< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 25 Ekim 2025; 3:28:27 > |
Bildirim

1 Mobil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadircanSalman_ -- 25 Ekim 2025; 3:28:27 > |
|
allahtan benim yönetici iyiydi, birden fazla fiberin olması işime gelir dairenin değerini arttırır kafasındaydı < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halikarnas Şakşakçısı -- 25 Ekim 2025; 5:16:43 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straw777 -- 25 Ekim 2025; 12:21:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Straw777 -- 25 Ekim 2025; 13:5:54 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
100 dairelik bir sitede yönetim mensubuyum formda doldurdum gerek dh forum olsun gerek türknet destek üzerinden hatta sizinlede dahi pm üzerinden diyaloga geçtim.Fakat gereksiz bir diplomatik dille geçiştirildim.Aralıkta kablonet fiber dönüşümünü onayladık yönetim kurulunca hayırlısı olsun diyelim. |
|
|