B

Binbaşı
12 Nisan 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 190 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Destek kaydım:36889694
İnternet hızım bir anda 50 mbit hızdan 15mbit hıza düştü.Nasıl olurda benim portum başkasına verilir hızım düşer bu yüzdende saha dolabımı değiştirenlere yazıklar olsun.Bu benim arkadaşımın durumudur.
Davet etmişim ve sorun yaşıyor kendisi şuanda bana dediği 3 gündür bu sorun var.Umarım en kısa sürede portumu geri alabilirim.
Konumuz başlıktada belirttiğim gibi ip adresi almıyor modem. Sorun Türknet kaynaklı bugün içerisinde çözülsün. Siz kim oluyorsunuz benim portumu başkasına veriyorsunuz. Yazıklar olsun netimi bozanlara.
Destek no: 35988373
Konuya geçicek olursak uzun zamandan beri sağ dolabı değişikliği için caba harcadım,yetmedi birde saha dolabım uzaklaştı.Bende dayanamadım nakil istedim yan adresime taşımak için nakil başvurusu yaptım.Birde kendi evimde kullandığım kodumla 1 ay bedava internet taleb ettim umarım en kısa sürede naklim tamamlanır.7 iş günü diyorlar bakalım kaç iş günü sürecek sadece yan adresime geçiriyorum internetimi ve saha dolabım 161 metre 72 mbit hız görünüyor.Bakalım bu hızıda veremezlerseydi hemen netimi kapatıcam ve ben kesinlikle para filanda ödemeyeceğim.
Destek no:34865954
Şimdiden tüm Türknet çalışanlarına iyi çalışmalar diliyorum umarım kısa sürede sorunum çözülür.
08:07:2020 tarihinde işlemlerim başladı.
Kesinlikle uzak durunuz 3 kuruş ucuz diye böyle adi insanlarla kanser olmayınız.
Ne kadar başta sevsemde yapayı artık bıktım bu dandik yapa sisteminden.Başlarda ulaşılabilir hızım 55 -60mbit iken aldığım hız 40mbit idi stabil hızım 32mbit civarıydı hızım düşe düşe şuanda 18mbitlere kadar dayandı eğer çözüm bulamıyacaksanız bu gidişin sonu iyi değil.Çözsün biri hızım bir anda hem düştü hemde her akşam netim kopuyor.Bıktım yapa altyapınızdan.Düzeltiniz zaten vaedede düzgün bir hız alamıyorum.Bölgemde fiber çalışması maalesef yapılmadı.
Destek no:34590138
Çözümsüz gececek zamanlar başladı.Hayırlısı ile çözsün biri yapa kaynaklı bir sorun dendi Tt ekipleri tarafından.
İç tesisata bakmaya ekip gelecekmiş en kısa sürede bekliyorum.
Online işlemler denilen panel hiçbir işinize yaramayan boş bir sayfa ve otomatik aynı cevaplar veren bilgisiz firma çalışanları.Daha kopma sorunu ve hız sorununu çözemeyen bir firma.Zaten ping deseniz anlamıyorlar bile ben diyorum port değişin böyle hizmetimiz yok,ben diyorum iç tesisata biri gelsin baksın böyle hizmetimiz yok, ben tekrar diyorum ankastreme kadar gelen kablo kontrol edilsin.Eee peki bu firma ne işe yarar ve ne yapar biri bana anlatsın?

2 ay oldu her açtığım şikayet kaydı aynı klasik cevaplar ve aynı şekilde sonuçlandı.Hep müşteri iç tesisat hep müşteri iç tesisat diyorlar aman he yeni başvuru yapacaklar tekrar düşünsünler bu firmadan ucuz diye sakın hizmet almayın.Bir probleminiz olursa kesinlikle ilk okul seviyesinde biri kadar bilgileri yok karşınızdakilerin.Birde burada bir yetkili var oda sizi sadece oyalıyor sakın bulaşmayın.Bu arada son sözüm yan komşunum 50mbit hız alırken siz 20mbit alırsınız ve dersiniz ki ben neden düşük hız alıyorum?Onlarda size iç tesisat derler ve öyle oyalarlar taki iptal edip yeni firmaya geçince mutlu sona ulaşırsınız.Uzak durunuz.Paranız varsa TT kullanınız.

Destek no:33598988

Yetkili şahıs yalan söyleyeceksen hiç ilgilenme bizde bilelim hiç deyilse.Yan komşumda 50mbit var ben 20mbit alıyorum:(
Paketimin 35mbit vdsl paketine geçirilmesini acilen istiyorum.Şimdiden iyi çalışmalar.
Destek no:
33190352
Bakalım kaç gün sürecek sıfırdan abonelik için gelmeleri ve kurulum yapmaları.Uzun sürerse örneğin 1 hafta filan direk iptal edeceğim.
Başvuru tarihi 12.05.2020 saat 11 gibi başvurdum.
Koskoca Türknet bir tt ekibine port değişim emri veremiyor yazıklar olsun.
Destek numaram:32968693
btk şikayet no:33106833
Türknete defalarça şikayet kaydı açmama rağmen ne bir geri dönüş oldu nede ilgilenen bölgemdeki adresinmi sitelerinden sorguladığımda 50mbit download 4 mbit upload görünürken bana verdikleri 20mbit ve hat kalitem çok kötü.Şikayet kaydıma dönüş yapacak bir yetkili var mıdır acaba bu sitede?Şikayet destek numaram: 31942551
Türknete defalarça şikayet kaydı açmama rağmen ne bir geri dönüş oldu nede ilgilenen bölgemdeki adresinmi sitelerinden sorguladığımda 50mbit download 4 mbit upload görünürken bana verdikleri 20mbit ve hat kalitem çok kötü.Şikayet kaydıma dönüş yapacak bir yetkili var mıdır acaba bu sitede?Şikayet destek numaram:31942551
Sorun tamamen altyapının bu kadar desteklemesi ve boşa geçen uzun bir uğraş ve boşuna kızdığım Türknet ekibine hepinize iyi forumlar.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.069
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 74)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 158 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.