< Bu konunun sahibi KediTartaklayanBodyciFare iken KediTartaklayanBodyciFare tarafına aktarılmıştır -- Eyl 27 2016 7:00PM > |
Bildirim
< Bu konunun sahibi KediTartaklayanBodyciFare iken KediTartaklayanBodyciFare tarafına aktarılmıştır -- Eyl 27 2016 7:00PM > |
G2 efsanedir yillar geçse g3 g4 degil g2 hatirlanacaktir
|
Evet bence de çok kötü. Eğer satmak isterseniz bu kötü cihazı yarı fiyatına alabilirim. Hem sizi bu illetten de kurtarmış olurum.
|
efsaneler olmez lg g2
|
▬▬ PLAY STORE/SERVICES OLMAYAN CUSTOM ROM (MAKSİMUM HIZ, EN İYİ KAMERA PERFORMANSI VE ŞARJ SONRASI KULLANIM SÜRESİ) ▬▬
▬▬▬ KURMADAN ÖNCE ▬▬▬ - Tüm dosyaları yedeklemelisiniz imei ve twrp hariç her şey silinecek. - Daha önce bu işlerle uğraşmadıysanız, telefonu aldığınız haliyle kullanıyorsanız twrp yüklemelisiniz. Güncel twrp dosyası:https://twrp.me/Devices/ ▬▬▬ KURULUM ▬▬▬ - Telefonu kapatıp ses açma ve güç tuşuna aynı anda basıyoruz. Açılış logosu geldiğinde güç tuşlundan parmağımızı çekiyoruz, ses açma tuşundaki parmağımız twrp yazısı gelene kadar basılı duruyor - Twrp menüsünde Wipe/Format Data'ya basıyoruz ve yes yazıp onaylıyoruz. - Geri tuşuyla ana menüye gelip wipe/advanced wipe tüm tikleri işaretleyip aşağıdaki çubuğu kayıdırıyoruz. - Geri tuşuyla ana menüye gelip mount sekmesindeki tüm tikleri işaretliyoruz. - Ardından install kısmından önce fw'yi ardından romu kurup yeniden başlatıyoruz ▬▬▬ İNDİRİLECEKLER ▬▬▬ Play store/play services olmadan kullanabileceğiniz lineageos:https://download.lineage.microg.org/ Play store'daki tüm uygulamaları barındıran store yazılımı:http://auroraoss.com/AuroraStore/Nightly Root etmek için twrp üzerinden yüklenecek magisk paketi: (Twrp üzerinden kurulacak) Gereksiz sistem uygulamalarını silen paket:https://github.com/oviung/android-debloat-script/releases Ses çıkışını ve kalitesini belirgin şekilde artıran DTS paketi:https://forum.xda-developers.com/android/software/port-dtsx-ultra-dts-headphonex-t3896233 Türkçe hızlı çalışan düşük boyutlu klavye uygulaması: /en-tr/t%C3%BCrk%C3%A7e-klavye/com.bluem.trklavye.latin/ (Twrp üzerinden kurulacak) Seçmeli uygulama paketi:https://drive.google.com/file/d/1hBGQ-B5_CTa_Mil6rBXvikD7v7k_Zys4/view Uygulama paketinde neler var? - Amaze (root destekli hızlı düşük boyutlu dosya yöneticisi) - Aurora Store(play store alternatifi) - Slimsocial(325kb'lık facebook+messenger uygulaması) - Mini instagram(8mb'lık instagram uygulaması fotoğraf ve hikaye indirme özelliği var) - Lean launcher(2mb'lık launcher) - Magisk manager(magisk modüllerini kurabilmeniz için gerekli dosya) - Pikture(akıcı çalışan bir galeri uygulaması) - Via browser(919kb'lık tarayıcı uygulaması) - Mini whatsapp(22mb'lık whatsapp uygulaması) Minimal adb-fastboot tool:https://androidfilehost.com/?fid=962187416754459552 Yukarıdaki paketin içerisindeki tüm dosyaları bilgisayarım sabit disk C içerisine adb adından bir klasör oluşturup içerisine kopyalıyoruz. Ardından ayarlar hakkında kısmından derleme sürümüne 5 kez dokunup geliştirici seçeneklerini açıyoruz. Geliştirici seçenekerinden android hata ayıklamayı aktif ediyoruz. Bilgisayardan başlat menüsüne girip cmd yazıyor ve yönetici olarak çalıştırıyoruz. Sırasıyla aşağıdaki komutları giriyor ve entera basıyoruz cd C:\adb adb shell Telefondan izin isteyecek onu kabul edin. Aşağıdaki ekranı gördüyseniz her şeyi doğru yaptınız demektir. Aşağıdaki listeyi kopyalayıp cmd ekranına yapıştırın ve işlem tamamlanana kadar kablo bağlantısını kesmeyin. Artık tertemiz bir işletim sistemini var pm uninstall -k --user 0 org.lineageos.snap pm uninstall -k --user 0 com.android.launcher3 pm uninstall -k --user 0 com.android.inputmethod.latin pm uninstall -k --user 0 com.android.stk pm uninstall -k --user 0 com.android.gallery3d pm uninstall -k --user 0 com.android.providers.partnerbookmarks pm uninstall -k --user 0 com.android.emergency pm uninstall -k --user 0 com.google.android.tts pm uninstall -k --user 0 com.android.email pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.AutoPreconfig pm uninstall -k --user 0 com.android.providers.partnerbookmarks pm uninstall -k --user 0 com.sec.android.service.health pm uninstall -k --user 0 com.android.printspooler pm uninstall -k --user 0 com.android.apps.tag pm uninstall -k --user 0 com.android.bips pm uninstall -k --user 0 com.android.dreams.basic pm uninstall -k --user 0 com.android.dreams.phototable pm uninstall -k --user 0 com.android.magicsmoke pm uninstall -k --user 0 com.android.managedprovisioning pm uninstall -k --user 0 com.android.noisefield pm uninstall -k --user 0 com.android.phasebeam pm uninstall -k --user 0 com.android.wallpaper.holospiral pm uninstall -k --user 0 com.android.stk pm uninstall -k --user 0 com.android.bluetoothmidiservice pm uninstall -k --user 0 com.android.browser pm uninstall -k --user 0 com.android.cellbroadcastreciever pm uninstall -k --user 0 com.android.hotwordenrollment.okgoogle pm uninstall -k --user 0 com.google.android.printservice.recommendation pm uninstall -k --user 0 com.android.printservice.recommendation pm uninstall -k --user 0 com.android.quicksearchbox pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.books pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.cloudprint pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.currents pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.fitness pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.photos pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.plus pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.tachyon pm uninstall -k --user 0 com.google.android.music pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.wellbeing pm uninstall -k --user 0 com.google.android.email pm uninstall -k --user 0 com.google.android.googlequicksearchbox pm uninstall -k --user 0 com.google.android.talk pm uninstall -k --user 0 com.google.android.videos pm uninstall -k --user 0 com.google.tango.measure pm uninstall -k --user 0 com.android.hotwordenrollment.xgoogle pm uninstall -k --user 0 com.google.android.youtube pm uninstall -k --user 0 com.google.android.apps.docs pm uninstall -k --user 0 com.google.android.music pm uninstall -k --user 0 com.google.ar.lens pm uninstall -k --user 0 com.google.android.gm pm uninstall -k --user 0 com.android.chrome pm uninstall -k --user 0 com.google.android.soundpicker pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.channel pm uninstall -k --user 0 com.mipay.wallet pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.pass pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.shop pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.joyose pm uninstall -k --user 0 com.sohu.inputmethod.sogou.xiaomi pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.providers.appindex pm uninstall -k --user 0 com.miui.fm pm uninstall -k --user 0 com.mi.liveassistant pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.gamecenter.sdk.service pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.payment pm uninstall -k --user 0 com.baidu.input_mi pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.ab pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.jr pm uninstall -k --user 0 com.baidu.duersdk.opensdk pm uninstall -k --user 0 com.miui.hybrid pm uninstall -k --user 0 com.baidu.searchbox pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.glgm pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.midrop pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.mipicks pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.payment pm uninstall -k --user 0 com.miui.personalassistant pm uninstall -k --user 0 com.miui.audioeffect pm uninstall -k --user 0 com.miui.cit pm uninstall -k --user 0 com.miui.qr pm uninstall -k --user 0 com.miui.nextpay pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.o2o pm uninstall -k --user 0 com.autonavi.minimap pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.vipaccount pm uninstall -k --user 0 com.caf.fmradio pm uninstall -k --user 0 com.miui.vsimcore pm uninstall -k --user 0 com.xiaomi.scanner pm uninstall -k --user 0 com.miui.greenguard pm uninstall -k --user 0 com.miui.android.fashiongallery pm uninstall -k --user 0 com.miui.cloudbackup pm uninstall -k --user 0 com.miui.cloudservice pm uninstall -k --user 0 com.miui.micloudsync pm uninstall -k --user 0 com.miui.enbbs pm uninstall -k --user 0 com.mi.android.globalpersonalassistant pm uninstall -k --user 0 com.mi.globalTrendNews pm uninstall -k --user 0 com.milink.service pm uninstall -k --user 0 com.mipay.wallet.id pm uninstall -k --user 0 com.mipay.wallet.in pm uninstall -k --user 0 com.miui.analytics pm uninstall -k --user 0 com.miui.bugreport pm uninstall -k --user 0 com.miui.cleanmaster pm uninstall -k --user 0 com.miui.hybrid pm uninstall -k --user 0 com.miui.hybrid.accessory pm uninstall -k --user 0 com.miui.miwallpaper pm uninstall -k --user 0 com.miui.msa.global pm uninstall -k --user 0 com.miui.touchassistant pm uninstall -k --user 0 com.miui.translation.kingsoft pm uninstall -k --user 0 com.miui.translation.xmcloud pm uninstall -k --user 0 com.miui.translation.youdao pm uninstall -k --user 0 com.miui.translationservice pm uninstall -k --user 0 com.miui.userguide pm uninstall -k --user 0 com.miui.virtualsim pm uninstall -k --user 0 com.miui.yellowpage pm uninstall -k --user 0 com.android.calendar pm uninstall -k --user 0 com.android.providers.calendar pm uninstall -k --user 0 com.miui.videoplayer pm uninstall -k --user 0 com.miui.weather2 pm uninstall -k --user 0 com.miui.player pm uninstall -k --user 0 com.miui.notes pm uninstall -k --user 0 com.bsp.catchlog pm uninstall -k --user 0 com.opera.preinstall pm uninstall -k --user 0 com.qualcomm.qti.perfdump pm uninstall -k --user 0 org.codeaurora.gps.gpslogsave pm uninstall -k --user 0 com.duokan.phone.remotecontroller pm uninstall -k --user 0 com.samsung.aasaservice pm uninstall -k --user 0 org.simalliance.openmobileapi.service pm uninstall -k --user 0 com.duokan.phone.remotecontroller.peel.plugin pm uninstall -k --user 0 com.facemoji.lite.xiaomi pm uninstall -k --user 0 com.facebook.appmanager pm uninstall -k --user 0 com.facebook.katana pm uninstall -k --user 0 com.facebook.services pm uninstall -k --user 0 com.facebook.system pm uninstall -k --user 0 com.android.providers.userdictionary pm uninstall -k --user 0 com.android.feedback pm uninstall -k --user 0 com.android.bookmarkprovider pm uninstall -k --user 0 com.miui.compass pm uninstall -k --user 0 com.miui.calculator pm uninstall -k --user 0 com.miui.cloudservice.sysbase pm uninstall -k --user 0 com.android.fileexplorer pm uninstall -k --user 0 com.android.documentsui pm uninstall -k --user 0 com.android.globalFileexplorer pm uninstall -k --user 0 com.miui.gallery pm uninstall -k --user 0 com.android.soundrecorder pm uninstall -k --user 0 com.miui.screenrecorder pm uninstall -k --user 0 com.android.wallpaper.livepicker pm uninstall -k --user 0 com.mi.webkit.core pm uninstall -k --user 0 android.autoinstalls.config.Xiaomi.cepheus pm uninstall -k --user 0 com.netflix.partner.activation pm uninstall -k --user 0 com.miui.providers.weather pm uninstall -k --user 0 org.lineageos.jelly pm uninstall -k --user 0 org.lineageos.audiofx pm uninstall -k --user 0 org.lineageos.eleven pm uninstall -k --user 0 org.fdroid.fdroid pm uninstall -k --user 0 org.lineageos.recorder ▬▬▬ KURULU UYGULAMALAR ▬▬▬ ▬▬▬ AURORA STORE ▬▬▬ |
Nasıl özledim seni g2.
Ne günlerimiz geçti burda ve rom, root konusunda. Senden sonra hiçbir cihaz senin keyfini vermedi. Ses tuşunun, güç tuşunun arkada olması bile efsaneydi. |
Devredışı bırakılması gereken uygulamalar
Daha önceki postumda sorun olduğu için yeniden yazma gereği duydum arkadaşlar. arkaplanda açılıp gereksiz yere şah yemesin diye root olmadan 'kaldıramadığımız' uygulamaları devredışı bırakacağız. Ben telefonu yıllardır bu şekilde kullanmaktayım, herhangi bir zararını görmedim, bazı programlar kişinin tercihlerine göre değişiklik gösterebilir. Haydi başlayalım o zaman Android System Webview: Bazı kullanıcılara göre kaldırmayın denilse de arkaplanda çok şarj yiyen andriod 5.0 ile gelen bir uygulama. Benim işime yaramıyor açıkçası, sizde erişimi durdurun Chrome: Bunu neden devredışı bırakıyoruz diyebilirsiniz, ben uc browser kullanıyorum, reklam engellemesi de mevcut içinde, telefon ile uyum içerisinde. arasıra güncellemeyle dili değişse de kullanabiliyorum, ucbrowser kullanacaksanız tercihlerinizie göre ayar yapmadan kullanmayın, zevk alamazsınız. Kullanmıyorum chrome u ve devredışı bıraktım. Drive: Google'ın bir yedekleme programıdır, eğer sizde yedekleme işiyle ilgilenmiyorsanız durdurun. Gmail: Mail adresi olarak gmail kullanmıyorsanız yada maillerle işiniz yoksa durdurun. Google Arama: Gerek iphone da siri olsun, gerekse google arama olsun alışamadım gitti, ortamı dinleyip 'ok google' deyince tepki veriyor, dinlemesine gerek yok, bişey lazım olursa ben internete girer araştırırım. Google Play Filmler: Google ın uygulamalarını anlatmama gerek yok sanırım, ihtiyacınız yoksa, kullanmıyorsanız kaldırın. Google Play Kitaplar: Kitap okumuyorsanız durdurun gitsin. ihtiyacınız olursa tekrar aktif hale getirirsiniz. Google Play Müzik: Telefonumda poweramp player olduğu için bu uygulamayı da devredışı bıraktım, müzik ile alakalı herşeyi poweramp ile yapıyorum, almıştım zamanında, hey gidi günler Google Play Oyunlar: Oyunlarda skorlar önemli değilse, oyun oynamıyorsanız devredışı bırakmalısınız. Google+: Bir türlü oturmayan sosyal ağ, çoğumuz da kullanmıyordur, devredışı bırakılması gereken bir uygulama Hangouts: Çok sürümlerini gördüm ama bir türlü alışamadım, whatsapp herşeyi yapıyor artık, kullanan kullanabilir fakat benim işime yaramayan bir uygulama. Lg Keyboardd Black theme: Swiftkey kullandığım için lg nin klavyesine ihtiyacım yok, klavyeyi kaldırmadım bir çökme riskine karşı elimin altında bulunsun diye fakat temayı devredışı bıraktım. Memo: Kullanmadığım bir uygulama daha, eğer telefonuza not alma gibi bir alışkanlığınız yoksa devredışı bırakın gitsin. Müzik: Poweramp yetiyor, telefonun kendi müzik player'ı. istiyorsanız kaldırın. Müzik(2) Print Spooler: 3 seneyi geçkin kullanma zamanında 1 kere printer ile işi olmadı telefonumun, devredışı bırakın. RemoteCall Service: Lg nin gereksiz bir uygulaması daha. SmartShare Cloud: Kullandığım bir uygulama değil, sizde devredışı bırakabilirsiniz Sokak Görünümü: önceden google mapste sokak görünümü yoktu, bu da ülkemizde kullanılamıyordu zaten, artık google maps, sokak görünümünü kendi haritasına gömdü, buna ihtiyacı kalmadı, devre dışı bırakın arkadaşlar. TalkBack: Engelli dostlarımız için uygulama, durdurabilirsiniz ihtiyacınız yoksa Video Düzenleyici: ihtiyacım olmayan bir uygulama daha. Video çekmiyorum ki düzenleyeyim Video Trim: yukarıdaki uygulamayla benzerlik gösteren program, devredışı bırakmak lazım kullanılmıyorsa. kişisel kullanımıma göre şekillenmiş devredışı bırakılan uygulamalarım bunlar arkadaşlar, okuyan arkadaşlara teşekkür ederim, yazdığım yazıyı beğenin ki, konumuzun ilk sayfasında çıksın, işine yarayacak başka arkadaşlar olabilir.. |
Mİ 6 idealdir ebat olarak g2 ile neredeyse aynı
biraz büyük olsun dersen mi note 3 de olabilir daha büyük olsun sarjı efsane olsun dersen kesinlikle mi max 2 yok paralel ithalat olmasın dersen de samsungun j serisine bakabilirsin maalesef lg den alternatif sunamıyoruz g2 den sonra ilerleyeceğine geriledi bence |
Lg g2 yi yaklaşık 4 yıl kullandım.4 yılın sonunda ekranı kırılınca 2. El honor 7 almıştım.honoru kullanırken g2 nin ekranını da yaptırdım.ileri de telefonsuz kalırsam idareten kullanırım demiştim ve öyle de oldu.3 yıl'dan sonra honorun da ekranını yedik ve şu anda efsane lg g2 yi kullanıyorum.bi telefon kalitesinden hiç mi ödün vermez arkadaş.çift tıkla açma-kapatma hala sorunsuz çalışıyor.performans ilk günkü kadar olmasa da hala kullanılabilir düzeyde.kamera keza öyle.2-3 binlik telefonlarda olmayan ois bile var telefonda.hemen telefon alırım diyordum ama bi y ay daha kullanırım gibime geliyor.g2 serisinden sonra saçmalamasalardı g2 sayesinde çok ekmek yerlerdi ama o şansı teptiler.
Neyse fazla uzattım.tekrar efsaneye geçince konudaki anılarım canlandı birden,yazmadan edemedim.kalın sağlıcakla |
İlk maaşımı bu telefona vermiştim. Teknosadan ön sipariş ile almıştım herkes s4 ya da İPhone 4 alırken. 6 yıl sorunsuz kullandım. Benim için daha iyisi gelmez
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 5 Şubat 2014; 1:22:09 > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 9 Ağustos 2013; 2:51:25 > |
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 9 Ağustos 2013; 14:01:29 > |