Gecen hafta monsterdan laptop aldm we tahmınım cok ustunde ekran kalıtesı we performansı gorunce cok sasırdm yenı oyunları bıle super oynuorm olu pıxel cıktı fokusu aradm adamlar dırek ıcınıze sınmedıyse deıstrelım dedıler super bence her eve lazım bıtane
edit : yazım hatası..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *forever* -- 8 Şubat 2006 18:04:42 >
ya bu internetten kredi kartnın numarasıbı falan veripte alış veriş yapmak güvenlimi ya???
Kredi kartıyla alışveriş yaptıgında bankadan hemen seni arıyıp onaylayıp nayalamadıgını soruyorlar en azından ben monsteri alırken ole oldu ve iş bankasından aradılar onay veriomusunuz dediler. Bu aynı zamanda ileride kredi kartı numaran ele gecirilip senden habersiz işlem yapıldıgı takdirdede bankanın seni arıyacagı anlamına geliyor. İçim rahat ama yinede ekstrelerimi kontrol ediyorum
monsterla beraber gelen QSI markalı dvd wirter firmware versiyonu LX41 di (nero dan bakabilirsiniz)
elimde LX 43 update var. eger host edebilecek birisi varsa pm atsın ona yolluyayım. Lutfen bu başlık altında banada yollarmısın gibi yanıtlar vermeyin yollamam sadece bir kişiye yollucam o da host etsin başlık temiz kalsın.
not bu QSI writerlar lar cou FS ASUS ve dier markalarda da mevcut.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monster_guru -- 8 Şubat 2006 19:04:28 >
Ses kartinin bir markasi varmi ac97 ustune mi calisiyor? Bi de burada ve baska yerde kasasi kotu, klavyesi dokuluo gibi bisyler faln yazildi ne derece ?
Ekran parlak ekran mi normal ekran mi?
Edit: rapide yollasana millete link ver burdan ?
Edit2: Istedigin gibi configure etme olayi varmi bunlarda? Mesela ben 2ghz deil de 1,86 ghz, 1gb ram, 80hdd, xp itemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubisco -- 8 Şubat 2006 21:57:19 >
adamalar artık ölü pixel garantisi vermeyeceklerini sölediler bana.. gittiim mekanlarına konuştum.. bide orası bi garip bi yer hiç teknoliji satan bi yer gibi gelmedi bana.. adamlar telefona bakmaktan ilgilenemediler bile.. monsteri ciddi olarak düşünüodum ama orayı görünce vazgeçtim açıkçası..
monster kullanıcıları gerçekten memnun mu?
bide adamlar, 100gb hdd si olan , ekranı parlak olan bi modeli daha piayasaya süreceklermiş yakın bi zamanda öle dediler.. bilginize..
Ses kartinin bir markasi varmi ac97 ustune mi calisiyor? Bi de burada ve baska yerde kasasi kotu, klavyesi dokuluo gibi bisyler faln yazildi ne derece ?
Ekran parlak ekran mi normal ekran mi?
Edit: rapide yollasana millete link ver burdan ?
Edit2: Istedigin gibi configure etme olayi varmi bunlarda? Mesela ben 2ghz deil de 1,86 ghz, 1gb ram, 80hdd, xp itemiyorum.
ses kartı realtek kardeş ekran normal ne linki veriim annamadım yani dedigin gibi konfigure edebiliosun die biliorum memnunum gururluyum