 2015; 17:32:24 >

Orijinalden alıntı: favorimps4

Yorumlari görunce kosarak oyun almaya gidesim geliyor.

Aynen ben de :)
    Oyundan birkaç ss atında remasterd düşmanları çatlasın hocam

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Epsilon

ps3'te zaten oynanıp bitirilen bir oyunu sırf grafikleri daha iyi oldu diye yeniden oynamak, işsiz bir insandan başkasının yapacağı bir şey değildir.

İlk iki oyunda Türkçe yoktu orijinalde Asil bey.. Türkçe olarak tekrar oynamak istiyorsam? Kim ne karışır buna, kimin haddine buna işşizlik damgası yapıştırmak...

Orijinalden alıntı: Epsilon

ps3'te zaten oynanıp bitirilen bir oyunu sırf grafikleri daha iyi oldu diye yeniden oynamak, işsiz bir insandan başkasının yapacağı bir şey değildir.

Hocam işsiz insan demek bence yanlış zira aynı oyunu defalarca bitiren evli iş güç sahibi bir sürü insan var. Diğer konuda kısmen katılırım size yani oyun türkçe olmasaydı ve bende oyunu oynamış olsaydım sırf grafikleri iyileşti diye oyunu almazdım ama durum burada farklı oyun hem grafikleri iyileşmiş hemde türkçe zira ben oyunu ps3 de oynamış olsaydım sırf oyun türkçe diye tekrar oynardım. Türkçe oynamak gerçekten çok zevkli hem konuyu anlıyorum hemde ayrıntıları çok iyi anlayabiliyorsun.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.