Şimdi Ara

Türknete Geçmek İsteyenler Okusun 38 Gündür İnternet Ev telefonu ve nakil sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herşeyi en baştan anlatıcam uzun olucak ancak yaşanan süreci anlatmak istiyorum.

    Arkadaşlarımın tavsiyesi ile 1 nisan tarihinde Türk Telekom dan Türknete geçiş için başvuru oluşturdum 15 gün sonra internet geçişim yapıldı uzun sürdü ama internetim kesilmediği için dert etmedim. Sonra 67 mbit civarlarında kullanmaya başladım hiç sıkıntı yoktur taaaki 14 mayısa kadar. 14 Mayısta telefon geçişimin tamamlandığı bildirildi ve hattım kesildi. Ne ev telefonu nede internet kullanılamıyordu kısaca sinyal gelmiyordu. Türknete arıza kaydı açtım tt ekiplerine 2020051400071915492 numaralı arıza iş emri iletmişler standart bot mesajı 36 saatte çözüleceğini söylediler. 16 mayısta Telekom ekipleri 21.05.2020 tarihinde müdahale edeceklerini bildirmiş. Ama müdahale edilmedi 27 mayısta sorun müşteri kaynaklı diyip arıza kaydını kapattılar. Bende ücretli servis talep ettim geldiler onlarda sorun tt kaynaklı dediler. 5 haziran tarihinde telekom çalışanı aradı saha dolabı değiştiğini benim Türknete nakil talebi açmam gerektiğini söyledi. Aynısını Türknete ilettim 5 haziranda talebi açtım ancak bana ücret çıkacağını söylediler bende ücreti kabul etmedim 1 gün sonra nakil talebini kapattılar. Sonra Türk Telekom bunlarada nakil talebi yapılması gerektiğini iletiyor bunlar kendileri nakil talebi oluşturuyor tarih 7 haziran. 12 hazirana kadar hiç bir işlem yapmıyorlar 12 haziranda talebin oluşturulduğunu bildiriyorlar. sonuç bugün 21 haziran hala Türk Telekom gelecek bana yeni uç çıkaracak ama nerede. Türk Telekom afedersiniz ama bunlara kapıdaki köpek muamelesi dahi yapmıyor. İşlerini yaptıramıyorlar. Bu süre içerisinde oturduğum binada 3 kişiye sıfırdan internet verildi ben hala bunların keyfini bekliyorum. Bugün itibariyle Türk telekoma başvurdum en azından onlar hizmet veriyor pahalıda olsa. Yarın iptal dilekçesini yollayacağım.

    O yüzden yeni geçecek kişilere şunu diyeyim sorun yaşayana kadar süper internet ama bi gün dsl sinyaliniz giderse beklemeden iptal ettirin çünkü çözemezler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bende çok eskiden nakil yaptırmıştım 1 ay sürmüştü korona filan yoktu o zamanlar.Ama bu tamamen Tt ekiplerinin sorumsuzluğudur.
  • bigcrysis93 B kullanıcısına yanıt
    tt ekiplerinin sorumsuzluğu tabiki var ben tt kullanırken servis çok güzeldi. Ama benim ne suçum tt sorumsuzluk yapıyorsa turknet düzelttirmeli bunu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ceho1903 C kullanıcısına yanıt
    Haklısınız Allah sabır versin.
  • Merhaba, arkadaşlarım nakil işlemleri için sizinle iletişime geçmiştir. Ancak iptal etmek istediğinizi iletmeniz üzerine kaydınız sonlandırılmıştır. İyi günler dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    sizin 38 Gündür beceremediğiniz işi Türk Telekom yarın hallediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.